Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Vegas, amin ha nem játszottál nem vagy elég régi CS-s

 
0
 
Általános · okt. 15., szombat
 
Olvasóink jelentősebb tábora szinte biztos nem is élt még akkor, amikor a Counter-Stirke béta 0.7 verziójába bekerült egy pálya, ami sosem tudott igazán népszerűvé válni kicsit kiegyenlítetlen felépítése miatt mégis a szívünkben él főleg így 22 év után
 

Megszűnt a CSSMixes

 
6
 
E-sport · jan. 24., csütörtök
 
Egy ideje a CSSMixes már JoltPlay néven üzemelt, de most az oldal tulajdonosa és az egész kitalálója Garthfield végleg lehúzta a rolót. Egyszerű motiváció hiányra hivatkozva zárta le az oldalt örökre.
 

Magyar Nemzeti CStrike-ot!?

 
155
 
Hazai scene · jan. 17., csütörtök
 
Egy új szavazást indítottunk az oldalon, ami egy kicsit talán célzásnak is tekinthető. Kényes témában indítottuk ezért szeretnénk mindenkitől maximális vérmérsékletet kérni. Inkább az építő jellegű dolgokról írjatok ne arról, hogy mennyire utáljátok a másikat.
 

ALTERNATE aTTaX @ CPH 2012

 
0
 
Movie · jan. 16., szerda
 
A Copenhagen Games 2012 felvételeiből válogatott S1cko amikor összerakta a németek legjobbjának számító ALTERNATE aTTaX frag movie-t. Jöjjön tehát egy nagyobb lélegzetvételű alkotás, ahol bizony szép lövésekből nincs hiány.
 

Beautiful Things

 
5
 
Movie · jan. 14., hétfő
 
Ismét egy short frag moviet hoztunk el nektek szintén a tavalyi év végéről. A Sparkles Productions jóvoltából készült el a Beautiful Things, amely a DOOMSDAY-hez hasonlóan leginkább képi és zenei világával próbálja alig több mint két percig lekötni a kedves nézőket.
 

DOOMSDAY

 
1
 
Általános · jan. 13., vasárnap
 
Néha úgy érezhetjük, hogy már nem is készülnek jó Counter-Strike moviek, azonban mindig jön egy-egy újabb alkotás, amely szertefoszlatja ezeket a bűnös gondolatokat. Valahogy így voltunk vTR filmjével is, amely ugyan nem lett túl hosszú, de összepakolását tekintve igazán magas mércét állít.
 

mTw at EPS Finals 2012, End Of An Era

 
5
 
Movie · dec. 04., kedd
 
Ma estére az mTw Counter-Strike: Source csapatának EPS 2012 döntőjét bemutató közel 10 perces movie-ját hoztuk el nektek, amiben a csapat a LAN-on lőtt legszebb jeleneteit láthatjátok, illetve betekintést nyerhettek a verseny környezetébe is.
 

EsportsHeaven MadCatz CSS torna

 
0
 
E-sport · nov. 28., szerda
 
A MadCatz és az EsportsHeaven ismét egy közös CS tornát hirdet, amelyen a játék ezúttal a COunter-Strike: Source lesz. A zeslő helyezés pénzzel a második helyezés pedig tárgynereményekkel térhet haza az amúgy ingyenes megmérettetésről.
 

MadCatz Madness CSS Cup

 
0
 
E-sport · nov. 10., szombat
 
Már zajlik a MadCatz Counter-Strike:Global Offensive Madness Cup, és máris itt a bejelentés a Counter-Strike:Source tornára, hogy még a maradék CSS játékosoknak is legyen egy kis esélyük pénzhez vagy hardverekhez jutni.
 

Lans The Movie

 
9
 
Movie · okt. 16., kedd
 
Ma estére egy Counter-Strike: Source film jutott dEEESiK-től, aki korábban csak kisebb, de igazán jó minőségű short videókkal rukkolt elő. Most végre elkészült az első nagyobb lélegzetvételű alkotása, amibe egyelőre még CSS-ből válogatta össze LANS legjobb lövéseit.
 

4PL CSGO és CSS tornák indulnak

 
2
 
E-sport · okt. 02., kedd
 
A 4PL számos új tornát jelentett be, ahol a játék a Counter-Strike:Global Offensive-en kívül Counter-Strike: Source is lesz. Minden megrendezésre kerülő versenyen pénzt és hardvereket lehet nyerni, viszont gondoltak azokra is, akik nem tudnak egész csapatot összeszedni, hiszen lesz 1on1, 2on2 megmérettetés is.
 

Keress pénzt a MOTD-vel

 
4
 
Általános · szept. 26., szerda
 
Egy érdekes kezdeményezésre szeretnénk felhívni a figyelmeteket, amivel elvileg kicsit csökkenthetitek a szerverbérlet kiadásait, hiszen magával a MOTD-vel tudtok pénzt keresni. A Szolgáltatást tesztelni nem teszteltük, ezért jöjjenek szárazon a tények!
 

4PL CSS Pro torna, utolsó két meccs fogadással

 
0
 
Általános · szept. 10., hétfő
 
Ma este kerül megrendezésre a 4Players CSS Pro Tournament harmadik helyért zajló mérkőzése aztán pedig holnap maga a nagydöntő. A mérkőzésekre fogadni is tudtok illetve SourceTV-vel nézhetitek is azokat.
 

Az mTw sem Source-ozik többet

 
0
 
Külföldi scene · szept. 07., péntek
 
A Counter-Strike: Global Offensive megjelenésével egy olyan hullám indult útjára, mely az mTw szervezetét is magával ragadta. Ez a bizonyos hullám maga mögött egy halom Counter-Strike: Source eredményt és emléket hagyott, maga előtt pedig a jövő nagy kérdéseit „görgeti”.
 

ICL 14 - Időpontváltozás és infók!

 
1
 
LAN · szept. 05., szerda
 
Az eddigiektől eltérően változott a következő rendezvény időpontja. A tovább után fizetési információk, fejlesztések illetve a végleges időpont...
 

Source End – LANtológia

 
17
 
Általános · aug. 31., péntek
 
Minden bizonnyal egy éra véget ért a hazai eSport históriában, a Counter-Strike: Source cirka 8 éves történelmének írói egy új könyv írásába fogtak bele augusztus 21-én, mely a Global Offensive címet fogja kapni. A könyv utolsó sorait FakabaT-kolléga korábbi cikkjének befejezésével szeretnénk lezárni.
 

KennyS volt az i46 legjobb játékosa

 
0
 
LAN · aug. 29., szerda
 
A Multiplay iSeries LAN 46. állomásán, ahogy mindig tenni szokták a közösséget kérdezték meg arról, hogy szerintük ki is volt a LAN legjobb játékosa. Ezúttal a VeryGames játékosa KennyS kapta meg a remek címet.
 

Philosophie 3

 
3
 
Movie · aug. 09., csütörtök
 
A Dynamic Arts gondozásában nemrég megjelent a Philosophie 3 Counter-Strike: Source Movie, amelynek köszönhetően a Philosophie trilógiává avanzsált. Most összegyűjtöttük mind a három részt, tehát lesz mit nézni az elkövetkező pár percben.
 

AKCIÓS Counter-Strike vásár indult!

 
1
 
Steam · aug. 07., kedd
 
Akinek nincs meg a Counter-Strike valamelyik verziója akkor itt a lehetőség beszerezni az egész csomagot most igazán kedvező áron 66%-os kedvezménnyel 14,21 Euroért! Tehát 4 CS verzió alig 4000 Ft-ért, benne a CSGO-val!
 

24 órás jótékonyság deathmatch játék a világ legjobbjaival

 
4
 
Általános · jún. 20., szerda
 
Jótékonysági Deathmatch party veszi kezdetét Kieron 'recoill' Davies kezdeményezése alapján. A hír nem kicsit meglepő,de igaz. A játékos a világ legjobb Counter-Strike: SOurce játékosait szedte össze hogy 24 órán át játszanak folyamatosan közben pedig várják az adományokat, amellyel Indiai szegény gyerekeken fognak segíteni.
 

e havi legjobbak

 
Magyar Nemzeti CStrike-ot!?
Egy új szavazást indítottunk az oldalon, ami egy kicsit talán célzásnak is tekinthető. Kényes témában indítottuk ezért szeretnénk mindenkitől maximális vérmérsékletet kérni....
21137 megtekintés
ICL12 CSS közvetítés

Elérkezett a nagy hétvége, ahol 20 magyar két cseh csapat méri össze a tudását az ICL 12. tavaszi állomásán Counter-Strike: Source játékban. Ebben a hírben folyamatosan értesítünk...
17445 megtekintés

Source End – LANtológia
Minden bizonnyal egy éra véget ért a hazai eSport históriában, a Counter-Strike: Source cirka 8 éves történelmének írói egy új könyv írásába fogtak bele augusztus 21-én, mely a...
15961 megtekintés
CS:GO pályák Source-ra

Összeszedtük az összes Counter-Strike: Global Offensive pályát, amit tudtok használni Counter-Strike: Source alatt. Ezeket letölthetitek egyesével is tőlünk, de készítettünk egy nagy...
13837 megtekintés

Shox a legjobb CSS rifle játékos

A Cadred olvasói megszavazták a világ legjobb rifle játékosát, a szavazás végeredménye az lett, hogy Richard „Shox” Pappillon kezei a legjobban ezeket a puskákat, és most íme egy...
11434 megtekintés

Beszéd téma

 
Magyar Nemzeti CStrike-ot!?
Egy új szavazást indítottunk az oldalon, ami egy kicsit talán célzásnak is tekinthető. Kényes témában indítottuk ezért szeretnénk mindenkitől maximális vérmérsékletet kérni....
155 hozzászólás
ICL12 CSS közvetítés
Elérkezett a nagy hétvége, ahol 20 magyar két cseh csapat méri össze a tudását az ICL 12. tavaszi állomásán Counter-Strike: Source játékban. Ebben a hírben folyamatosan értesítünk...
104 hozzászólás
Gamersject CSS közvetítés
Horvátország nem sorolható kimondottan a játékos nemzetek közé, és ez a legnagyobb LAN-juk népszerűségén is látszik. Egy darabig úgy volt, hogy nem lesz megtarva a Counter-Strike:...
48 hozzászólás
Embert cserélt az infernalis
Az infernalis csapatát nem kell talán senkinek bemutatni. A srácok már egy ideje aktív szereplői a hazai Counter-Strike: Source Scene-nek és jelenleg is számos tornán méretik össze...
24 hozzászólás
EMS X CSS második kör
A tegnapi nappal megkezdődött az EMS X CSS második köre, ami április 8-ig tart majd. A csapatok három selejtezőn át küzdenek a bekerülésért, köztük pedig van hazai érdekeltség is...
19 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 720
 
1408
 
 
 
kép 3087
 
1700
 
 
kép 358
 
1963
 
 
 
kép 1230
 
1455
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu