Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

ESL Pro League XX - Szeptemberi CS2 néznivalók

 
0
 
E-sport · szept. 10., kedd
 
Szeptember 3 és 22 között 32 TOP Counter-Strike 2 csapat méri össze a tudását az ESL Pro League 20. állomásán ahol 750 000 dollár keresi majd az új tulajdonosát. Az A#B csoportmérkőzések után a C&D csoport meccsek kezdődnek majd rájátszásban folytatódnak a meccsek már Máltán.
 

A játék izgalma: Adrenalin a Counter-Strike-ban és az online versenyeken - SGcasino

 
0
 
Általános · szept. 10., kedd
 
A versenyjátékok viharszerűen hódították meg a világot, és egyetlen játék sem ragadta meg annyira a közönséget, mint a Counter-Strike: Global Offensive (CS). A gyors akcióiról, stratégiai játékmódjáról és intenzív mérkőzéseiről ismert CS az esport játékosok és a nézők kedvence.
 

Vége az automatizálásnak és a szkriptelésnek

 
0
 
Steam · aug. 28., szerda
 
A Counter-Strike folyamatosan fejlődik. A művészettől kezdve a pályákon át az ötletes játékokig, sőt, a játékosok közreműködésével a CS közösség alakítja a játékot.
 

A CS-képességek fejlesztése: A Posido kaszinójátékok előnyei

 
0
 
Általános · aug. 21., szerda
 
A Counter-Strike (CS) egy olyan játék, ahol minden másodperc számít, ami borotvaéles összpontosítást, jól átgondolt stratégiát és gyors döntések meghozatalának képességét követeli meg a játékosoktól.
 

Counter-Strike 2 Nyílt szezon

 
0
 
E-sport · júl. 24., szerda
 
A Valve tavaly nagy vonalakban már bejelentette a hivatásos Counter-Strike események 2025-ben érvénybe lépő új szabályait. És mostantól a hiányzó részletek is nyilvánosságra kerültek. Kattints hogy megnézd azokat a szabályokat, amelyek mostantól hozzá lesznek adva az eseményszervezői licencmegállapodásokhoz.
 

A kétélű kard: a Counter-Strike és a Nomini online szerencsejátékok világa

 
0
 
Általános · júl. 23., kedd
 
Counter-Strike: A Global Offensive (CS: GO) már régóta titán az online játékok világában. Ez a többjátékos első személyű lövöldözős játék, amelynek eredete 1999-re nyúlik vissza
 

Kiesett a magyar válogatott a WEC2024-ből

 
0
 
E-sport · júl. 10., szerda
 
A Magyar Counter-Strike 2 válogatott a mai napon kiesett a CS2 IESF World Championship 2024 Europe Nyugati kvalifikációjából miután utolsó meccsükön Norvégia ellen alulmaradtak, azonban ne szaladjunk ennyire előre nézzük a ma történteket és hogy mi vezetett a bukáshoz végül.
 

Alsóágon halad tovább a válogatott a WEC24 rájátszásban

 
0
 
E-sport · júl. 10., szerda
 
Nem sikerült a baravúr és Csehország nemzeti Counter-Strike 2 válogatott jától sajnálatos módon kikapva estünk az alsóágra, ahol Belgium volt az ellenfél. Ma pedig folytatódnak a mérkőzések!
 

Negyeddöntőben a Magyar CS2 válogatott a VB selejtezőben

 
0
 
E-sport · júl. 08., hétfő
 
Sikeresen vette az akadályt a Magyar Counter-Strike 2 válogatott a IESF - International Esports Federation világbajnokság európai regionális selejtezőjében, ahol am ai napon immáron a negyeddöntőben folytatódik a küzdelem.
 

A Liquid bejelentette zews távozását

 
0
 
E-sport · jún. 29., szombat
 
A Liquid bejelentette Wilton "zews" távozását. Prado azonnali hatállyal távozik a vezetőedzői pozícióból. A brazil taktikus lesz a Liquid második távozója Casper "cadiaN" Møllert a hónap elején menesztették.
 

Új pályák érkeztek a CS2-be

 
0
 
Általános · jún. 28., péntek
 
A CS2 megjelenése óta a közösségi térképkészítők keményen dolgoznak, hogy új élményeket teremtsenek és néhány klasszikust frissítsenek. Ma örömmel jelentjük be, hogy az első közösségi térképek elérhetővé váltak a CS2-ben!
 

Égő frissítés

 
0
 
Steam · máj. 24., péntek
 
Egy kisebb frissítés érkezett a Counter-Strike2-höz, amely automatikusan letöltődik mindenki számára a Steamen keresztül természetesen, de lássuk is mi volt ebben olyan égő?!
 

Neymar CS2 raktára sok millió forintot ér már most

 
0
 
Külföldi scene · máj. 23., csütörtök
 
Neymar, a világhírű futballsztár, nemcsak a pályán kiemelkedő, hanem a Counter-Strike 2 világában is jelentős gyűjteménnyel büszkélkedhet. A gyűjteményének értéke elérte a 70 millió forintot, amely számos ritka és értékes skint tartalmaz. Ezek között megtalálhatók a legkeresettebb fegyverek és kiegészítők, amelyek a játékosok körében nagy népszerűségnek örvendenek.
 

MOUZ az első helyen: Történelmi siker a HLTV ranglistán

 
0
 
E-sport · máj. 23., csütörtök
 
A MOUZ csapata először érte el az első helyet a HLTV világranglistáján, köszönhetően az elmúlt időszak kiemelkedő teljesítményének. A csapat két jelentős tornát nyert meg egymás után: az ESL Pro League 19. szezonját és a BetBoom Dacha-t Belgrádban.
 

CS2 anti-cheat update közeleg

 
0
 
Általános · máj. 22., szerda
 
A Counter-Strike 2 megjelenése óta számos probléma merült fel, különösen a csalások terén. A játékosok most egy új trükköt fedeztek fel, amellyel megfagyaszthatják az időt a játékban anélkül, hogy bármilyen külső programot használnának.
 

Az 5 legolcsóbb Desert Eagle skin a CS2-ben

 
0
 
Általános · máj. 17., péntek
 
A Counter-Strike 2 külsőségeinek piaca virágzik, de nem mindenki engedheti meg magának a legdrágább skineket. Emiatt összegyűjtöttük az öt legolcsóbb, mégis stílusos Desert Eagle skint a játékban. Így felturbózhatod fegyvertáradat anélkül, hogy sokat kellene költened.
 

Új hangbeállítások érkeznek a Counter-Strike 2-be

 
0
 
Általános · máj. 16., csütörtök
 
A Counter-Strike 2 hamarosan új, régóta várt hangbeállításokkal bővül, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy különböző játékmódokhoz egyedi hangprofilokat állítsanak be.
 

Stratégiák a felelősségteljes CS:GO szerencsejátékhoz: Tippek játékosoknak - 5Gringo

 
0
 
Általános · máj. 15., szerda
 
Az online szerencsejátékok folyamatosan fejlődő táján a 5Gringo mellett, a Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) az egyik legnépszerűbb játékká vált, amely játékosok millióit ragadta meg világszerte. A játék hatalmas népszerűsége mellett a CS:GO szerencsejáték is jelentős teret hódított, lehetőséget kínálva a játékosoknak, hogy fogadjanak mérkőzéseken és versenyeken. A népszerűség e megugrásával azonban a játékosok felelőssége is, hogy felelősségteljesen vegyenek részt szerencsejátékokban. Íme néhány stratégia a felelős CS:GO szerencsejátékhoz.
 

Vegas, amin ha nem játszottál nem vagy elég régi CS-s

 
0
 
Általános · okt. 15., szombat
 
Olvasóink jelentősebb tábora szinte biztos nem is élt még akkor, amikor a Counter-Stirke béta 0.7 verziójába bekerült egy pálya, ami sosem tudott igazán népszerűvé válni kicsit kiegyenlítetlen felépítése miatt mégis a szívünkben él főleg így 22 év után
 

Hogyan legyünk jobbak a Counter Strikeban

 
2
 
Általános · jún. 21., vasárnap
 
Meg lehet-e tanulni a belső nézetű lövöldözős játékokhoz (FPS) szükséges képességeket? Vagy ez inkább velünk születik? Néhány játékos természetes adottságokkal rendelkezik, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnál fejlődni. Mint tudjuk, a gyakorlat teszi a mestert és egy kis eltökéltséggel sokkal jobb játékos válhat belőled az olyan klasszikusok esetében, mint a Counter Strike.
 

e havi legjobbak

 
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
45973 megtekintés
ICL 15 - Közvetítés
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike:...
40390 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az...
34697 megtekintés
Minden amit az augusztus 13-ai nagy frissítésről tudni kell - Tárgyeső
Megérkezett tehát a várva várt nagy frissítés. Mit is hozott tehát a mikulás? Sok mindent. Két a játékban új, de senkinek sem ismeretlen fegyver tűnik fel és más tárgyak is...
33411 megtekintés
ICL 20 Coverage - DEMÓK
Immáron 20. alkalommal rendezik meg a volt hajógyár csarnokában az ICL-t. Az OVS Fesztivál után egy héttel megnézhetjük, hogy mennyire tud felborulni az ott kialakult sorrend.
32914 megtekintés

Beszéd téma

 
ICL 15 - Közvetítés
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike:...
549 hozzászólás
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
219 hozzászólás
ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az...
166 hozzászólás
Minden amit az augusztus 13-ai nagy frissítésről tudni kell - Tárgyeső
Megérkezett tehát a várva várt nagy frissítés. Mit is hozott tehát a mikulás? Sok mindent. Két a játékban új, de senkinek sem ismeretlen fegyver tűnik fel és más tárgyak is...
160 hozzászólás
Magyar Nemzeti CStrike-ot!?
Egy új szavazást indítottunk az oldalon, ami egy kicsit talán célzásnak is tekinthető. Kényes témában indítottuk ezért szeretnénk mindenkitől maximális vérmérsékletet kérni....
155 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4842
 
2506
 
 
 
kép 4994
 
2545
 
 
kép 1089
 
1672
 
 
 
de_strmarc_443
 
1646
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu