Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Steam 2006. október 17. 0 hozzászólás
 

A Team Revolution név biztosan sokak számára ismerõsen cseng. Két csapattagukkal sikerült interjút készítenem, névszerint Tob!as-al és Superrox-al készült az interjú, melyben kiderül honnan jöttek, hol

newspic
A Team Revolution név biztosan sokak számára ismerõsen cseng. Két csapattagukkal sikerült interjút készítenem, névszerint Tob!as-al és Superrox-al készült az interjú, melyben kiderül honnan jöttek, hol tartanak jelenleg és hová tartanak. Beszámolnak még online és lanos terveikrõl és a Revolution mûködésérõl, mint szervezet. Jó olvasgatást! Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Szega


Elõször légyszíves Rox, mondj pár szót magadról!

superr0x:
Szervusztok! Zsigri Zoltán vagyok aka superr0x. Lassan négy éve vagyok az esportban klán/verseny szinten, a Counter-Strike-ot közel hat éve ismerem és lanon elég sokat játszottam vele. Most a Revolution CSS csapatának a kapitánya vagyok.

Most toBiás légyszíves te szólj magadról néhány szót!

ToB!as:
Üdv mindenkinek! Drahos István vagyok, körülbelül két éve ismerkedtem meg a Counter-Strike játékkal (hála ROCKY barátomnak ^^), és január közepe óta játszom aktívan a Source modifikációval. Jelenleg r0x segítõje vagyok a Revolution-ben.

Kérlek mutassátok be pár szóban a Revolution-t külön mint CSS squad és mint multigaming!

superr0x:

A Revolution 2005-ben alakult Call of Duty csapatként két klán összeolvadásából. Öt-hat jóképességû játékos, tele ambícióval és elszántsággal hozta össze ezt a kis csapatot. Április óta a CoD csapat CoD2-zik, van egy CS1.6 csapatunk a dirr, amely szintén elég jó képességû játékosokból áll, és vagyunk mi, a Source Team, akik a BoNE gaming-bõl jöttünk át. A multigaming vezetése elég masszívnak mondható, mivel nem egy ember vezeti a csapatot, hanem öt, és így eléggé meg lehet osztani a munkákat és azután összehangolni azokat.
A Revolution CSS-ben most öt ember található. tobiás, ROCKY, Zolika, zakacs és jómagam superr0x.

Említetted hogy Bone Gaming-bõl jötettek át a Revolution-ba, anno emlékeim szerint kisebb nézeteltéréssel váltatok ti a "Revolution CSS squadja-vá", mivel a jelenleg Incentive néven játszó klán volt akkor a témogatott, hogy is volt ez?

ToB!as:
Erre a kérdésre a válasz igen egyszerû, bár mondhatni annál inkább összetett. superr0x a Revolution managementtel elég jó kapcsolatot épített ki, mint manager, és UT2k4 játékosként tartózkodott a csapatban, majd kósza hírek terjengtek, hogy a Rev management nincs megelégedve az akkori CSS teammel és felmerült, hogy behívnak minket egy próbajátékra. A próbajáték, mint olyan, persze nem maradt titokban és elég nagy felháborodást keltett Mikoékban.
Õk elég élesen kezdték bírálni a menedzsmentet, de nem tudták, hogy eredményeik ellenére már elég sok negatív dolog gyûlt össze ellenük és ez véglegesen megpecsételte a sorsukat. Egy ilyen csapatváltás teljesen érthetõ bármelyik menedzsment részérõl.
Mindemellett hozzáteszem, hogy nagyon jóban vagyunk a srácokkal, hiszen ki ne felejtené el a Csorna LAN #1 et, és az ott eltöltött idõket, és ezúton is szeretnék elnézést kérni, ha kellemetlenség érte õket.

A Revolution úgy halottam komoly elõrelépést tett, mint Multigaming, egyfelõl hivatalos szervezet lett, és ha jól tudom egy elég komoly szponzor jelent meg nálatok, meséljetek errõl egy kicsit!

superr0x:
Igen-igen. Bár néhány papír még hátra van, de ez a tényen nem változtat, hogy Revolution Esport Egyesület - Revolution Esport Assotiation-ként funkcionálunk. Ami azért is nagy lépés, hiszen Magyarországon, elsõként (de ha nem is, akkor az elsõk között vagyunk) nálunk jött létre ez az egyesület. Külföldön, nagyon sok klán mûködik szervezetként. Ez annyit tesz, hogy mi már papíron is létezünk, így szponzorrációkat is könnyebben tudunk szerezni és akár megfelelõ "ellenszolgáltatás" fejében szerzõdéseket írathatunk alá játékosainkkal, de ez még pár hónapig várhat magára, amíg stabilizálódik az Egyesület.

ToB!as:
Amikor felmerült az ötlet, hogy egyesületként is mûködhetnénk, a menedzserek több helyre is elküldték a promóciós anyagukat, eredményeinkrõl, terveinkrõl. Az egyik a Bomba Energy magyar részlege volt. Hosszabb tárgyalások után sikerült megnyerni a támogatásukat. Mindeközben a management elég jó viszonyba került az OBiNettel is, így õk már a szervezeti bejelentés elõtt szervereket kaptak tõlük. Most a "nagy bejelentés" után az 1.6-os és a Source csapat is kapott minõségi szervereket, amelyek nagyban megkönnyítik a munkánkat. Az esports.hu domain címmel és tárhellyel, valamint egy Source-os szerverrel támogat minket. Végül, de nem utolsó sorban itt az Infotech, aki pedig BNC-kel szponzorál minket.

Pontosan mik az elõre eltervezett célok az online ligákban a csapat számára?

superr0x:
Szeretnénk minél több on-line ligában indulni. Jelenleg elég elõkelõ helyen végeztünk az OBiNet kupa csoportkörében, de ennek ellenére nem hagyjuk abba a gyakorlást, folyamatosan készülünk a következõ megkérettetésre. Továbbá most a CAL-ban is igyekszünk jó teljesítményt nyújtani, ami nem csak rajtunk múlik, hanem ellenfeleink hozzáállásán is, mivel megesett az a sajnálatos eset, hogy elõzõ CAL meccsünkrõl csak egy emailt kaptunk, és mivel közel nyolc nap volt a meccs lejátszására és úgy gondoltuk egy napot tudunk várni a válasszal, de sajnos az ellenfél nem így gondolta és egybõl leadtak egy noshow-t. Ennek ellenére nagyon sokat gyakorolunk és próbáljuk kihasználni a lehetõségeket.

Milyen LAN-okon terveztek részt venni a közeljövõben?

ToB!as:

Ami biztos, hogy november elején ott leszünk Dunaújvárosban ismételten - még ha kicsit változott is az LU - ezenkívül igyekszünk a legtöbb PGCC által szervezett LAN-on is megjelenni, mert úgy érzem van még mit fejlõdnünk LAN-on.

Mennyit készültök jelenleg?

ToB!as:
Jelenleg elég stabil a lineup, hála az égnek, nagyon könnyen össze tudjuk hangolni a felkészülést. És ez ügyben mindenképpen köszönte illeti a másik három csapattársunkat is, mert õk is kellenek hozzá.
Felkészülésünkkel azon vagyunk, hogy D-LAN-on minél jobb eredményt érjünk el, ami ugyan nem lesz könnyû, de egy kis odafigyeléssel és igyekvéssel megoldható.

Szerintetek melyek a Revolution gyenge illetve erõs oldalai?

superr0x:
A LAN a gyenge oldalunk... Félre a tréfával, a taktikai összehangoláson van még mit csiszolnunk, de a PGCC-n a csapat belátta, hogy nagyon sokat kell készülnünk, hiszen a sok játékos és csapat nagyon sokat fejlõdött DLAN6 óta. Így nekünk is lépést kell tartanunk a csapatokkal, újabb és újabb taktikát kell kitalálnunk.

Hogyan látjátok a Source jövõjét?

ToB!as:
Ezt a kérdést szerintem mindenképpen egy tapasztaltabb, rutinosabb és nemzetközi szinten is eredményesebb játékosnak feltéve talán még elég jó választ is kaphatsz.
Jelenleg Magyarországon két csapat van, akinek esetleg nem mindegy az, hogy a nagyobb tornákon milyen játék van. A probléma az, hogy mindaddig, amíg az 1.6-ot favorizálják a többiek addig nehezen lesz több csapat. A megítélésem szerint van rá esély, hogy a következõ WCG-n már Source lesz, és egy petíció is indult, hogy a CSS is ott legyen CPL által támogatott játékok között.

Köszönöm az interjút, tiétek az utolsó szó!

ToB!as:
Mi is köszönjük, mindemellett szeretném megköszönni a Bombának azt, hogy támogatja a LAN-okon való részvételeinket, az OBiNetnek a minõségi szervereket, az esports szervereit, és az Infotech BNCket.

superr0x:
Továbbá szeretnénk köszöntet mondani a Revolution EA-nak, hiszen Swarz oltásai nélkül nincs élet a TSen, Flat Rompe csipa maszternek aki 2 héten át betegen összerakta az oldalunkat, Tominak aki melegségével szinte egy családdá olvasztja a squadokat, Raynek aki szimplán raj és Balinak aki mindenek felett áll és szervezése nélkül nem lennénk most itt. CU @ LAN barátaim!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 475
 
1350
 
 
 
kép 799
 
1564
 
 
kép 4112
 
1529
 
 
 
kép 3668
 
1507
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu