Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

KGB CM Storm - Közvetítés

 
112
 
LAN · jún. 29., szombat
 
Ahogy ígértük, itt is van a KGB CM Storm szerb LAN közvetítésünk, amely természetesen az egyetlen magyar résztvevő szereplésére igyekszik fókuszálni. A coverage-ben a belgrádi offline rendezvény résztvevőit, csoportjait, eredményeket, ágrajzot, GOTV IP-ket és a CS2HU & WiLD közös streamet is megtaláljátok. Hajrá WiLD!
június 29.
Tehát még egyszer köszönjük, hogy velünk tartottatok!
 
június 29.
Mi ezzel búcsúzunk is a mai napra, természetesen az eredményeket frissítjük a LAN végéig, ám streamelni már nem biztos, hogy fogunk. Ellenben holnap talán a RaidCall EMS One Summer 2013-ról lehetséges stream, de nem garantáljuk.
 
június 29.
Sajnos tehát már a csoportból sem sikerült kijutnia a Hungary WiLD.CM Storm csapatának, így ők már akár ma Magyarország felé vehetik az irányt.
 
 

cajunb helyett smF megy Kölnbe a Copenhagen Wolves-al

 
0
 
Külföldi scene · jún. 28., péntek
 
A Copenhagen Wolves újabb változásokkal állt elő. Most René "cajunb" Borg köszön le, a helyét Danni "smF" Dyg fogja átvenni a hétvégére.
 

RC EMS One Summer 2013 Finals - Közvetítés

 
9
 
LAN · jún. 28., péntek
 
Nincs megállás, sűrű a nemzetközi élmezőny krémjének nyári menetrendje is. Alig, hogy véget ért a DreamHack Summer 2013, jön a RaidCall EMS One Summer 2013. A helyszín most nem Jönköping, hanem Köln, és 16 helyett 8 csapattal rendezik meg a megmérettetést az ESL stúdiójában - hasonlóan a tavaszi tornájukhoz. CS2HU közvetítés az RC EMS One offline rendezvényről.
június 30.
Tehát a RaidCall EMS One Summer 2013 győztese a Franciaország Team VeryGames lett. Ezzel a versenyről a közvetítésünk véget is ért, köszönjük, hogy velünk tartottatok.
 
június 30.
Végeredmény: Franciaország Team VeryGames vs Oroszország Virtus.pro 16-11 @ de_dust2_se, összesítésben 2-0 a franciáknak.
 
június 30.
A félidőben Franciaország Team VeryGames (CT) vs Oroszország Virtus.pro (T) 6-9 @ de_dust2_se (a döntő 2. mapján).
 
 

KGB CM Storm előtt - kHRIS interjú

 
4
 
Interjú · jún. 28., péntek
 
A WiLD csapatának egyik fele már úton van Belgrád felé, míg a másik csak dél magasságában kezdi meg a cirka 380 kilométeres utat. A második hullám egyik tagja Iváncza "kHRIS" Kristóf is, aki vállalta a felkérést, és még a LAN előtt válaszolt a kérdéseimre. Szóba került az ancients, a magyar scene, és az ICL is a KGB CM Storm offline rendezvény mellett.
 

Meghosszabbított nevezési határidő a Prague Challenge-en

 
0
 
LAN · jún. 27., csütörtök
 
A csapatok július 7.-éig adhatják le nevezésüket a 10.000€ összdíjazású tornára. A DISTRICT e-Sports club-ban tartott rendezvény talált egy kommentátort, míg Európa több nagy csapatát hírbe hozták a rendezvénnyel.
 

Az e heti, szokásos CS:GO foltozgatás

 
0
 
Steam · jún. 27., csütörtök
 
Az éjszaka folyamán megkaptuk a már heti rendszerességgel érkező javításokat, illetve újításokat.
 

KGB CM Storm - Esélylatolgatás

 
4
 
LAN · jún. 27., csütörtök
 
Szombaton reggel 10:00-kor már néhány csapat megkezdi a KGB CM Storm Volume 3 elnevezésű szerb LAN-on a szereplését, míg a Magyarországot képviselő WiLD.CM Storm 13 órakor fog harcba szállni a D csoport első körében. A belgrádi megmérettetés apropójából latolgattuk egy kicsit az esélyeket, ám most egy kicsit másképp... Bevontunk néhány hazai játékost is a buliba!
 

A fnatic nem megy Kijevbe

 
4
 
Általános · jún. 27., csütörtök
 
A dán többséggel rendelkező csapat bejelentette, hogy kihagyja az SLTV StarSeries döntőket.
 

EMS One meccsidőpontok és kommentátor csapat

 
10
 
LAN · jún. 26., szerda
 
A hétvégére Kölnbe, Németországba érkező top csapatok mellé hasonló minőségű kommentátorokat ígér az ESL. A már eddig is nagyon jól kinéző stúdió, az előző szezon óta átalakításokon ment keresztül.
 

[POD]Cast Episode #8

 
0
 
E-sport · jún. 26., szerda
 
A Patrik "cArn" Sättermon (@cArncs), Tomi "lurppis" Kovanen (@lurppis_) és Duncan "thorin" Shields (@thooorin) trió által lebonyolított talkshow következő részét hallgathattuk meg tegnap este. Aki lemaradt róla, vagy esetleg elkerülte a figyelmét az most megnézheti az adást a youtube-on.
 

KGB CM Storm - LAN Szerbiában, magyar résztvevővel

 
11
 
LAN · jún. 25., kedd
 
Szombaton egyszerre két nemzetközi offline rendezvény is kezdetét veszi - az európai elitet felvonultató RaidCall EMS One Summer 2013 mellett Szerbiában egy főleg a balkáni térségből érkező nemzetek csapatainak részvételével megrendezésre kerülő LAN-ra is érdemes lesz odafigyelnünk, hiszen kis hazánk is képviselteti magát a WiLD.CM Storm újdonsült felállásával.
 

A Virtus.pro kiharcolta a kijutását Kijevbe

 
12
 
LAN · jún. 25., kedd
 
A NiP, az ESC és a fnatic mellet egy rendkívül szoros párbaj után végül a Virtus.pro-nak sikerült megszereznie a továbbjutáshoz elengedhetetlen pontokat.
 

DreamHack Valencia ízelítő

 
5
 
LAN · jún. 24., hétfő
 
A DreamHack szervezői kiadták a valenciai versenyük csalogató videóját. A spanyolok versenyére 16 CS:GO csapatot várnak, akik az 5.000€-s összedíjazásért küzdhetnek majd meg.
 

SteelShock új CS:GO csapattal

 
0
 
Külföldi scene · jún. 24., hétfő
 
A dánoknál soha nincs megállás, újabb csapat alakult. Az INDIGO e-Sports, - akik most egyesültek a Steelshockkal - bejelentette felkaroltak egy tapasztalt dán játékosokból álló csapatot.
 

10.000€-s CS:GO díjazás a francia EPS-en

 
5
 
E-sport · jún. 23., vasárnap
 
Az Electronic Sports League (ESL) bejelentette, hogy a francia EPS következő szezonjára 10.000€-s CS:GO díjazást tervez. A League of Legends mellé, nagy örömünkre visszakerült a Counter-Strike is, a GO személyében.
 

Július végi határidő a de_tuscan-nak

 
7
 
Általános · jún. 23., vasárnap
 
A de_tuscan július végére lesz alkalmas versenyszerű játékra, erősítette meg a CEVO. Brute nem állt le a munkával, tudtuk meg az egyik admintól.
 

RC EMS One Summer 2013 - Infók

 
7
 
LAN · jún. 21., péntek
 
Alig hagytuk a hátunk mögött a DreamHack Summer 2013 versenyét, jövő héten újra belecsapunk a közepébe, hiszen jön az RC EMS One nyári szezonjának döntője, melyen összesen 8 csapat fog részt venni. Kezdés jövő héten szombaton, most jöjjenek a résztvevők, a párosítások, az ágrajz, és minden egyéb fontos információ!
 

Nyereményjáték az ancients-cel

 
18
 
Villám hírek · jún. 17., hétfő
 
Rendelkezel Facebook oldallal, viszont nem hallottál még erről a lehetőségről? Akkor nem kell messzire menned, hiszen az Ancients csapata most megadja a lehetőséget, hogy könnyedén és gyorsan nyerjél egy Steelseries Heavy egérpadot, vagy akár egy Steelseries Sensei RAW egeret!
 

HUN Skill - ASSA minimovie

 
2
 
Movie · jún. 16., vasárnap
 
Megint egy új delikvens érkezett a HUN Skill rovat válogatójára. A főszerepet most Sárosy "ASSA" Márk, a haxxitas játékosa kapta meg, aki M4-gyel, AK-val, és AWP-vel is durva dolgokra képes. A majd' 3 perces videót ASSA csapattársa, Sztraka "BladE" Gábor készítette el.
 

DreamHack Summer 2013 - Közvetítés

 
81
 
LAN · jún. 14., péntek
 
Egy újabb nagy nemzetközi torna, ahol a legnevesebb Counter-Strike: Global Offensive csapatok is megméretik magukat - itt a DreamHack Summer 2013, amely ezen a hétvégén kerül megrendezésre Jönköpingben, Svédországban. Három napon keresztül figyelhetjük a legjobbakat, az eredményekről, a legfontosabb történésekről pedig itt, a CS2HU hasábjain is beszámolunk!
június 17.
További szép napot mindenkiNET! :)
 
június 17.
Ezzel a DreamHack Summer 2013 közvetítésünk is a végéhez ért, köszönjük mindenkinek, aki minket választott, aki követett minket az elmúlt 3 napon. Svédországban még levezetésként egy 2v2 torna várja a csapatokat, erről majd a HLTV.org oldalán találhattok bővebb infót.
 
június 17.
Hiába a sok megingás a csoportkör és a rájátszás során, hiába a több elveszített map, így is a Svédország NiP-é az első hely a DreamHack Summer 2013 megmérettetésén.
 
 
1 2 »

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
Call of Duty 4-ben megjárták a világ trónját is – sőt, jó ideig meg is tartották pozíciójukat. Most újfent ez a céljuk, ám már egy másik versenyszámban igyekeznek legyűrni...
44866 megtekintés
EC2013 – Újabb 6 keret
Nincs megállás, napról napra egyre több nemzet hozza nyilvánosságra válogatott keretét. Most az észteken, a litvánokon, a bosnyákokon, az oroszokon, a norvégokon és a luxemburgiakon...
43620 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
43411 megtekintés

Archívum

 

2023

2022

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
de_Inferno_431
 
1508
 
 
 
kép 5482
 
2653
 
 
kép 4055
 
1607
 
 
 
kép 293
 
1976
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu