Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. október 30. 6 hozzászólás
 

A Cadred.org a napokban kapott egy levelet, melyben felhívták a figyelmüket arra, hogy a korábban még ChillTeam néven futó, immáron a LowLandLions kötelékébe tartozó holland alakulat egyik játékosát a napokban bannolta a VAC. Ez a csapat pedig speciel egy ESWC résztvevő…

Láttunk már olyat a múltban többször is, hogy egy top játékos steam profilján felbukkant egy piros betűs figyelmeztetés, mely arról tanúskodik, hogy a Valve Anti-Cheat nevű rendszere olyan programot detektált a játékosnál, mely nem megengedett előnyhöz jutatta őt. Csak a helyzet most kicsivel bonyolultabb a megszokottnál.

Hogy miért bonyolultabb? A válasz igen egyszerű. A Hollandia LowLandLions nyerte a Benelux ESWC-kvalifikációt - akik a selejtező során még Hollandia ChillTeam néven futottak -, az ESWC pedig most pénteken kezdetét is veszi. Az LLL-nél viszont az egyik játékost feldobták a Cadred.org-nál, a szerkesztők figyelmét arra hívták fel, hogy Jordy „Gerrah” Haast a továbbiakban nem fogja tudni használni steam accountját, legalábbis a Counter-Strike: Global Offensive játékot VAC-kal védett szervereken biztos nem, mivel a VAC status sorban ban(s) on record felirat található.

A hírek szerint a játékos akkor is használta az adott programot, mely nem megengedett előnyhöz jutatta, amikor még az ESWC-kvalifikáció zajlott, ergo lehetséges, hogy Gerrah csapata, illetve inkább csak ő, élt ezzel az előnnyel a mérkőzések alatt is. Az ESWC és az LLL csapata is nagy slamasztikába került, hiszen míg előbbinek azt kell eldöntenie, hogy beenged-e a versenyére egy frissen bannolt játékost, míg utóbbinak azon kell elgondolkodnia, hogy kit hívnak be az említett játékos helyére iziben, hogy biztosan részt tudjanak venni az ESWC-n.

Természetesen egyelőre semmilyen hivatalos információt nem közölt egyik fél sem, szóval akár még egy harmadik lehetőség is fent áll, mely szerint a szervezők berántanak valaki mást a LowLandLions helyére. Vagy egy negyedik is, hogy csak 9 csapattal rendezik meg a tornát… Bár ez utóbbira talán a legkisebb az esély.

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 6 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

GODLESS

nov. 05., 16:33
Ha nem csalt volna nem kapott volna ban-t és ezt ő is jól tudja.
 
 
 
 
noavatar
GODLESS  kitiltani egy életre a csapatával együtt mindenhonnan.
 

p*ityokA.!

nov. 03., 00:26
méltóbb megtorlás sztem ha lemegy lanra és semmit nem lő, mert ha kitiltják még mondhatja h nem csalt :)
 
 
 
 

GODLESS

nov. 02., 18:30
kitiltani egy életre a csapatával együtt mindenhonnan.
 
 
 
 

RNB -D-

okt. 31., 20:17
Nem is ezzel az accjával játszik az ember, ez már egy ideje le van bannolva. :DD
 
 
 
 

Szoke

okt. 30., 19:16
Részemről egyértelmű lenne, repül a csapattal együtt. Nincs olyan hogy majd meglátjuk hogy lanon meglövi e vagy sem. Zéró toleranciának kellene érvényesülni ilyen esetben bármely versenyen.


Deő biztos ártatlan és a szomszéd kisfiú nagymamájának a kutyája üldözött egyszer ey macskát akinak a gazdájának a fiának egyik ismerőse használta az accot és ő csalt. Szokásos....

 
 
 
 

SancheZsnz

okt. 30., 18:17
masik accounttal lemegy, aztan ha nem lovi azt a szintet, amit kene egy ilyen niivos rendezvenyen, akkor picsanrugjak:D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5394
 
2418
 
 
 
kép 3546
 
1552
 
 
kép 5642
 
2661
 
 
 
kép 300
 
1917
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu