Chat
Online
Chat now
7 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 
ICL 15 - Közvetítés
32400 megtekintés
 
Steam account védelem
28955 megtekintés
 
ICL 20 Coverage - DEMÓK
27153 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
25531 megtekintés
 
ICL13 - Coverage
23373 megtekintés
 
ICL 22 - Coverage
22862 megtekintés
 

Beszéd téma

 


BalintGamerHun hozzászólt a(z) Tagfelvétel témájú fórumban. 2 napja
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

HUN Skill - ozy_ vs FlashPoint

 
3
 
Movie · ápr. 30., kedd
 
Nem mondhatni, hogy túlságosan sűrűn érkeznének a HUN Skill rovatunkba a videók, ám most egy igen szép első körös akcióval kedveskedett nekünk Szundi "ozy_" Attila, aki az ESL ICL kvalifikáción a FlashPoint Gaming ellen lőtt egy ötöst. Enjoy!
 

ESL HunCup Series #1 - Final

 
24
 
E-sport · ápr. 29., hétfő
 
A végéhez közeledik az első HunCup szezon, mely két verseny után egy 4 csapatos döntővel ér majd véget. A 4 résztvevő az elmúlt 2 versenyen kimagaslóan szerepelt, a REVOLTE! és a WiLD MultiGaming nyertek is 1-1 kupát, míg az ECOBASH és a ZSAKKRUMPLI a dobogón vagy annak közvetlen közelében tudtak végezni. A döntőre ma este kerül sor!
 

ESEA Season 14 új divíziókkal

 
1
 
E-sport · ápr. 26., péntek
 
Múlt hétvégén ért véget az ESEA Season 13 az Egyesült Államokban megrendezett LAN döntővel, melyet Counter-Strike: Global Offensive versenyszámban a svéd Ninjas in Pyjamas nyert meg. A 14. szezon lassan elstartol, ami összesen mintegy 20 millió forintnyi nyereménnyel várja a résztvevőket.
 

ESL 1on1 AWP & AIM Spring Cup

 
37
 
E-sport · ápr. 25., csütörtök
 
Eddig csak és kizárólag csapatban próbálhattuk ki magunkat ESL-en a hazai Counter-Strike: Global Offensive közösség csapatai ellen, ám jövő héttől minden bizonnyal rendszeressé váló AWP és AIM 1on1 versenyeken is megcsillogtathatjuk tudásunkat!
 

GuardiaN: 'shox a VG-re vár'

 
4
 
Külföldi scene · ápr. 24., szerda
 
Beindult a pletykagyár külföldön, miután Ladislav „GuardiaN” Kovács és Richard „shox” Papillon egymás oldalán tűnt fel a hétvége folyamán egy nemzetközi felállásban, ami egyből egy igen szép sikert könyvelhetett el. A jelek arról tanúskodtak, hogy abban a TCM-Gaming néven futó formációban is van ráció, ám a jelek szerint shox nem akar elhamarkodott döntést hozni.
 

ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók

 
218
 
E-sport · ápr. 23., kedd
 
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt. Mérkőzések lebonyolítása, időpont egyeztetés, wildcard, ESL Wire – és minden, ami fontos lehet!
 

HUN Skill - HsP[A] CSGO movie

 
7
 
Movie · ápr. 21., vasárnap
 
Elég sok kis filmet láthattunk már Herczegh "HsP[A]" Csabától Counter-Strike: Global Offensive-es pályafutása során, de ilyen hosszút még Source-ban sem dobott "piacra" emlékeim szerint. A több, mint 15 perces film magáért beszél - tartalmilag leginkább.
 

ESL HunCup Series #2 18:30-tól!

 
9
 
E-sport · ápr. 19., péntek
 
Újra itt a péntek, így egy újabb ESL HunCup vár ránk ma este! Minden bizonnyal ezen a szép napon is többen döntenek úgy, hogy megméretik magukat az ESL által szervezett egyestés versenyen, ahol már most, kora délután is 20+ csapat nevezését látni. És hol van még 18:30?!
 

ESEA Season 13 Finals - Közvetítés

 
0
 
LAN · ápr. 19., péntek
 
Négy európai és négy tengerentúli csapat csap össze ezen a hétvégén az Egyesült Államokban, Dallas városában. Az ESEA Season 13 Finals elnevezésű verseny LAN döntője olyan együttesekkel startol el, mint a Ninjas in Pyjamas, a Team VeryGames, az ESC Gaming vagy éppen a Quantic Gaming, így ezen a szép tavaszi hétvégén sem fogunk unatkozni!
 

ESL ICL kvalifikáció – Nevezés szombatig!

 
22
 
E-sport · ápr. 18., csütörtök
 
Június végén jön az ICL 16. állomása, melyre ismét lehet ingyen jegyeket szerezni – csak jól kell teljesíteni az aktuális kvalifikáción, ami most az ESL oldalán lesz lebonyolítva. Látva az említett versenyszervező portál CSGO scene felé való nyitottságát és a nightcupok sikerességét, most az ESL-es srácokra bízzuk a kvali lebonyolítását!
 

ESL HunCup Series #2 – Április 19.

 
2
 
E-sport · ápr. 16., kedd
 
Április 19-én kerül megrendezésre a második HunCup verseny az ESL keretein belül, ami megint pontokkal kecsegtet a Counter-Strike: Global Offensive csapatoknak, hogy aztán a hónap végén a legjobbak megküzdhessenek a nyereményért.
 

Go4CSGO Monthly Finals - Március

 
13
 
E-sport · ápr. 16., kedd
 
Megint van magyar érdekeltsége a havi ranglista alapján megrendezésre kerülő Go4CSGO Monthly Finals-nek, hiszen az ancients márciusban is kiválóan szerepelt, az összesítés alapján a legjobb 8 csapat között zárta a tavasz első, ám még hóval fedett hónapját az együttes.
 

Régi vizek felé evez az ancients

 
7
 
Hazai scene · ápr. 15., hétfő
 
Az eddig is világosabb volt a napnál, hogy nagyon komolyan veszi a játékot az új ancients, amely már Counter-Strike: Global Offensive-ben igyekszik elérni azt, amit néhány évvel ezelőtt Source-ban sikerült az elődöknek. Néhány nappal ezelőtt pedig még komolyabbra fordultak a dolgok: Egy tapasztalt brigád foglalta el a menedzsmentben eddig üresen álló helyeket, majd egy igen komoly támogató is csatlakozott a csapathoz!
 

Vitassuk meg – ICL 16 szabályzat

 
40
 
LAN · ápr. 14., vasárnap
 
Bár még több, mint 2 és fél hónap visszavan a következő ICL-ig, a szervezők már most közzétették az új szabályzat első verzióját. Itt az alkalom, hogy újra hangot adjatok nemtetszéseteknek, felvessétek újabb ötleteiteket, mellyel jobbá lehetne varázsolni a következő CSGO LAN-t. Ötletelésre fel!
 

A nagy magyar csapatmustra

 
10
 
Hazai scene · ápr. 13., szombat
 
Sokszor hallhattátok tőlem, hogy nagyon pozitívan látom kicsiny Counter-Strike: Global Offensive közösségünk jövőjét, legyen szó akár csak a hazai porondról, akár egy esetleges nemzetközi kiugrásról. Nagyon erősnek tartom a jelenlegi hazai globálisan támadó mezőnyt, viszont hogy kikre és miért lesz érdemes odafigyelni, azzal eddig még tartoztam. Jöjjön hát a nagy magyar csapatmustra!
 

RaidCall EMS One Finals - Közvetítés

 
12
 
LAN · ápr. 13., szombat
 
Ezen a hétvégén a Counter-Strike: Global Offensive után érdeklődők figyelme Kölnre fog szegeződni, hiszen itt kerül megrendezésre a RaidCall EMS One tavaszi szezonjának döntője. Összesen 8 csapat kvalifikálta magát a megmérettetésre, köztük a VeryGames, a FnaticRC és az Anexis, akik megpróbálnak a Virtus.pro útjára lépni és legyőzni a NiP-et.
 

ESEA Season 13 All-Star - Felállások

 
5
 
LAN · ápr. 12., péntek
 
Észak-Amerikában már megszokott és bevett szokás, sőt, hagyomány van az All-Star játékoknak, legyen szó akár az NFL-ről, az NBA-ről vagy az NHL-ről. Az ESEA 13. szezonjának LAN döntőjén is készül egy All-Star mérkőzés, ahol majd a tengerentúliak és az európaiak csapatai fognak összecsapni.
 

CS2HU PODCAST S01E02 - Szoke elmondja

 
48
 
Interjú · ápr. 11., csütörtök
 
Kisütött a nap, eljött a tavasz, és egy újabb ICL-en vagyunk túl. Ezzel együtt egy újabb podcast adás lát napvilágos n0Rb1 és sultankah előadásában. Vendégünk ezúttal Szoke, aki elmondja, hogyan is néz ki egy verseny az admin pultból, milyen problémákkal kell megküzdenie egy-egy verseny alatt, illetve reagál a közösség kérdéseire is!
 

Go4CSGO Monthly Final - ancients vs nEophyte @ 19:00

 
49
 
E-sport · ápr. 10., szerda
 
Nagyon fontos mérkőzés előtt áll a friss ICL győztes ancients, akiknek sikerült februárban úgy teljesíteniük, hogy részt vehettek a havi összesítő tornán - és ott sem hagytak alább, egészen a döntőig meneteltek! Ma este 19:00-tól a nEophyte.FSP csapata ellen lépnek fel, a tét nem kevesebb, mint €500!
 

ESL CSGO HunCup Series #1 18:30-tól!

 
77
 
E-sport · ápr. 05., péntek
 
Három hét telt el az első ESL-es CSGO nightcup óta, ám most végre itt van a második, ami egyben az első is - hiszen HunCup Series néven most indul útjára a torna, melyen a jó szereplés pontokat érhet a legjobbaknak.
 
1 2 »

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
34119 megtekintés
ICL 15 - Közvetítés
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike:...
32400 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
29120 megtekintés

Archívum

 

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26870 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 186
 
1166
 
 
 
kép 3328
 
1085
 
 
kép 3849
 
1090
 
 
 
kép 4361
 
1741
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu