Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

ESWC 2013 - LIVE!

 
23
 
LAN · okt. 31., csütörtök
 
Ma reggel fél kilenctől kezdődik a 2013-as Electronic Sports World Cup, ahol közel 400 játékos méri össze tudását a közel 900,000 dolláros összedíjazásért. Hat játékban, hét kategóriában, ahol is két Counter Strike Global Offensive verseny lesz, már szokásosan CS-ben egy a nőknek és egy a férfiaknak lesz megtartva.
november 03.
Köszönjük a figyelmet! Meglepetésre a Franciaország Clan Mystik csapata nyerte a 2013-as ESWC-t, a Franciaország VeryGames és az Ukrajna Astana Dragons előtt.
 
november 02.
Az első meccsen majdnem mindegyik párosításnál érdekes eredmény várható, született! Franciaország Clan-Mytik vs. Anglia fm!eSports (16-5), Svédország Fnatic vs. Franciaország VeryGames (13-10), Dánia CPHWolves vs. Ukrajna Astana Dragons (5-16) és a Svédország NiP vs. USA compLexity (16-5)
 
november 02.
Szép jó Reggelt minden kedves nézőnek :) Hamarosan kezdünk!
 
 

A Frost Gaming kihagyja az ESWC-t

 
0
 
Általános · okt. 30., szerda
 
Az ESEA News szerint az észak-amerikai Frost Gaming nem lesz képes részt venni az ESWC Párizsban megrendezendő döntőjében.
 

HLTV Csokor #5

 
0
 
Movie · okt. 29., kedd
 
Most a hétvégi RaidCall EMS One döntöjének pár fergetegesebb momentumait láthajátok, többek közt a NiP Gaming, VeryGames, CPHWolves csapatainak szereplésével. Szép körök, lövések és mozzanatok, ez mind jellemzi az összes szereplőt.
 

RaidCall EMS One 2013 - Végeredmény

 
1
 
LAN · okt. 29., kedd
 
Hétvégén fejeződött be az őszi szezonja az ESL és a RaidCall által közösen szervezett RaidCall EMS One döntőjének, ahol a legjobb nyolc csapat mérte össze tudását. A verseny Cologne városában Németországban volt, ahol az ESL TV és számos média stáb is megjelent, köztük a HLTV.org csapata is. Élőben követhettétek így végig az izgalmas meccseket és a Verygames újabb sikerét!
 

HUN Skill - HsP[A] vol10

 
4
 
Movie · okt. 28., hétfő
 
Ismét itt egy HUN Skill rovat, melynek főszereplője ismét Herczegh "HsP[A]" Csaba. Utoljára júliusban szerepelt ebben a rovatban, így hát már nagyon vártuk az újabb videóját. Mint tudjátok folyamatosan lehet videókat beküldeni, és amik helytállóak, azok kikerülnek az oldalra.
 

A Steam Workbench

 
6
 
Általános · okt. 28., hétfő
 
Valve ismét előrukkolt egy újdonsággal, mely szokás szerint a játékosok kedvéért van. Ami nem más, mint a Worbench és a Weapon skins - azaz akárki kedvére módosíthatja kedvenc fegyverét. Hogyan és mint? Olvassátok el a cikket és kiderül.
 

A Begrip lányok tovább áltak

 
1
 
Külföldi scene · okt. 27., vasárnap
 
A Begrip Gaming nemsokkal a férfi csapatának a megszűnése után elvesztette női szekcióját is. A nagy bejelentést Anita "Ani" Lok mondta ki.
 

NiP helyett az LGB szerepel

 
0
 
E-sport · okt. 27., vasárnap
 
Az ESEA szereplést a Ninjas in Pyjamas nevezetű csapat visszamondta ebben a szezonban, helyükre az ESWC svéd kvalifikáció nyertese, az LGB eSports érkezett.
 

Visszatér a Temp.no

 
0
 
Külföldi scene · okt. 27., vasárnap
 
Eléggé rég hallottunk már a norvég csapatról, ám most visszatérnek, szól a hivatalos bejelentésükben. Visszatérnek a gyökerekhez és ismét a reflektorfénybe akarnak kerülni.
 

CSGO Update - 2013.10.24

 
2
 
Általános · okt. 26., szombat
 
Csütörtökön adta ki a Valve a legújabb frissítését a Counter-Strike: Global Offensive játékhoz, amellyel korszerűsíteni próbáltak pár tényezőt a játékban. Nézzük is meg, hogy mik ezek a változtatások.
 

pyth az SK Gaming-ben folytatja

 
1
 
Külföldi scene · okt. 24., csütörtök
 
Egyik nap még német színekben, másnap már nemzetét képviselte Jacob "pyth" Mourujärvi. A legendás játékos, nemrégiben nagyobb változtatást eszközölt esport életében, hogy és mint döntött, azt a cikkben megtudjátok!
 

ESWC 2013 - Csoportbeosztás

 
0
 
LAN · okt. 24., csütörtök
 
Mindannyiunk örömére készen vannak a 2013-as ESWC csoportok beosztásai, melyben mind a női, mind pedig a férfiakét megtudjátok tekinteni. Érdekes meccseknek nézünk elébe és reméljük, hogy akkor is velünk tartotok!
 

Halloween CSGO 5on5 NightCup - 2013/10/31

 
1
 
E-sport · okt. 23., szerda
 
Ismét egy kupával kedveskednek számotokra az ESL CSGO szekciójának magyar aktivistái. Ismét 5on5 és ismét nyereményekkel. Érdemes nevezni és gyűjtögetni!
 

NT után BEGRIP! Gaming

 
6
 
Hazai scene · okt. 20., vasárnap
 
A szemfülesebbek már biztosan észrevették, hogy ismét érkeztek közlemények a BEGRIP! Gaming hivatalos Facebook oldalán, melyek érdekesebbnél érdekesebb híreket tartalmaznak.
 

Gaming.dk Liga #7 - CPHWolves győzelem

 
0
 
E-sport · okt. 18., péntek
 
A Copenhagen Wolves csapata nyerte a Gaming.dk szervezésében zajló ligát, mely már a hetedik része volt. A verseny nagyobb része online zajlott, melyet követett egy négy-csapatos döntő. A 14. NPF lanon rendezték meg, mely egy dán helyi offline esemény, akár nálunk az ICL.
 

A VeryGames nyerte a FACEIT-et.

 
4
 
E-sport · okt. 17., csütörtök
 
A VeryGames a 'semmiből' felbukkanva verte meg az ESWC svéd kvalifikációjának győztesét, az LGB eSports-ot a FACEIT szeptemberi bajnokságának döntőjében. De ne rohanjunk ennyire előre, lássuk, hogyan jutott el a győzelemig Kevin "Ex6TenZ" Droolans csapata.
 

RaidCall EMS One - Csoportbeosztás

 
1
 
LAN · okt. 17., csütörtök
 
Hivatalosan is bejelentették az RC EMS One idei döntöjének a csoportbeosztását, illetve az időrendet is. Korábban már beszámoltunk, mely csapatok jutottak be a Németországi fináléba, ám az is eléggé érdekes, lehet, mely csoprtból ugyan ki juthat tovább.
 

Az ESC Gaming új csapata

 
11
 
Külföldi scene · okt. 16., szerda
 
Majd napra pontosan egy héttel ezelőtt került bejelentésre, hogy az ESC Gaming korábbi lengyel CSGO csapata az UniversalSoldiers-ben folytatja tovább.
 

Az LGB eSports jut ki az ESWC-re

 
0
 
E-sport · okt. 15., kedd
 
Most már biztos, hogy az LGB eSports csapata jut ki az Electronic Esports World Cup-ra (ESWC), mivel a svéd kvalifikációs döntőben egy megsemmisítő győzelemmel búcsúztatta az SK Gaming csapatát.
 

Novemberben újra Gaming Festival Belgrádban!

 
0
 
LAN · okt. 14., hétfő
 
Immáron három nagy sikerű rendezvénnyel a hátuk mögött, a belgrádi Gaming Festival rendezői bejelentették a negyedik lanjukat, melyet November 9-10 között rendeznek meg Belgrádban.
 
1 2 »

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
Call of Duty 4-ben megjárták a világ trónját is – sőt, jó ideig meg is tartották pozíciójukat. Most újfent ez a céljuk, ám már egy másik versenyszámban igyekeznek legyűrni...
44922 megtekintés
EC2013 – Újabb 6 keret
Nincs megállás, napról napra egyre több nemzet hozza nyilvánosságra válogatott keretét. Most az észteken, a litvánokon, a bosnyákokon, az oroszokon, a norvégokon és a luxemburgiakon...
43678 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
43463 megtekintés

Archívum

 

2023

2022

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1619
 
5305
 
 
 
kép 677
 
1492
 
 
kép 5376
 
2293
 
 
 
kép 3535
 
1556
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu