Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2013. január 11. 11 hozzászólás
 

Rég volt, talán igaz sem volt… Talán beindulnak az események idehaza, talán ott leszünk újfent egy nemzetközi tornán, talán visszakerülünk arra a bizonyos térképre. Sok a talán, de egy biztos: Újra van hivatalos keretek között a játékkal foglalkozó csapatunk. Itt az UV-Gaming!

Sokan és sokat várunk a 2013-as évtől – én legalábbis biztosan. Ha nem is a közösségtől, ha nem is a magyar játékosoktól, de várunk valamit, várunk valamire. Talán nem is kellett olyan sokat várni. De az is lehet, hogy „hirtelen jött pénznek hamar lába kél”. Azért ne szaladjunk ennyire a dolgok elejébe, no!

Még november közepén adtunk hírt arról, hogy a Gáspár „Res1st” Péter távozása miatt megfogyatkozó, majd egy rövid időre el is tűnő Hungary [OBi] egy új felállással tér vissza a tettek mezejére. Az augusztus legvégén még Kis „advanced” Dánielt, Végi „Beny” Bencét, Póczak „Raul” Balázst, Hidvégi „ZEN” Andrást és Res1stet a soraiban tudó gárda az említett hónap idusán teljes egészében átalakulva és megreformálva tért vissza, Fodor „FoDa” Dániel és Málovics „gabesson” Gábor a Hungary Budapest Lycans-ből érkeztek meg ZEN szárnyai alá, illetve Iváncza „kHRIS” Kristóf is belevetette magát az új Counter-Strike világába. Az ötödik játékos pedig Birgány „NOFEAR” Adrián lett, aki a pletykák szerint eleinte inkább kihátrált volna a globális támadás elől, ám végül ő is beadta a derekát.

Természetesen, ahogy az lenni szokott, akadályokba ütközött az együttes, kHRIS nem foglalkozott túl sokat a játékkal ezen idő alatt, a helyén eleinte beugróként szereplő Vas „cmn” Balázs pedig megvetette a lábát az [OBi]-ban – ami egyébként ezután már nem is [OBi]-ként folytatta karrierjét, hanem visszatért egy régi szép emlék, az Európa RG-Espots-os időket idéző Hungary RG.CSGO névhez.

A srácok minden bizonnyal magasra helyezték maguknak a lécet, amit adott esetben képesek is lennének átugrani – ehhez nem kell más, mint egy megfelelő személyi edző és sok-sok gyakorlás. Persze nem a tornatermi foglalkozások érdekelnek most minket, hanem a Counter-Strike, annak is a legifjabb üdvöskéje, a Global Offensive, itt pedig a 2013-as naptári évben is számos, avagy számtalan lehetőség adódhat a kiugrásra – ehhez pedig mint tudjuk, támogatásra van szükség. Csányi Úr egyelőre az eSpottal nem kacsintgat, az MLSZ elnöki székében igyekszik a legkényelmesebben üldögélni, és a hazai lehetőségek sem lettek egyelőre kiaknázva – akiknek lenne lehetősége komolyabban is támogatni a magyar CSGO csapatokat, azok még a háttérből figyelik az eseményeket, így nem maradt más, mint a határon túlra való kacsintgatás.

És bizony egy szempár egymásra talált az elmúlt napokban. Egy talán sokatok számára nem túl ismerős név, bevallom, nekem is csak halvány emlékeim vannak az #ir# UV-Gamingről, akiknek nevét olvasva egyből egy finn zászló ugrik be – talán tévesen. Nem írnek való vidék – de bizony az! Már több mint egy éve, hogy az UV-Gaming kivonta seregeit a Counter-Strike világából, ám most úgy érezték, hogy eljött az idő a visszatérésre, és nem is térhettek volna vissza mással, mint egy magyar csapattal. Talán már ki is találtátok, hogy a lehetőséget a ZEN & Co. kapta meg, akik egy sok gondolkodás és annál több levélváltás után döntöttek úgy, hogy eleget tesznek a felkérésnek.

Jacob Zywiol, az UV-Gaming CEO-ja az alábbiakat nyilatkozta:

A csapatot már az első offline szereplése óta nyomon követtem, sajnos akkoriban a RG-Esports lecsapta őket a kezünkről. Ettől függetlenül mindig reménykedtünk abban, hogy egyszer a sorainkban tudhatjuk a magyar csapatot, bár az UV nem tartozik azon szervezetek közé, akik fűt-fát ígérve elcsábítják a csapatokat és nem teljesítik az ígéreteiket. Vártunk a sorunkra, a türelmünk pedig rózsát termet, hiszek abban, hogy ez a csapat potenciális versenytársa lehet a NiP-nek és az összes többi együttesnek is. Arra kérlek csak benneteket, hogy adjatok időt a csapatnak, bár nem fog sokáig tartani, míg először leülünk velük egyeztetni az első offline versenyükről. Az UV nevében szeretnék sok és még annál is több szerencsét kívánni, a menedzsmentünk teljes támogatását élvezik, hiszünk a képességeikben.

Természetesen a kapitány, ZEN sem maradhatott ki a sorból, aki a rá jellemző tömör, ám annál lényegre törőbb szavait tolmácsolta a publikum felé:

Az előző héten Jake felvette velünk a kapcsolatot annak reményében, hogy csatlakozunk a szervezetükhöz. Számos levélváltás történt ez idő alatt a 2013-as évre vonatkozó terveinkkel és a céljainkkal kapcsolatosan, csapatunk pedig egyhangúlag úgy döntött, hogy csatlakozik az UV-Gaminghez. Reméljük, hogy ez egy hosszú és gyümölcsöző kapcsolat kezdete.

Jobb, ha megszokjuk ezt a nevet: Az Hungary UV-Gaming felállása:

Hungary Vas „cmn” Balázs
Hungary Fodor „FoDa” Dániel
Hungary Málovics „gabesson” Gábor
Hungary Birgány „NOFEAR” Adrián
Hungary Hidvégi „ZEN” András

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 11 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

RNB -D-

jan. 19., 21:02
"Hazai reménysugár" !
 
 
 
 

WYLER

jan. 13., 21:40
Gabi, mi lesz a következő? :D
 
 
 
 
Berényi Miklós  Nyugodtan támadjatok, de zen és cmn mellett sosem lesz komoly a csapat. Hallottam a source szférában elért sikerükről (reason ellen) de az csak egyszeri eredmény volt, utána el is tűntek a süllyesztőben. Mindenesetre sok sikert kívánok, ne legyen igazam.
 

TWER

jan. 13., 10:25
De később együtt mentek Portugáliába az XL-Party-ra ott jók voltak együtt szerintem :D
 
 
 
 

SancheZsnz

jan. 12., 18:54
glgl
 
 
 
 

Szoke

jan. 12., 10:00
Gl, remélem ICL-en találkozunk jó kezdés lenne :)
 
 
 
 

Berényi Miklós

jan. 12., 04:00
Nyugodtan támadjatok, de zen és cmn mellett sosem lesz komoly a csapat. Hallottam a source szférában elért sikerükről (reason ellen) de az csak egyszeri eredmény volt, utána el is tűntek a süllyesztőben. Mindenesetre sok sikert kívánok, ne legyen igazam.
 
 
 
 

myoX

jan. 11., 23:41
Sok Sikert !
 
 
 
 

HeNtEs

jan. 11., 22:25
GLsrácok!
 
 
 
 
noavatar

BenyA

jan. 11., 21:20
Sok sikert ! :)
 
 
 
 

.LnB

jan. 11., 20:18
Teljes szívemből kívánok minden jót a csapatnak. De az a NiP-es dolog az nem kicsit optimista. Elolvastam a honlapon is mert nem hittem a szememnek :) Persze nagyon örülnék, ha egy magyar csapatnak sikerülne egyáltalán felérni a NiP mellé. Sok sikert!
 
 
 
 

stricken

jan. 11., 20:07
gl
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 284
 
1942
 
 
 
kép 4957
 
2298
 
 
kép 3113
 
1528
 
 
 
kép 3110
 
1529
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu