Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Movie 2009. március 16. 0 hozzászólás
 

Minden bizonnyal senkinek sem kerülte el a figyelmét az utóbbi idők egyik legnagyobb híre, mégpedig, hogy a Fnatic szervezete a 2007-es álom csapat feloszlása után most, 2009-ben ismét visszatér a

Minden bizonnyal senkinek sem kerülte el a figyelmét az utóbbi idők egyik legnagyobb híre, mégpedig, hogy a Fnatic szervezete a 2007-es álom csapat feloszlása után most, 2009-ben ismét visszatér a Counter-Strike:Source játékhoz. Teszi ezt nem is akármilyen módon, mivel a megszokott eljárástól eltérően, a napjaink televíziós tehetségkutató versenyeire hajazva, meghirdette a Fnatic Game Idol 2009-et. Sokan, sok féle képpen értékelik ezt a versenyt, van aki remek ötletnek, van aki olcsó reklámfogásnak tartja, van akit pedig egyszerűen nem hoz lázba a dolog, de aki elolvassa a lentebb megtalálható interjút, talán egy kicsit nagyobb belátást nyerhet, hogy mi is ez az valójában. Érdekel az interjú:
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Cumbee


Vágjunk is bele. Az első kérdés tehát: Az elképzelést „Game Idol"-ról sokan, sok féle ok miatt kritizálták, ám a legfőbb indok mégis az volt, hogy a GI elsősorban egy ravasz marketingfogás és csak másod sorban szól az eredeti célkitűzésről, azaz hogy tehetséges CS:S csapatot találjon a szervezet. Mit tudsz mondani erről?
Jelenleg nincs mód arra, hogy megmondjuk, melyik a legerősebb csapat, mivel nincs olyan torna, ahol az összes nagy csapat megjelenik. Ezért mi úgy döntöttünk, hogy szervezünk egyet, ahol az össze nagy csapat (aki szerződni szeretne a Fnatic-al) részt vesz, a verseny végére pedig elválik, hogy ki a legjobb. Más részről a CS:S scene-nek is szeretnénk nyújtani valami pluszt, ezért is döntöttünk úgy, hogy az első 3 csapatot és a legjobb játékost pénzjutalomban is részesítjük.

A Fnatic, a CGS idején, elég hirtelen vált meg a CS:S csapatától. Terveztétek, hogy újra felveszitek a palettátokra a CS:S-t is, vagy csak a Game Idol-ban rejlő marketing lehetőségek miatt került terítékre újra, egy új Source-os csapat keresése?
Sosem váltunk meg igazából a CS:S-tól. Akkoriban hagyni akartuk a csapatot, hogy részt vegyen a CGS-en, mivel minden játékosa álma az volt, hogy részt vegyen azon az eseményen, harcoljon és meg is nyerje azokat az óriási összegeket. A CGS összeomlása után a menedzsment végig szorosan követte a CS:S társadalomban történő változásokat és figyelte, merre tart a fejlődés, majd miután úgy véltük, hogy a játék a megfelelő módon fejlődik, elérkezettnek láttuk az időt egy új CS:S csapat felvételéhez. Ezt pedig úgy teveztük, hogy az új csapatunk megtalálásával együtt a közösséget is szolgáljuk, ezért indítottuk útjára tehát a Game Idol-t.

Kialakulhat olyan helyzet, hogy a kupa nem lesz sikeres? Mi van akkor, hogy ha a győztes csapat nem szeretne a fnatic szervezetének tagja lenni?
Nem hiszem, hogy a győztes nem szeretne majd a fnatic-hoz csatlakozni, ám ha mégis ezt a döntést hozná, akkor egyszerűen csak megkapja az első helyért járó díjat, mi pedig felvesszük a sorban következő csapatot, aki elég erőt érez magában, hogy magára öltse szervezetünk narancs-fekete mezét. Természetese reméljük, hogy a torna győztese fog majd csatlakozni hozzánk, hiszen mi mindig arra törekszünk, hogy a legjobbak legyünk.

Hogy érzitek a Fnatic-nál? Tud a szervezet majd akkora segítséget nyújtani a győztes csapatnak, hogy az be tudjon kerülni az szűken vett európai elitbe?
Úgy hisszük, hogy az a csapat, aki megnyeri ezt a tornát, az már Európa élmezőnyébe tartozik, hiszen ennek a tornának megnyeréséhez is le kellett győznie jó pár remek csapatot. Természetesen a szponzoraink támogatásának köszönhetően még több LAN-os tapasztalatot gyűjthet majd a csapat, ami nagyban segítheti majd őket, hogy Európa egyik legjobbjává váljanak.

A játékos közösség tagjai még emlékeznek pár régebbi esetre, ahol Fnatic Game Idol-hoz hasonló versenyek, ahol a győztesnek támogatást ajánlottak, végül nem a terv szerint működtek. Ti miért vagytok ilyen biztosak abban, hogy ez a verseny más lesz és itt minden rendben fog lezajlani?
A nevezettek között van pár olyan csapat, akikről úgy hisszük, hogy megérdemlik, hogy viselhessék a Fnatic nevet. Valamint nem szeretnénk, hogy csorba essen a hírnevünkön és azt hiszem, hogy az elmúlt években már bebizonyítottuk, hogy megbízhatóak vagyunk és 100%-ig megpróbáljuk a közösséget szolgálni. Ezen túl pedig a szponzoraink és a rajongóinkkal szemben is igazságtalan lenne, ha nem teljesítenénk azt, amit megígértünk.

Egy új CS:S csapat befogadása jelenti azt is, hogy a szervezet nyitni fog más játékok irányába is?
Nehéz kérdés... A menedzsment jelenleg nagyon elégedett a mostani csapataink teljesítményével és egyelőre inkább a jelenlegi csapatok fejlesztésre fordítja az energiáját, mintsem, hogy új játékokkal bővítse a szervezet profilját.

A versenyre gyakorlatilag Európa egészéből neveztek csapatok. Praktikus okokból van valami elvárásotok, hogy melyik országból szeretnétek, hogy kikerüljön a győztes?
A keleti csapatok versenyeztetése mindig jóval drágább. A skandináv csapatokat pedig ismerjük a hihetetlen skill-ükről, mindezek mellett pedig van pár ország, akik érdekeltek az EPS-ben, amin részt venni nagyszerű dolog volna, ám a győztes csapat nemzetisége nem döntő tényező, az egyetlen fontos dolog az, hogy méltóak legyenek a szervezethez.

Mivel a nevezés minden csapat számára nyitva állt, akadhat néhány játékosa, akinek az előélete nem illik bele annyira a Fnatic-ról kialakult képbe. Van rá esély, hogy ha ezek a játékosok sikeresen szerepelnek, tiszta lappal indulhassanak nálatok? Az előző csapatotok a professzionalizmusáról volt híres és nyilvánvalóan szeretnétek ha ez a tulajdonság a következő csapatotokban is meglenne.
Minden attól függ, hogy mit tettek korábban. Volt csalókat nem kívánunk támogatni, ám olyanok, akiknek a viselkedésükkel volt kisebb probléma, tiszta lappal indulhatnak, természetesen azok után, miután meggyőződtünk róla, hogy nem fog még egyszer megtörténni. Biztos vagyok abban, hogy amelyik csapat a Fnatic-hoz fog csatlakozni elég profi lesz és úgy is fog viselkedni. Természetesen jogunk van azt a csapatot felvenni, akiket jónak látunk. Ha egy olyan csapat nyerné meg a tornát, akiknek a tagjairól köztudott, hogy régebben csaltak, minden bizonnyal egy másik, tiszta csapatot választanánk, akikben hiszünk és akik megérdemlik, hogy a Fnatic-ban játszhassanak.

Ha a Game Idol beválik, van rá esély, hogy többször is rendeztek majd ilyet, vagy ez egy egyedi eset volt?
Jelenleg elégedett vagyunk a csapatainkkal és azzal, ahogy a dolgaink mennek mostanában. Ám ha úgy döntünk, hogy egy új játékkal is el akarunk kezdeni foglalkozni, valószínűleg ismét elő fogjuk feni a Game Idol-t, bár bizonyos helyzetekben szimplán felvenni egy új csapatot sokkal okosabb döntés.

Végezetül még egy kérdés. Milyen LAN-okon/eseményeken fogjuk majd látni a végső nyertes csapatot?
Minden nagyobb eseményre, ahol a csapat részt tud venni, meg fogunk jelenni. Had mondjam még el, hogy óriási hálával tartozunk a támogatóinknak, az MSI-nek, a CoolerMasternek, a BestPoker-nek a UGAME-nek, valmint a SteelSeriesnek, hogy lehetővé tették az egész Game Idol lebonyolítását.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 708
 
1424
 
 
 
kép 2984
 
1410
 
 
kép 5707
 
1773
 
 
 
kép 3698
 
1446
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu