Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Érkezik a CPH Games, CS:GO-val együtt!

 
0
 
E-sport · jan. 28., szerda
 
Ismét megrendezésre kerül a világ egyik legnépszerűbb és legősibb hagyományokkal rendelkező bajnoksága, a Copenhagen Games, melynek egyik fő versenyszáma a CS:GO lesz. Részletek a hírben.
 

MLG X-Games Aspen 2015

 
0
 
LAN · jan. 27., kedd
 
2015 első említésre méltó LAN eseményének az Egyesült Államok adott otthont, pontosabban a Colorado államban található Aspen.
 

MondoGames 2014 őszi döntő

 
5
 
LAN · okt. 05., vasárnap
 
Ma délután pont kerül a MondoGames végére, ugyanis az élő döntő után fény derül majd az újabb hazai LAN győztesének kilétére.
 

2014 - MondoGames Kvalifikáció

 
15
 
Általános · szept. 22., hétfő
 
Elérkeztünk hát a MondoGames kvalifikiációjához, ahol kiderül majd, hogy melyik az a két csapat amelyik a LAN-os döntőben küzdhet meg az első helyért és a pénznyereményért.
 

2014 MondoCon Kvalifikáció - Nevezés

 
2
 
Általános · szept. 12., péntek
 
Egy újabb versenyhez érkeztünk! Most a MondoCon keretein belül a MondoGames-en lesz megrendezve egy újabb CS:GO LAN.
 

NiP at Copenhagen Games

 
0
 
Movie · máj. 11., vasárnap
 
Mint az lenni szokott egy-egy nagyobb verseny után a Ninjas in Pyjamas kiadja a saját csapatának mérkőzéseiről készült videót.
 

Copenhagen Games 2014

 
0
 
Általános · ápr. 17., csütörtök
 
Ahogyan az már megszokottá vált az évek során, minden évben tavasszal kerül megrendezésre a dán fővárosban a Copenhagen Games. Idén 58 csapat méri össze tudását, akik között szerepel a NiP, a Titan és a Virtus.pro is.
 

CPH Games 2014 nevezettek

 
2
 
Külföldi scene · márc. 28., péntek
 
Miután a Virtus.pro közölte, hogy jelentkeznek a CPH Games-re, azután a NiP is bejelentette szándékukat, miszerint ők is megjelennek majd a versenyen.
 

A Titan eSports a VeryGames csapatának új otthona.

 
4
 
Külföldi scene · jan. 07., kedd
 
Az utóbbi hetekben a francia gárda egy új szervezet keresett, miután a VeryGames kijelentette, hogy nem tudják tovább támogatni a csapatot, pénzügyi gondok miatt.
 

A VeryGames nyerte a FACEIT-et.

 
4
 
E-sport · okt. 17., csütörtök
 
A VeryGames a 'semmiből' felbukkanva verte meg az ESWC svéd kvalifikációjának győztesét, az LGB eSports-ot a FACEIT szeptemberi bajnokságának döntőjében. De ne rohanjunk ennyire előre, lássuk, hogyan jutott el a győzelemig Kevin "Ex6TenZ" Droolans csapata.
 

Csúcson a Verygames

 
3
 
LAN · okt. 14., hétfő
 
Könnyednek volt mondható a Verygames hétvégje Kijevben. A francia srácok ugyanis veretlenül mentetltek végig, majd gyűjtötték be a 7000 dolláros fődíjat és a vele járó serleget.
 

Esti csúcsmeccs

 
1
 
Külföldi scene · okt. 10., csütörtök
 
Ma vette kezdetét az egészen 13-áig tartó SLTV StarSeries VII döntője az ukrán fővárosban, Kievben. Az 15 000 dollárért 4 csapat küzd meg: NiP, fnatic, Astana Dragons és a VeryGames.
 

Ex6TenZ interjú

 
0
 
Külföldi scene · okt. 06., vasárnap
 
A méltán híres VeryGames CS:GO csapat kapitánya Kevin 'Ex6TenZ' Droolans elgondolkodott a csapat múltján és jövőjén egy podcast-ben, melyet videó formájában feltöltött a YouTube-ra.
 

10.000€-s CS:GO díjazás a francia EPS-en

 
5
 
E-sport · jún. 23., vasárnap
 
Az Electronic Sports League (ESL) bejelentette, hogy a francia EPS következő szezonjára 10.000€-s CS:GO díjazást tervez. A League of Legends mellé, nagy örömünkre visszakerült a Counter-Strike is, a GO személyében.
 

VeryGames - kennyS ment, shox érkezett

 
22
 
Külföldi scene · máj. 07., kedd
 
A NiP már jó ideje a világ trónján ül, csak a Virtus.pro elleni kisiklásuk jelentett némi felfrissülést, de ez sem tartott túl sokáig. a VeryGames már nagyon közel állt ahhoz, hogy elkapja a svédeket, és most talán még közelebb lehet az eszközölt cserével, kennyS helyét ugyanis shox vette át.
 

GuardiaN: 'shox a VG-re vár'

 
4
 
Külföldi scene · ápr. 24., szerda
 
Beindult a pletykagyár külföldön, miután Ladislav „GuardiaN” Kovács és Richard „shox” Papillon egymás oldalán tűnt fel a hétvége folyamán egy nemzetközi felállásban, ami egyből egy igen szép sikert könyvelhetett el. A jelek arról tanúskodtak, hogy abban a TCM-Gaming néven futó formációban is van ráció, ám a jelek szerint shox nem akar elhamarkodott döntést hozni.
 

Copenhagen Games 2013 - Közvetítés

 
8
 
LAN · márc. 28., csütörtök
 
Hétvégén kerül megrendezésre a 2013-as Copenhagen Games, mely több játékban hatalmas nyereményekért zajlik és rengeteg csapatot, nézőt mozgat meg évente ez az esemény. A CPH 2013-ra összesen 32 csapat juthat majd be, akik összemérik majd tudásukat CSGO-ban is a 33 000 Eurós díjazásért. 16 csapat már biztosan ott van ezen csapatok között, míg a többiek ma játszanak azért, hogy a maradék helyeket feltöltsék.
március 30.
Frissült az ágrajz, voltak meglepetés eredmények :)
 
március 30.
A felső ágon szép párosítások alakultak ki, a meccsek 10 órakor fognak kereken kezdődni és ilyen meccskre számíthatunk, hogy Svédország Ninjas in Pyjamas vs. Franciaország Verygames, Oroszország Virtus.pro vs. Dánia Western Wolves, USA Quantic vs. Germany mousesports.... Remélem ma is velünk tartotok!
 
március 30.
Jó reggelt sziasztok! Még mindig sANtiaGo volnék és ez pedig a Kopenhágai játékok 2013-as állomása. Ma hajnalban elkezdődtek a Rájátszás meccsei, melyek alsó és felső ágon zajlanak, így senki nem esett ki a csoportmeccsek után.
 
 

Aftermovie - VeryGames at DH Winter

 
9
 
Movie · márc. 23., szombat
 
A SPART Production jóvoltából elkészült a Team VeryGames szereplését 22 percbe tömörítő aftermovie. A DreamHack Winteren a francia alakulat "csak" a második helyen futott be, az offline még mindig veretlen Ninjas in Pyjamas játékosain nem tudtak kifogni - de persze így is volt miből dolgoznia sp4rtnak!
 

ScreaM interjú

 
15
 
Interjú · márc. 05., kedd
 
A VakarM.net oldalán felkérték Adil "ScreaM" Benrlitom-ot egy interjúra, ahol a fő téma az volt, hogy hogyan telt az elmúlt időszaka a Team VeryGames-nél.
 

Megvannak a CPH 2013 biztos résztvevői

 
18
 
LAN · febr. 27., szerda
 
Óriási az érdeklődés a Copenhagen Games 2013 Counter-Strike: Global Offensive LAN-ja körül, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már több mint 50 csapat nevezett és megvan már a 16-os lista is, akik biztosan ott lesznek majd Dániában.
 

e havi legjobbak

 
RpK ment, krL jött – Napi la baguette
Az elmúlt napokban beindultak az események a galloknál – pletykák láttak napvilágot, találgatások kezdődtek, de azokra az eseményekre, amik történtek, talán senki sem számított....
16363 megtekintés
Alienware GameShow – Húzzatok bele!

Bár bizonyára a legtöbb olvasó és játékos is a közelgő ICL-re fókuszál, ám jó lesz lassan a távoli jövőbe tekinteni, hiszen augusztus végén első ízben kerül megrendezésre az...
14475 megtekintés

Fnatic FragOut CSGO League 8 meghívottal
A Fnatic szervezete már jó pár éve a Counter-Strike szériák élvonalához tartozik, legyen szó akár az 1.6-ról, akár a Source-ról. A Global Offensive-ra való váltásnak...
14254 megtekintés
Shox a legjobb CSS rifle játékos

A Cadred olvasói megszavazták a világ legjobb rifle játékosát, a szavazás végeredménye az lett, hogy Richard „Shox” Pappillon kezei a legjobban ezeket a puskákat, és most íme egy...
11498 megtekintés

BECUP nem lesz, de van másik!
Sajnos rossz hírrel kell elétek járulnunk, amely bizonyosan azokat fog a legjobban lesújtani, akik évek óta a BECUP-ot tartják etalonnak az itthoni LAN kavalkádban. Idén nem kerül...
11188 megtekintés

Beszéd téma

 
GSB Első kör, fogadással
A mai este folyamán megtelik az éter reményekkel teli Counter-Strike:Source csapatokkal, méghozzá 128-al, hogy 64 meccsen döntsék el a GameShadow Battle első körében ki az erősebb. Mi...
53 hozzászólás
AWGS majd csak októberben? + Hivatalos infók
Immáron másodjára kénytelenek új időpont után nézni az Alienware GameShow aktuális szervezői a főszponzor nyomására, tehát nem augusztus 24-26. között kerül megrendezésre első...
30 hozzászólás
BECUP nem lesz, de van másik!
Sajnos rossz hírrel kell elétek járulnunk, amely bizonyosan azokat fog a legjobban lesújtani, akik évek óta a BECUP-ot tartják etalonnak az itthoni LAN kavalkádban. Idén nem kerül...
24 hozzászólás
VeryGames - kennyS ment, shox érkezett
A NiP már jó ideje a világ trónján ül, csak a Virtus.pro elleni kisiklásuk jelentett némi felfrissülést, de ez sem tartott túl sokáig. a VeryGames már nagyon közel állt ahhoz, hogy...
22 hozzászólás
GameShadow Csoportok és esélyek
A tegnapi kiemelések után végre megérkeztek a GameShadow Battle Counter-Strike: Source csoportjainak beosztásai. A szervezők minden csoportba 4 csapatot válogattak be természetesen...
21 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 559
 
1482
 
 
 
kép 2637
 
2470
 
 
kép 668
 
1450
 
 
 
kép 2778
 
1427
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu