Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. június 05. 6 hozzászólás
 

A Tt. Dragons nemzetközi divíziójának elpaterolásakor májusban még úgy volt, hogy az ott maradt maLeK építi újra a CSS divíziót. Ez azonban nem így lett. Összeállva a napokban menesztett 3DMAX!-os srácokkal alapítottak új csapatot.

Pár napja adtunk hírt arról, hogy bajban van a Franciaország 3DMAX! csapata, hiszen a teljes Counter-Strike: Source felállásuk alig egy hónapot bírt a szervezetben majd kilépett. Innét érkezett két játékos Ludovic "Shokkk" Martin - az akkori leader -, illetve Joey "fxy0" Schlosser. Hozzájuk csatlakozott a volt Tt, Dragons játékos Damien „maLeK” Marcel, illetve két Franciaország redLine játékos Gordon „Sf” Giry, Vincent "Happy" Cervoni, aki egyébként korábban EMSTQD néven volt ismert mint a redLine vezetője. A redLine a csapattagok szerint h0rks távozását amúgy sem élte volna túl ezért váltottak.

Happy egy nyilatkozatban elmondta, hogy nem látta már értelmét a redLine újra élesztésének, ugyanis h0rks távozása a Franciaország Nameless-be (ex-Tt.Dragons formáció) olyan mértékben rombolta a csapat morált, hogy nem tudták volna az egészet újra kezdeni, de nem is lett volna nagyon értelme. Inkább kiváltak ők is és MaleK megkeresésére beajánlotta maga mellé Sf-et, így össze is állt a csapat. Saját bevallása szerint egy olyan felállás jött létre, amely képes lesz a francia TOP8-ba bekerülni, és felkészültek arra is, hogyha kell, akkor CSGO-ban folytassák majd a Counter-Strike pályafutásukat.

Mivel a szervezet neve ORGLESS értelemszerűen a srácok keresik a szponzort, vagy támogatót, azonban most ők is inkább a nyárral szeretnének foglalkozni és nem az aktív játékkal. A Yournamee? és a Nameless után tehát még egy igazán TOP csapatnak tűnő felállás keresi helyét a piacon. Az pedig, hogy a redLine meddig bírja játékosok nélkül az majd kiderül, most éppen három lehetőség is van arra, hogy válasszanak.

Malek egy interjúban elmondta, hogy a Tt.Dragons a 2012-es év befejezését egy stabil csapatban látta úgy, hogy az a felállás képes is legyen a TOP10-be jutásra bármilyen event-en. Ennek megfelelően választották ki az ex-Epsilon teljes felállását és ezzel az ő munkája feleslegessé is vált a szervezetben. Ez után jött az ötlet, hogy a most széthullott csapatokból összerakjon egy olyan felállást, amely képes lesz megszorongatni a nagyokat. Ha minden igaz akkor ez most sikerült neki és íme, bemutatkozik a Franciaország ORGLESS formáció:

Franciaország Damien "maLeK" Marcel (leader)
Franciaország Ludovic "Shokkk" Martin
Franciaország Vincent "Happy" Cervoni
Franciaország Gordon "Sf" Giry
Franciaország Joey "fxy0" Schlosser

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 6 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
Daisy  Kirúgták azokat akik tudtak is játszani és helyükre beveszik ezeket. :-/ GG Sok értelme volt.
 

kili25

jún. 06., 20:50
Gondolom ismered a francia scene apraja nagyját. Egyébként nem rúgtak ki senkit, csak el kéne olvasni a cikket is.
 
 
 
 
noavatar

Daisy

jún. 06., 08:13
Kirúgták azokat akik tudtak is játszani és helyükre beveszik ezeket. :-/ GG Sok értelme volt.
 
 
 
 

GoldBalls

jún. 05., 22:38
Kiváncsi vagyok hogy hol kötnek ki. A többiek is. redLine, azért tolta a zsetont a teambe úgy tudom. Lesz itt még csere-bere
 
 
 
 
dMk  Hát ez elég gyenge..
 

kili25

jún. 05., 22:22
Jó lesz ez 2hétig, jó lesz ez.
 
 
 
 
noavatar

dMk

jún. 05., 22:01
Hát ez elég gyenge..
 
 
 
 

Szoke

jún. 05., 19:32
Látom manapság nagyon divatos ez a LESS utótag.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3671
 
1423
 
 
 
kép 1466
 
1368
 
 
kép 1875
 
2103
 
 
 
kép 5833
 
1934
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu