Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Movie 2006. június 10. 0 hozzászólás
 

Megérkezett a következõ 5 kérdés 5 válasz-os interjú a Gotfrag.com-ra. A mostani kiválaszott csapat a nagy hírû Insignia Cadre lett. Az interjú alany Juha "Eversor" Tolonen a csapat tagjait is bemutatja

hirkep

Megérkezett a következõ 5 kérdés 5 válasz-os interjú a Gotfrag.com-ra. A mostani kiválaszott csapat a nagy hírû hirkep Insignia Cadre lett. Az interjú alany hirkep Juha "Eversor" Tolonen a csapat tagjait is bemutatja egyenként és a source jövõjérõl is olvashatjuk véleményét. Újra itt egy kis külföldi scene, mindenkinek ajánlom az olvasást !
Go.Go.Go.
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: paTrik


Gotfrag.com: Habár híres klán vagytok, mégis sokan keveset tudnak rólatok. Mesélnél egy kicsit a csapatotokról?

Eversor: Nos, körülbelül hét hónapja játszunk együtt az alap csapattal olyan klánnevekkel, mint a FirstCore, el Ñino, Astralis.EA és most az Insignia Cadre, és mindezidáig csak egy játékoscserén vagyunk túl. Megnyertük a legutóbbi EuroCup-ot és a CCSSL - Invite Season 3-at.  Most pedig a Twistedplays tornában és a CAL EU Open-ben veszünk részt. Valamint néhány ok miatt gRiLLi és aNgeldust bannolva lett a Clanbase EuroCup-ról, ezért ott egy mix csapattal játszunk melynek tagjai: albbis, deemi, Jonssen, Late és jómagam.

Az Insignia Cadre tagjai:

Jonssen, egy 17 éves nyugat-finn öreg fiú, aki akkor is m4-el vagy ak-val nyomul, amikor az egész csapat awp-zik. Egy ember, aki biztosan védi a lerakót és megtalálja a rést az ellenfél védekezésén.

gRiLLi, finnország közepérõl, aki dicsõíti a Sir Sleep-a-lot-ot. Õ találja ki a taktikot, és az ellenfél taktikájára is õ agyalja ki az ellenszert. Fõleg awp-zik, de a többi puskát is jól kezeli... és ha a finn ivási szokásokról vagy a jegesmedvékrõl szeretnél egy kis infót, õt keresd meg!

deemi, dél-finn harcosunk egy kis inaktív idõ után csatlakozott hozzánk és elvoltunk ájulva nagyszerû játékától (kivéve amikor a hosszú haja az egérpadra lógott :D). A humora és a játékstílusa tökéletesen illik a csapatba.

aNgeldust egy 19 éves diák, aki Helsinki közelében él. Õ is egy a 4 awp-s ember közül a csapatban, és amikor gRiLLi kifogy az öteletekbõl aNgeldust próbálja felvidítani. Pillanatnyilag az iNetcafé-nkban dolgozik, melnyek neve Café Level7.

Eversor, azaz jómagam, a 21 éves csapatkapitány a fõvárosból. A finn source scene hausfrau-jaként (háziasszony) vagyok ismert, én próbálom mentálisan egybentartani a csapatot és sok ügyet intézek, levéve a többiek válláról a terhet.


Gotfrag: Ez az elsõ hivatalos CAL Europe CS:Source szezon, hogy készültök rá és mire számítotok?

Eversor:
Nem gyakoroltunk sokat mostanában, mert Hollandiában nyaraltam egy hetet, így most kezdhetünk gyakorolni az egész dolog közepén ^^ És hogy mire számítok? Sok gyõzelemre és jókedvre.


Gotfrag: Mivel egymáshoz közel lakó játékosok vagytok gyakran tudtok LAN-ra járni, mik lesznek a következõ LAN-tornák, amin ti is részt fogtok venni?

Eversor:  Nos, most éppen részt veszünk a finn decem LAN-on, ami június 11-ig tart errõl a LAN-ról itt olvashattok infót: http://www.decem.org/ . Deemi éppen Párizsban tartózkodik, így nem tud velünk játszani, de helyette itt van albbis, aki szintén nagyszerû játékos, az egyik legjobb aimer Finnországban. Emelett ott van még az Assembly LAN 2006, ami augusztusban veszi kezdetét, és nagy valószínûséggel ott is játszani fogunk. (http://www.assembly.org/)


Gotfrag: Az Insignia Cadre-t olyan óriási nevek támogatják, mint az EA Games, Intel, Kingston, Sennheiser, Shuttle és Qpad. Valójában mit nyújtanak nektek ezek a szponzorok?

Eversor: Fõleg hardwareket kapunk és anyagi támogatást, félek többet nem mondhatok errõl. Mi persze reklámozzuk a termékeiket LAN-okon.


Gotfrag: Mit gondolsz, mi kéne ahhoz, hogy a Source végleg kilépjen az 1.6 mögül és elsõ számú játékként szerepeljen?

Eversor: Természetesen a sokat emlegetett SourceTV-n kéne javításokat végezni, habár már jó irányban halad a Valve ezzel kapcsolatban, és van még néhány hiba, köztük a demófelvétel alatti szaggatás. Szerintem a hangsúly nem a játék megváltoztatásán van, hanem inkább a közösség felpörgetésén. Amikor nagyobb LAN-okon is lesz Source, azt már nevezhetjük haladásnak. Én 2007-et látom az "elsõ source év"-ként, amikor már a kocka elkezd fordulni.

Zárósorok:
Köszönet az összes szponzorunknak, EA, QPAD, Shuttle, Intel, Sennheiser, Kingston & Level7, akik segítenek elérni sikereinket. A #pro-source.fi -nek, amikor ott van, ha segítség kell. És hajrá az összes kis és nem kis CS:S játékosnak is.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3092
 
1411
 
 
 
kép 1877
 
1920
 
 
kép 319
 
1776
 
 
 
kép 2709
 
2567
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu