Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

ESWC - Esélylatolgatás

 
3
 
LAN · okt. 31., szerda
 
Elérkeztünk hát az első nagyszabású nemzetközi Counter-Strike: Global Offensive rendezvényhez, mely a Paris Games Week keretein belül megrendezésre kerülő ESWC „lészen”. Nagy mérkőzéseknek nézünk elébe már a csoportmérkőzések során is, nézzük, ki milyen eséllyel vág neki a megmérettetésnek. Szubjektívan.
 

ESWC francia kvalifikáció - Közvetítés

 
10
 
LAN · okt. 31., szerda
 
Ma "kora" reggel kezdetét vette a francia ESWC-kvalifikáció, melyen összesen 8 csapat vesz részt. A Paris Games Week keretei között megrendezésre kerülő ESWC-re egyettlen egy szabad hely maradt már csak, és az a hely ezen 8 csapat valamelyikénél köt ki. Nézzük a történéseket.
november 01.
Így eldőlt az is, hogy a Franciaország Team VeryGames lesz a 10. csapat az ESWC-n. Én ezzel most búcsúzom is, holnap már az ESWC-ről fogunk nektek közvetíteni. További szép estét mindenkiNET!
 
november 01.
Az ESWC francia kvalifikációja ezzel véget is ért. A döntőben Franciaország Team VeryGames vs Franciaország BuyKey 2-0 de_inferno_se 16-13, de_train_se 16-8.
 
november 01.
Atyavilág! Ex6TenZ-t érthetetlen módon nem tudták lelőni a Franciaország BuyKey-es srácok, a bombát pedig már majdnem felszedte a társuk, ám a VG csapatkapitánya a semmiből került elő és győzelembe vezette csapatát!
 
 

Absolute Legends, akikben megvan az X

 
0
 
Külföldi scene · okt. 30., kedd
 
Rövid ideig volt csak egy magyar származású játékos tagja az Absolute Legends családjának, hiszen máris lecserélték őket egy minden bizonnyal sikerre éhesebb és tehetségesebb együttesre.
 

Elkapta a VAC a holland ESWC résztvevő egyik játékosát

 
6
 
Külföldi scene · okt. 30., kedd
 
A Cadred.org a napokban kapott egy levelet, melyben felhívták a figyelmüket arra, hogy a korábban még ChillTeam néven futó, immáron a LowLandLions kötelékébe tartozó holland alakulat egyik játékosát a napokban bannolta a VAC. Ez a csapat pedig speciel egy ESWC résztvevő…
 

ESWC - Itt vannak a csoportok

 
5
 
LAN · okt. 29., hétfő
 
Nagy léptekkel közeledik a 2012-es ESWC, mely pénteken veszi kezdetét Franciaország fővárosában, Párizsban. A $20 000-os összdíjazású Counter-Strike: Global Offensive verseny csoportjai már meg is érkeztek. Kicsit rendhagyó módon egy röpke pillantást vethettek a többi FPS-versenyszám besorolásaira is a cikkben.
 

Az n!faculty lépett a RuSh3D helyére

 
0
 
LAN · okt. 29., hétfő
 
Megvan a 9. immáron fixnek tekinthető együttes az ESWC-n, mely talán meglepetésre az n!faculty lett. Ők lesznek tehát azok, akik a versenytől visszalépő orosz RuSh3D csapatát fogják úgymond helyettesíteni a Párizsban megrendezésre kerülő tornán.
 

EMS CSGO Winter 2012 - Csoportok

 
0
 
E-sport · okt. 29., hétfő
 
Egy héttel a csoportmérkőzések kezdete előtt nyilvánosságra hozták az ESL Major Series téli szezonjának CSGO csoportjait. Összesen 24 csapatot kellett a szervezőknek csoportokra bontaniuk, ezt pedig egy "4 darab 6 fős csoportos" megoldással oldották meg. Nézzük is ezeket!
 

Oscar-esélyes lett a GuardiaN & Co.

 
1
 
Külföldi scene · okt. 29., hétfő
 
Akik otthon mozogtak a Counter-Strike 1.6 szcénában, azok már egy ideje vártak erre a lépésre. A lépésre, melynek következtében a valaha volt talán legjobb szlovák Source, és a valaha volt talán legjobb 1.6 játékos ötvözésével elkezdtek az élmezőny játékosainak lábai remegni. Persze utóbbi nem ’c’-vel írja a becenevét.
 

Az mTw és a kifogás.txt

 
4
 
Külföldi scene · okt. 28., vasárnap
 
Kissé furcsa, már-már meglepő nyilatkozatot közölt saját honlapján az mTw ma este negyed 9-kor, melyben mesébe illően ecsetelik az elmúlt hónapok eredményei mögött álló hátráltató tényezőket. Szó esik a CSGO csapatban megforduló játékosokról és azok távozásáról, valamint az egyes megmérettetéseken való negatív szereplésről is. Lássuk.
 

ESWC - A kiemelések

 
0
 
LAN · okt. 28., vasárnap
 
Két csapat híján teljes az ESWC mezőnye, így bizony már ideje volt annak, hogy a szervezők elkészítsék a kiemeléseket. A 10 csapat 2 darab 5 fős csoportba fog kerülni a verseny során, mindkét csoportban 2-2 kiemelt fog szerepelni a 3 alacsonyabb kalapba sorolt együttes mellett.
 

CSGO tippek & trükkök: de_mirage

 
0
 
Általános · okt. 27., szombat
 
Íme egy újabb rész a VakarM Counter-Strike: Global Offensive trükköket bemutató sorozatában. Ezúttal a de_mirage került terítékre, ahol szintén megismerkedhettek a legjobb helyekkel és a legérdekesebb trükkökkel.
 

SLAP LIVE eltörölve

 
0
 
LAN · okt. 27., szombat
 
Kicsivel több, mint két hét volt a SLAP Live következő állomásáig, azonban a szervezők úgy döntöttek, hogy elháríthatatlan okokra hivatkozva eltörlik a dánok egyik legnépszerűbb LAN partyját.
 

284. Heti Csaj

 
0
 
Általános · okt. 26., péntek
 
A héten egy szőke bombázóra esett a választás, hogy bekerüljön a kőkemény csajokat felvonultató sorozatunkba a CSGirls-be. Adottságait tekintve igazán szemrevaló teremtés érkezik tehát némi tetkóval megfűszerezve itt a Heti Csaj sorozatban.
 

Megérkezett a GOTV!

 
0
 
E-sport · okt. 26., péntek
 
A tegnap esti Counter-Strike: Global Offensive frissítésnek köszönhetően megkaptuk azt, amire már a játék megjelenése óta csak várunk és várunk: Megjött a GOTV! Éppen időben, hiszen jövő héten ilyenkor már az ESWC mérkőzései is elkezdődnek, így végre kedvünk szerint követhetjük nyomon az aktuális meccsek történéseit.
 

CSGO tippek & trükkök: de_dust2

 
0
 
Általános · okt. 26., péntek
 
A VakarM folytatja CSGO tippek trükkök sorozatát, amiben ezúttal pár de_dust2-es turpisságot tanulhattok meg. A kommentár továbbra is franciául van, de a képek magukért beszélnek, sajátítsátok tehát el ezeket a mozdulatokat és helyeket is.
 

EMS CSGO Winter 2012 csapatok

 
4
 
E-sport · okt. 26., péntek
 
Megvannak az EMS CS:GO Winter 2012 torna résztvevői. 24 csapat, akik jelenleg Európa krémjét képviselik és meg küzdhetnek az ESL Major Seriesben. Lássuk kik is jutottak végül tovább.
 

Újabb infók a DreamHack Winterről

 
1
 
LAN · okt. 25., csütörtök
 
November utolsó hétvégéjén Svédországban kerül majd megrendezésre a 2012-es év egyik legnagyobb Counter-Strike: Global Offensive tornája, a DreamHack Winter, amelyről újabb infókat közöltek a szervezők. Többek között 6 meghívott csapatot és a shoutcasterek listáját is megtaláljátok a cikkben, na meg azt is, hogy milyen gépeken fognak játszani a résztvevők a verseny ideje alatt.
 

CSGO globális szabályok?

 
8
 
E-sport · okt. 25., csütörtök
 
Globális CSGO szabályokra gyúrnak a legnagyobb verseny szervezői. AZ ESL a SLAP, a CG, az ESWC és az Assembly összefogásának köszönhetően körvonalazódni látszik egy globális beállítás a tornákra. A döntés még nem hivatalos, de tervezet már készen áll, erről olvashattok most.
 

GoTV screenshot érkezett

 
0
 
Általános · okt. 25., csütörtök
 
A Counter-Strike: Global Offensive közösség egyértelműen a legjobban most a GoTV-t várja a legjobban, hiszen végre megnyílna az út a mérkőzések megtekintése előtt. A VALVe azt ígérte, hogy az ESWC-re készen lesz, amit az is alá támaszthat, hogy Twitter csatornájukon, egy új képet tettek közzé.
 

CSGO Pro tippek: TM

 
0
 
Általános · okt. 25., csütörtök
 
A CSGO Profi tippek sorozatban ezúttal Zach “TM” Miller a Hold Mouse One játékosa lát el minket érdekes tippekkel trükkökkel. A középpontban a de_dust2 áll azon belül is, hogy miként érdemes ezen a pályán támadunk és bombát élesítenünk.
 

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
Call of Duty 4-ben megjárták a világ trónját is – sőt, jó ideig meg is tartották pozíciójukat. Most újfent ez a céljuk, ám már egy másik versenyszámban igyekeznek legyűrni...
44904 megtekintés
EC2013 – Újabb 6 keret
Nincs megállás, napról napra egyre több nemzet hozza nyilvánosságra válogatott keretét. Most az észteken, a litvánokon, a bosnyákokon, az oroszokon, a norvégokon és a luxemburgiakon...
43665 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
43451 megtekintés

Archívum

 

2023

2022

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5534
 
1926
 
 
 
kép 4028
 
1430
 
 
kép 3350
 
1452
 
 
 
kép 2994
 
1514
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu