Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Source End – LANtológia

 
17
 
Általános · aug. 31., péntek
 
Minden bizonnyal egy éra véget ért a hazai eSport históriában, a Counter-Strike: Source cirka 8 éves történelmének írói egy új könyv írásába fogtak bele augusztus 21-én, mely a Global Offensive címet fogja kapni. A könyv utolsó sorait FakabaT-kolléga korábbi cikkjének befejezésével szeretnénk lezárni.
 

Új Spectator UI érkezett

 
24
 
Steam · aug. 31., péntek
 
A Valve igazán tudja, hogyan kell időzíteni. Szorította az idő őket, hiszen az Észak Amerikai ESWC órákon belül elkezdődik és, hogy nézhetőbbek legyen a játék kiadtak egy új Spectator felületet, ami valóban szép és jó lett, de vajon a játékosok mennyire fognak örülni, az egyébként kellően terjedelmesre sikeredett CSGO frissítésnek így a LAN előtt?
 

276. Heti Csaj

 
1
 
Általános · aug. 30., csütörtök
 
Bár nagyon hasonlít valakire a hölgy, de nem. Ő nem Pamela Anderson, csak egy klónja. Eheti kemény csaj adagunkban, egy szigonnyal felszerelt hölgyet hoztunk el nektek bemutatásra, de nem a népszerű TV sorozatból, jöjjön Kataxenna, akinek már a neve is meglehetősen ütősre sikerült.
 

VGC Online az első dán pénzes CSGO LAN

 
0
 
LAN · aug. 30., csütörtök
 
Az első olyan LAN Dániában, amelyen a játék a Counter-Strike: Global Offensive lesz egyedül és még pénzt is osztanak a nyerteseknek. Egy igazi egy-napos hétvégi verseny kiemelkedő pénzdíjazással.
 

aim_map CSGO

 
6
 
Letöltés · aug. 30., csütörtök
 
Egy pálya van, amit talán senkinek nem kell bemutatni. Soha nem volt hivatalos, de mégis töretlen népszerűégnek örvendett sokak körében már a CS1.6 óta. A neve is mutatja egyetlen dologra lett kitalálva és az nem más, mint a célzás gyakorlása. Nos, CSGO alá is megérkezett végre.
 

GuardiaN visszatért

 
8
 
Külföldi scene · aug. 30., csütörtök
 
Na mi is a trendi mostanság? Visszatérni és CSGO-ra váltani! Igen! Ezúttal ismét egy nagy név került a rivaldafénybe, hiszen a hazánkat is többször megjárt egykori Reason Gaming AWP-se bejelentett visszatér, új csapatban új játékkal.
 

Szponzort váltott a Zomblerz

 
0
 
Külföldi scene · aug. 30., csütörtök
 
A Zomblerz már talán mindenki számára ismert név. Az amerikai team hosszú idők óta forog az amerikai CSS sceneben, mostanság pedig a CSGO világában lehet őket látni, az apropó, ami miatt előkerültek, hogy egykori szponzor csapatukat ott hagyták a napokban.
 

ICL14 - nevezés elindult!

 
36
 
LAN · aug. 29., szerda
 
Megint szerda, és megint egy újabb ICL... de várjunk csak egy kicsit!
 

ESWC Észak-Amerikai döntő a hétvégén

 
0
 
LAN · aug. 29., szerda
 
Ezen a hétvégén kerül megrendezésre az ESWC Észak-Amerikai tornájának döntője, a PAX Prime rendezvény falai között. Összesen négy Counter-Strike: Global Offensive csapat méri össze tudását, hogy eldöntsék ki utazik majd Párizsba az ESWC tornára.
 

Lesz-e CSGO a Copenhagen Games 2013-on?

 
14
 
LAN · aug. 29., szerda
 
Ismét egy szavazásra szeretnénk bíztatni benneteket, ami a Counter-Strike: Global Offensive szempontjából fontos. A szavazás lényege a Copenhagen Games 2013 CS verziójának eldöntése lenne. Részeltek a cikkben.
 

KennyS volt az i46 legjobb játékosa

 
0
 
LAN · aug. 29., szerda
 
A Multiplay iSeries LAN 46. állomásán, ahogy mindig tenni szokták a közösséget kérdezték meg arról, hogy szerintük ki is volt a LAN legjobb játékosa. Ezúttal a VeryGames játékosa KennyS kapta meg a remek címet.
 

CS2HU galéria frissítve

 
0
 
CS2HU · aug. 29., szerda
 
Öröm és boldogság mindenkinek, hogy elkészült a galéria frissített változata. Már az oldal indulásakor jeleztétek páran, hogy de jó is lenne, ha a képeket oldalletöltés nélkül lehetne nézegetni. Imáitok megértő fülekre találtak.
 

Új szavazás

 
0
 
Villám hírek · aug. 29., szerda
 
Egy igazán villámhír erejéig borzolnánk már csak az idegeiteket mára. Új szavazást raktunk ki az oldalra, amit balra találhattok. Ha véleményetek is van akkor azt ide lehet nyugodtan megosztani a hírbe.
 

ClanBase Magyar CSGO Ladder petíció

 
2
 
Általános · aug. 28., kedd
 
Bár a ClanBase szebb időket is megélt , most a CSGO érkezésével új lendületet kaphat az amúgy valljuk be őszintén működő történet. Régi, de legalább van és játszható, most pedig indult egy petíció, hogy hivatalos magyar CSGO Ladder startolhasson el a jövőbe! Tessék belépni és petíciót aláírni!
 

Visszatérnek a fantomok

 
0
 
Külföldi scene · aug. 28., kedd
 
Szépen lassan minden kontinens minden országából jön egy hír, hogy egykori TOP csapat visszatér köszönhetően a Counter-Strike: Global Offensive terjedésének. Ezúttal Portugáliába kalauzolunk el benneteket.
 

Adroits 128 csapatos CSGO kupa

 
15
 
E-sport · aug. 27., hétfő
 
Az Adroits, a SteelSeries és az YCN Hosting közreműködésével vasárnap kora délután egy 128 csapatos CSGO verseny kerül megrendezésre.
 

ICL+ és ICL13 demók

 
5
 
LAN · aug. 27., hétfő
 
Ki ölte meg Kennedyt? Kik a világválság valódi okozói? Tényleg csak legenda a női orgazmus? Valóban a földönkívüliek rabolták el Micheal Jacksont? Na és hová tűntek a rejtélyes 13-as lan demói?
 

Armageddon CSGO LAN

 
0
 
LAN · aug. 27., hétfő
 
Péntektől vasárnapig szintem mindenki az ICL+-on szereplő csapatokért izgult, de azért ne feledjük a föld forgása sem állt meg. Volt SteelSeries torna, i46 és egy igazán érdekes CSGO LAN Szingapúrban. Ez volt az Armageddon, igen kevés csapattal, de brutális díjazással.
 

Véget ért az i46 – VeryGames győzelemmel

 
0
 
LAN · aug. 27., hétfő
 
Vélhetően az utolsó nagyszabású Counter-Strike: Source versenyként ért véget az i46, melyen gyakorlatilag nem szültetett semmilyen nagyobb meglepetés – a várakozásoknak megfelelően a Team VeryGames húzta be a győzelmet. Összefoglaló írásunk következik.
 

Az iNcentive is vált CSGO-ra

 
8
 
Hazai scene · aug. 27., hétfő
 
Nemcsak külföldön döntenek úgy az élmezőnyhöz tartozó csapatok (legyen szó akár CSS-ről vagy CS1.6-ról), hogy új vizekre eresztik csónakjukat, hanem kis hazánk legjobbjai is a CSGO mellett teszik le a voksukat. Az [OBi] visszatérése után az iNcentive is úgy döntött, hogy engednek az újdonság varázsának.
 

e havi legjobbak

 
Hatalmas CS2 frissítés érkezett
Hét hónap várakozás után végre örülhetnek a balkezesek, mert megérkezett a Counter-Strike2-be a fegyvert tartó kéz váltásának lehetősége, de ezen felül még olyan nagyszerű...
152 megtekintés
Stratégiák a felelősségteljes CS:GO szerencsejátékhoz: Tippek játékosoknak - 5Gringo
Az online szerencsejátékok folyamatosan fejlődő táján a 5Gringo mellett, a Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) az egyik legnépszerűbb játékká vált, amely játékosok millióit...
130 megtekintés
Új hangbeállítások érkeznek a Counter-Strike 2-be
A Counter-Strike 2 hamarosan új, régóta várt hangbeállításokkal bővül, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy különböző játékmódokhoz egyedi hangprofilokat...
70 megtekintés
Az 5 legolcsóbb Desert Eagle skin a CS2-ben
A Counter-Strike 2 külsőségeinek piaca virágzik, de nem mindenki engedheti meg magának a legdrágább skineket. Emiatt összegyűjtöttük az öt legolcsóbb, mégis stílusos Desert Eagle...
67 megtekintés

Beszéd téma

 
Hatalmas CS2 frissítés érkezett
Hét hónap várakozás után végre örülhetnek a balkezesek, mert megérkezett a Counter-Strike2-be a fegyvert tartó kéz váltásának lehetősége, de ezen felül még olyan nagyszerű...
0 hozzászólás
Stratégiák a felelősségteljes CS:GO szerencsejátékhoz: Tippek játékosoknak - 5Gringo
Az online szerencsejátékok folyamatosan fejlődő táján a 5Gringo mellett, a Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) az egyik legnépszerűbb játékká vált, amely játékosok millióit...
0 hozzászólás
Új hangbeállítások érkeznek a Counter-Strike 2-be
A Counter-Strike 2 hamarosan új, régóta várt hangbeállításokkal bővül, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy különböző játékmódokhoz egyedi hangprofilokat...
0 hozzászólás
A Fnatic blameF erősíti a lineupot
A Fnatic bejelentette, hogy szerződtették Benjamin "blameF" Bremer-t az Astralis csapatától, és Can "kyuubii" Ali helyére lép a csapat aktív keretében. blameF február óta a kispadon...
0 hozzászólás

Legolvasottabb

 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
Call of Duty 4-ben megjárták a világ trónját is – sőt, jó ideig meg is tartották pozíciójukat. Most újfent ez a céljuk, ám már egy másik versenyszámban igyekeznek legyűrni...
45521 megtekintés
EC2013 – Újabb 6 keret
Nincs megállás, napról napra egyre több nemzet hozza nyilvánosságra válogatott keretét. Most az észteken, a litvánokon, a bosnyákokon, az oroszokon, a norvégokon és a luxemburgiakon...
44436 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
43982 megtekintés

Archívum

 

2024

2023

2022

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3997
 
1550
 
 
 
kép 288
 
1954
 
 
kép 3836
 
1723
 
 
 
kép 1294
 
1479
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu