Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Movie 2009. április 09. 0 hozzászólás
 

Mivel eddig két ismertebb játékos esélylatolgatását is leközöltük, ezért már az illem is úgy követeli meg, hogy white goindolatait is megosszuk veletek.Gyorsan átolvasva az elemzést, eddig ez tűnik a

Mivel eddig két ismertebb játékos esélylatolgatását is leközöltük, ezért már az illem is úgy követeli meg, hogy white goindolatait is megosszuk veletek.
Gyorsan átolvasva az elemzést, eddig ez tűnik a legkorrektebbnek mindhárom közül. White a csoportokat alaposan kivesézi,viszont a LAN végső erdményét nem határozza meg olyan pontosan, mint az előző két kollégája. Nekünk úgy tűnik, hogy Ő ismeri legjobban a magyar scene.t, de az is lehet, hogy csak Ő járt legtöbbet a téma után, hogy a lehető legreálisabb képet tudja felvázolni az olvasóknak.
Természetesen mutatkoznak hasonlóságok is a többi esélylatolgatással szemben, de furcsa is lenne, ha nem. Abban mindannyian egyetértünk, hogy a két részre szakadt OBI, az iNFiNiTY*SKiLLS A és iNFiNiTY*SKiLLS B a legnagyobb esélyesek közé tatozik. Abban is, hogy a haxx gárdájára nagy nyomás nehezedik, hiszen szépen teljesítettek az utóbbi időkben, ezért sokat várnak el tőlük. Aztán ott van a LION együttese, akiket sokan csak netes csapatnak titulálnak, és kezüket dörzsölgetve várják a nagy bukást.
Ha kíváncsi vagy white gondolataira, azt a forrás linkre vagy a kibővített részre kattintva elolvashatjátok.

Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Abdul Mohamed


Kedd este folyamán nyilvánosságra hozták az iNFiNiTY LAN csoportbeosztását és a rájátszás sok port kavaró lebonyolítását. Az újabb információk birtokában én is megpróbálkozom egy esélylatolgatással, legalábbis ami a csoportokból továbbjutó csapatokat illeti. Végül pedig kitekintünk röviden, mi is várhat ránk a rájátszás során. Jó olvasást!

 

Rendhagyó módon haladjunk visszafelé és kezdjük a D csoporttal. A valószínűsíthető csoportgyőztesen úgy érzem a legelvakultabb ellendrukkerekkel sem fogunk összeszólalkozni, ebből a hatosból az iNFiNiTY B csapatának veretlenül kell továbbmenetelnie. Pont. Egy huszáros vágással rögtön meg is mondom a másik három továbbjutót is: SYMMETRY, NoN-Alcoholic és LAMAs. Itt elég esélyesnek tartom a többszörös körbeverést, nehéz megjósolni ki hol végez. Kiváncsian várom, hogy az ex-ancients csapata tanult-e a VistaLAN-os hibáikból és elhozza-e a papírforma szerinti második helyet, vagy ezúttal is föléjük kerekednek az NA-s fiúk? Akik utóbbi offline versenyeiken igazán meggyőző teljesítményt nyújtottak. A LAMAs gárdája az utóbbi hetekben szokásuktól eltérően lelkiismeretesen készült, a továbbjutásukban biztos vagyok. Skill alapján odaérhetnének akár a második helyre is, de kérdéses, hogy néhányuk mix-mentalitását mennyire sikerült a felkészülés során a háttérbe szorítani.

white tippje:
1. iNFiNiTY*SKiLLS B
2. SYMMETRY
3. [LAMAs]
4. NoN-Alcoholic

A C csoportban igen vegyes a felhozatal, először itt láthatjuk LANos mezőkre tévedni a neten sokat vitatott LION csapatát és rögtön milyen ellenfelekkel hozta őket a sors? Itt találjuk a legutolsó VistaLAN-t kiemelkedően nyerő HaXX csapatát, akik az elmúlt hetek nightcupjaiban is elég stabilan verték a magyar mezőny nagy részét. Az említett egyestés kupákban többször is találkozott a két csapat váltakozó eredménnyel, meglátjuk lanon mire mennek egymással. A következő biztos továbbjutó és egyúttal a csoportelsőségre is esélyes csapat a Dalay Lamas. Nem tartoznak a legaktívabb magyar csapatok közé, de ha megjelennek egy online vagy offline versenyen mindenképp számolni kell velük. A negyedik továbbjutást jelentő helyért folyó harcot is nehéz megtippelni, talán a numb3rs csapata picit kiemelkedik a többiek közül. A csoportgyőzelem a HaXX és Dalay Lamas között fog eldőlni a LION pedig felállhat a csoport képzeletbeli dobogójának a harmadik fokára.

white tippje:
1. HaXX / Dalay Lamas
2. Dalay Lamas / HaXX
3. LION
4. numb3rs

Az egyetlen külföldi csapatot a B csoport üdvözli Vácott. A cseh Riders on the Storm játékosai igazi magyar lanöregeknek számítanak, mindkét Becupon 4. helyezést ért el a csapat magját képező pár ember. Mióta a klán elnyerte a legfrissebb felállását pár hónapja, keményen és céltudatosan készülnek, úgy gondolom, most sem szeretnék a top4 alá adni. Az RS csoportelsőségét egy csapatnak van esélye megingatni, mégpedig az öreg Ancientsnek. Sajnos Kodiék felkészülése nem hinném, hogy a tervei szerint alakultak volna. Nagy fegyverük lesz a rutin és a tapasztalat, plussz Kodi „kimeríthetetlen" és „naprakész" taktikai eszköztára, de az összeszokottságuk hagyhat némi kívánnivalót maga után. A harmadik helyet megcsípni, illetve akár nagyobb meglepetést is okozni mindenképp a smiLEN-nel kiegészült NetPlayers csapatának van. A kreatív irányításban és a hihetetlen, fiatalos skillben sem szenvednek hiányt. Az utolsó továbbjutó helyért ismét gigászi küzdelemeket jósolok. Vajon ez az új SuicidE lineup Sednol irányításával képes lesz felülkerekedni az utóbbi Becupon top12-be kerülő CoreFactory-n, esetleg nevető harmadikként befut a WoD? Szombat délre meglesz a válasz.

white tippje:
1. Riders on the Storm
2. ancients.old
3. NetPlayers
4. CoreFactory


Elérkeztünk az utolsó csoporthoz, ami valójában az első, ahol rögtön szembe találjuk magunkat az iNFiNiTY*SKiLLS A fémjelű gárdájával, akik minden bizonnyal a csoportelsőségre hajtanak. Mivel igazán veszélyes csak egy jól felkészült nameless vagy egy összeszokott n1ce-6aming lehetne rájuk, ezért a csoportgyőzelem gyakorlatilag borítékolható. Annak ellenére, hogy az n6 is az utolsó hetekben kényszerült tagcserére még így is elcsíphetik a második helyet, hiszen a nameless különböző ötös/tizesmixeken kívül sajnos nem igazán tudott összeülni és gyakorolni Azur képtelen munkabeosztása miatt. Az incentive pedig simán oda fog érni az utolsó rájátszást jelentő helyre, de akár meglepetést is okozhatnak a kissé felkészületlen, bár papíron erősebb gárdáknak.

white tippje:
1. iNFiNiTY*SKiLLS A
2. nameless
3. n1ce-6aming
4. incentive.fps


Sokunk nagy kérdése: és ezután hogyan tovább? Egy dolog biztos; a csoportelsők a csoportnegyedikeket fogják fogadni Elbandi „hiper-szuper" szerverein, amíg a másodikok a harmadikakat a nyolcaddöntőben. Továbbá az ágrajzon arányosan elhelyezett csoportgyőztes csapatok csak az elődöntőkben találkozhatnak. Minden a párosításoktól függ, és az ágrajzon múlik. Annyit megkockáztatnék még, hogy a csoportgyőztesek egytől-egyig hozni fogják a nyolcaddöntőt és a legjobb 8-ba kerülnek. Persze meglepetésekre, váratlan győzelmekre mindig van esély, de szerintem a Best of 3 valódi dinamikája itt fog igazán megmutatkozni. Például lehet, hogy teszem azt a CoreFactory meglepi az első pályán az iNFiNiTY A csapatát, de a következő kettőt valószínűleg elvesztik. Sok három mapos, gigászi csatára számíthatunk.
A sorsdöntő kérdés, hogy az ágrajz már előre meg van határozva pl.: az A a B csoporttal játszik keresztbe, a C pedig a D-vel, vagy egyéb hasonló kombinációk. Illetve a csoportkör után kerül majd sor csak az ágrajz kisorsolására a fentebb is említett feltételek figyelembe vételével természetesen.

Az összeesküvés elméletek kedvelői majd figyelhetik, hogy a két iNFiNiTY felállás "véletlenül" két külön ágra kerül, így lehetővé válik Res1st álma és házi döntőt vívhat akár a volt OBi & barátiköre 10 fős társasága. Vagy a másik esetben az elődöntőben összecsaphatnak. Viszont, ha már borul a papírforma a csoportokban, akkor aztán különösképp deformálódhat a rájátszás képe.

Kétségkívül az utóbbi évek legizgalmasabb LAN versenyének nézünk elébe, ennyi „csapatot" még nemigazán láthattunk eddig együtt szerepelni. Tiszteletüket teszik a versenyen a neten kétes hírű csapatok is, eljött az ideje a bizonyításuknak. Jól látható a vonal húzódik az „öreg" (ancients.old, Dalay Lamas, iNFiNiTY*SKiLLS A és B) és a „fiatal" generáció (haxx, nameless, n1ce-6aming és a többiek) között. Eddig még nem volt rá példa, hogy az utóbbi időben versenyszervezővé vált Kodiak és az ancients.old gárdája megmérettessen a fiatalokkal, ugyanúgy ahogy a Dalay Lamas is kihagyni kényszerült a tavalyi Becupot. Sok kritika érte Res1stet is az előző szezonban összeállított válogatott miatt, itt a soha vissza nem térő alkalom a generációs trónfosztáshoz.

Mindenesetre a leglényegesebb dolog, hogy Vácott ezúttal nem lesz egy abszolút domináns hazai klán sem, mint az Ancients 2005-06 között vagy az OBi 2007-08 között. Mondhatni teljesen nyílt a küzdelem. Az eleddig itthon nem használt lebonyolítási forma pedig mindenképp érdekfeszítővé fogja tenni a szombat esténket.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1452
 
1421
 
 
 
kép 5129
 
2288
 
 
kép 4751
 
2356
 
 
 
kép 1415
 
1345
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu