Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Steam 2006. április 20. 0 hozzászólás
 

A minap elkaptam RazoR-t egy rövid beszélgetésre, mivel az újonnan alakult és a D-Lan-on szép eredményt elérõ eNt!tY csapata máris gyors változásokon esett át. Képbe került a [D]!VersE csapata is, ahol a

newspic

A minap elkaptam RazoR-t egy rövid beszélgetésre, mivel az újonnan alakult és a D-Lan-on szép eredményt elérõ eNt!tY csapata máris gyors változásokon esett át. Képbe került a [D]!VersE csapata is, ahol a változások lassan mindennapossá válnak. Azonban az interjúban nem csak a cserékrõl van szó. RazoR beszél a fiatalabb korosztály néhány problémájáról, valamint kifejti véleményét a lannal kapcsolatban.

Olvass tovább!
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: ^cs2hu`bazso


bazso: Köszöntelek RazoR így a húsvét ünnepek után, sok színes tojglit gyûjtettél be az elmúlt napokban?

RazoR: Szia kedves bazso, nem nem sokat, de azért az alapmennyiség idén is megvolt :)


bazso: Sétálsz az utcán és nekimész egy csinos lánynak és kivered a kezébõl a papírjait. Készségesen segítesz neki, eközben beszélgetésbe elegyedtek, és éppen te beszélsz magadról. Hogyan hangzana mindez?

RazoR: Hello, Mészáros Bence a tisztességes nevem, 15 éves vagyok, a budapesti Leövey Klára Gimnáziumba tanulok és a fõvárosban lakom.


bazso: Valamint ha a hölgyeményt érdekli a csé is, akkor hogy folytatódna a bemutatkozás?

RazoR: Körülbelül 6 hónapja játszok a Counter-Strike: Source-al komolyabban. A kezdetek kezdetén az osztálytársakkal alapítottunk egy FUN klánt ahonnan elküldtek mondván, hogy jól játszom, ez volt a CAT. Majd egy-két hónap elteltével úgy éreztem kinõttem ezt a klánt és odébb álltam, meg is találtam a helyem az IP-ben. Hamar kiderült, hogy nem egyformák az elképzeléseink, valamint számomra túl késõn kezdõdik ott az "élet", de ettõl függetlenül jó klán volt az is. Ezután következett a romokban heverõ T4Ce, ahonnan két hét után kiléptem, hogy Pandával és társaival alapítsunk egy új klánt. Idõközben a T4Ce CS.S squad feloszlott, így mi lettünk az utódjai, majd miután az egész T4Ce feloszlott, vagyis jelképesen bezárta kapuit kitaláltuk az eNt!tY nevet. D-LAN-ra sajnos egy mixel sikerült lejutnunk, de ahhoz képest jól szerepeltünk Jelen pillanatban egy teljesen új LU-val játszunk a Diverse Multigaming klánban és én ezt a klánt érzem valóban csapatnak. A felállás a következõ: PandA, Catsalami, aTroX, z3n és én, az elmúlt napok benyomási alapján lehet belõlünk valami, de ahogy szokták mondani jó munkához idõ kell. Amint az látszik hat hónap alatt elég sok helyen megfordultam de ilyen a világ…


bazso: Sok helyen megfordultál de közben gondolom sok tapasztalatot is szereztél. Említetted, hogy „túl késõn kezdõdik az élet” számodra. Ez azt jelenti, hogy estefele nem érsz rá, mivel az iskola felé vannak bizonyos elkötelezettségeid?

RazoR: Természetesen, mivel Magyarországon még nem lehet pénzért játszani. Amondó vagy és inkább próbálok helytállni a suliban. De nem is vagyok az a típus, aki késõ estétõl kezd el játszani /és nem is leszek/, kivétel ez alól bármiféle LAN mert ott adhatja igazán magát az ember. Tapasztalatról annyit, hogy rengeteg playert megismertem és csak kevés igazán "tehetséges" játékossal találkoztam. Szerintem az én generációmba kevés van belõlük, összvissz talán 8, de mondom, az én korosztályomba gondolkozva, nem beleértve a 20 év felettieket.


bazso: Sokszor, sokfelõl lehet hallani, hogy a fiatalabb generáció esélytelen a "nagyokkal" szemben és egyáltalán, minek játszanak ezzel a játékkal. Mennyire érzed ezt magadon, szoktak korod miatt negatív kritikák érni? Valamint mit gondolsz csak azoké a világ már nézhetnek piros karikás filmeket?

RazoR: Úgy látom, hogy az új generáció valahogy tehetségesebb, jobb mint az elõzõek, de csak akkor lesznek igazán profik hogyha idõsebbek lesznek. Amikor elérik azt a szintet, hogy profi játékosok lesznek, na akkor lesznek jobbak, mint a mai profik. Persze vannak olyanok, akik mélyen lenézik az embert mert fiatal. A cyber sportban /már a sportban sem igazából/ nem az a lényeg, hogy milyen idõs vagy, hanem az hogy mennyire tudsz játszani. Ez alatt azt értem, hogy mennyire lõsz jól, hogyan helyezkedsz, milyen technikával oldod meg az adott helyzeteket és amit nagyon fontosnak tartok az a hidegvér, hogy ne rezelj be ha egy húzós helyzetbe kerülsz. Én sajnos azt hallom, hogy a kezdõbb klánokat úgy "vizsgáztatják" hogy felhurcolják õket egy aim mapra és ott uccu neki. Ott a képességek körülbelül 30-40%-a jön vissza. Magamon nem érzek semmi olyan negatív dolgot, ami a koromra vezethetõ vissza.


bazso: Említetted, hogy az eNt!tY a D-Lan-ra egy mixel volt kénytelen volt ellátogatni. A LAN után nagy változások történtek felétek. Mesélnél errõl egy kicsit mi is történt az eNt!tY-vel valójában és hogyan kerültél most a Diverse csapatába?

RazoR: Amikor az entity megalakult a következõ játékosok alkották: Panda, Razor, Maci, Csucsuu, ZERAT és pótemberként /nem pókemberként/ Benit0. Beneveztünk az alap ötös LU-val majd Csucsu mondta, hogy nem tud jönni, mivel nem tudják lehozni és a vonat ilyen meg olyan. Ez még LAN elõtt három héttel volt. Ezután ZERAT lépett vissza, hogy családi okok miatt nem tud eljönni, így keresnünk kellet egy beugrót, aki végül Undead lett hosszas keresgélés után. Undead minden hozzáfûzött reményünket beváltotta kisebb hibákkal, de a rábízott feladatait elvégezte, megoldotta. Benit0 viszont nem tudta hozni azt a színvonalat, amit szerettünk volna. A LAN után felkerestük z3n-t és CatSalamit, hogy mi lenne, ha csatlakoznának az eY-be, a válasz örömünkre igen volt és kialakult a mostani LU. A klán letisztult, benit0 elment a bpc-be, ZERAT és Art eltûnt a szemünk elõl. Mivel nem voltak adottak az alapvetõ feltételek a gyakorláshoz átmentünk a Diverse CS.S squadjába. Az ösvény mindig elõttünk van már csak utat kell rajta találni.


bazso: A lényeg, hogy a mag tiszteletét tette az eseményen. Neked hogy tetszett ez a LAN, sikerült egy újabb felejthetetlen élménnyel gazdagodnod?

RazoR: A cél az volt, hogy jól érezzük magunkat és ne maradjunk szégyenben, a magam részérõl mindkét részt kipipálom, mert olyan emberekkel találkozhattam, akikkel már rég szerettem volna beszélgetni és élõben hallani a hangját. Másrészt nagyon jó meccseket játszottunk, szorosakat meg nem szorosakat egyaránt. Volt asztalcsapkodás, taps, örömujjongás. Igazán élvezetessé tette ezt a Lant, hogy a csapat tagjai, akik NETen megismerkedtek egymással most ott élõben egymás mellett küzdöttek. Fantasztikus volt látni a társad arcát egy nyert vagy bukott kör után, de ami a leglényegesebb, hogy együtt voltunk.


bazso: Pontosan milyen helyezést értetek el a versenyen és mik voltak az elõzetes elvárásaitok?

RazoR: Úgy mentünk le, hogy top4-top5, de mikor láttam, hogy milyen mix csapatok verõdtek itt össze én azt mondtam hogy TOP5. Nos, a hatodik helyre futottunk be. Ez nem rossz helyezés a mi gyengus mixünknek, de ha oda figyelünk sokkal több meccs is meglett volna, sebaj nem dõlt össze a világ, még fiatalok vagyunk. Én a legjobb ötbõl két csapatnak gratulálok az egyik a fooze-gaming a másik a frag-theatre. A másik három csak mix, melybõl kettõ már nem is létezik azt hiszem. Optimistán mondom hogy lesz D-LAN7 ;]


bazso: Pozitív hatással volt ez a LAN a közösségre vagy csak rosszabb lett a helyzet az utána kialakult szóváltások, viták miatt?

RazoR: Erre nem tudok kielégítõ választ adni mert LAN-on én nagyon a játékra koncentráltam, sajnos többet is mint kellett volna :/ Sokakkal nem sikerült beszélnem egyéb okok miatt, én nem az sürgõ-forgó típus vagyok, de a közösség összejövetele egyértelmûen pozitív hatással volt mindenki számára. Szóval jobb, sokkal jobb.


bazso: Akik még nem ismernék az új lineupot alkotó tagokat, azoknak kérlek mutasd be õket.

RazoR: A sort kezdeném azokkal, akiket jobban ismerek és zárnám azokkal, akiket kevésbé Tehát akkor: aTroX, ismertebb nevén Maci, az univerzális játékosok mintapéldánya. Rengeteg helyzetet old meg bámulatos technikával, mellesleg eléggé aimzor a srác, talán AWM skillbõl hiányt szenved bár ritkán kerül a kezébe az AWM. Panda, aki már sokkal AWM centrikusabb jól kezeli a pisztolyokat, de az automatákkal sem vall szégyent, csak ne beszélj bele a játékába és akkor minden megy zökkenõmentesen. RazoR átmenet hogy úgy mondjam aTroX és Panda között, de aTroX felé billen a mérce, sok 1vX szituáció megoldását várják tõle és magas a hidegvérskillje, valamint konyít az usp-glock páros kezeléséhez meg a hajszárítóhoz ;] CatSalami szereti az AWM-et de nem szomjazik rá, szerintem jól lõ mindennel, kiemelném az „ugribugri skilljét” és a shoti tudását, a múvija mindent elárul róla. Z3n-t vagyis Yodát nem ismerem még eléggé, annyit mindenesetre megfigyeltem hogy mindent hall, mindent tud és kitûnõ irányító, ávépével elég jól tud lõni.


bazso: Arra lennék kíváncsi milyen ligákban, versenyeken terveztek indulni, illetve mennyire gondoljátok komolyan ezt a klánt ha lehet komolyságról beszélni manapság a hazai scene-ben?

RazoR: Komolyságról haloványan de tudok beszélni. Van öt darab komolyabb klán, akik komolyan is gondolják ezt a játékot nem az,hogy egy irodában rohangálok egy kalasnyikovval a kezemben és töröm az üveget de jó stb.. Körülbelül négy klán van - most nem tudok pontos számot adni mennyi - akik komolyabban szeretnének foglalkozni ezzel a játékkal. Amíg inaktív néven futottam két napig sokat mixeltem különbözõ klánokban és azt kell. hogy mondjam nagyon elkeserítõ a helyzet. Folyamatos csiterezés, mindenki irogatja a saját ki okosságait, nem tartják be az alapvetõ szabályokat. A másik, hogy egy 18+ playeres klán és egy fiatalabb tagokból álló csapat között hatalmas szakadék van. Tehát mondjuk egy rendes, nem összeeszkábált NT-hez legalább négy év kell mert itt hiába gondolkozok, nincs olyan játékos a 18-19 éves korszegmensben akire azt mondom, meg azt hallom hogy "Te, ez be fog futni". Ligára áttérve az a helyzet hogy most indult két vagy három liga, de egyikbe se neveztünk mert CatSalami érettségizik, Yoda diplomázik. Hála istennek lesznek okos emberek a csapatban ;]


bazso: Hogy tetszik a megújult counter-strike2.hu oldala? ^^

RazoR: Sokakkal ellentétben szerintem jól néz ki, bár nekem nehéz az átállás, megszoktam a sötét színeket most meg az egész fehér olyan mintha kapnék egy flash-t, de komolyan mondom szép csak szokaDLAN :)

bazso: Kedvenc játékos?

RazoR: Tudtam hogy lesz ilyen kérdés, reméltem hogy ezt teszed fel levezetésként. Magyarjátékosok közül KODIAK, mert fejlett a gondolkodása a játékban és ehhez párosul a lövõ tudása, ráadásul rengeteg tapasztalata van, ami szerintem bármilyen aimorientált játékos legyõzéséhez elegendõ neki. Külföldi DirTySecreT, mert jó a neve ;]


bazso: Penészes sajt vagy romlott pizza?

RazoR: Romlott sajtot választom, mivel azt nem kérdezted :)


bazso: Chuck Norrist elvered 1on1 egybe és beszól. Visszaszólsz neki?

RazoR: Mivel olyan természetû vagyok ezért még szép, hogy visszaszájalok. ;]


bazso: Köszönöm szépen az interjút, és a ritkán elõforduló szép hosszú válaszokat. Sok sikert kívánok a klánnak a továbbiakban, a nyávogós szaláminak pedig sikeres érettségit ^^. Valami üzenet a nagyvilágnak?

RazoR: Csak annyit hogy enyém a megtiszteltetés és sok sikert mindenkinek…mindenben.


bazso: Köszönöm az interjút még1x! További kellemes estét.

RazoR: Neked is, szia.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 137
 
1653
 
 
 
kép 4538
 
1363
 
 
kép 4992
 
2415
 
 
 
kép 670
 
1359
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu