Chat
Online
Chat now
6 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 
ICL 15 - Közvetítés
32204 megtekintés
 
Steam account védelem
28444 megtekintés
 
ICL 20 Coverage - DEMÓK
26969 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
24924 megtekintés
 
ICL13 - Coverage
23148 megtekintés
 
ICL 22 - Coverage
22654 megtekintés
 

Beszéd téma

 


veranivijun hozzászólt a(z) CS:GO FPS növelése. témájú fórumban. 18 órája
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

ESL HunCup Series #4 18:30-tól

 
80
 
E-sport · máj. 31., péntek
 
Újra itt a péntek, hát tudom ettől féltek, meghozza a szomjad, ha fejét üti fel a szombat - szól az egyik legkedveltebb Punnany Massif nóta, a Hétvégre. Bizony, péntek van már, ez pedig azt is jelenti egyben, hogy 18:30-tól ESL HunCup Series, a szezonban immáron a negyedik!
 

ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés

 
166
 
E-sport · máj. 28., kedd
 
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az ICL 16. állomásán ingyen és bérmentve vehet részt. Közvetítés eredményekkel, felállásokkal és minden egyéb fontos információval!
 

ESL HunCup Series #4 - Május 31.

 
0
 
E-sport · máj. 28., kedd
 
Ezen a héten pénteken kerül megrendezésre az ESL HunCup Series keretein belül immáron a 4. verseny. Eddig a pillanatig összesen 7 együttes adta le a nevezését az egyestés megmérettetésre, szóval aki akar egy jót játszani pénteken, az húzzon bele!
 

Nem tűnt el, csak átalakult – Itt az új ancients

 
52
 
Hazai scene · máj. 27., hétfő
 
Nagy csönd volt, még egy szisszenést sem lehetett hallani az ancients háza táján, pedig a háttérben szövögették a szálakat. Az április végi történések után megtört a jég, az „ősök” egy új felállással térnek vissza a tettek mezejére! Az új formáció taglalásának kívül egy Deeppel készült rövid interjút is találtok a cikkben.
 

Magyar CS:GO Gather - gather.hu

 
14
 
Hazai scene · máj. 25., szombat
 
Talán már mindenki hallott a magyar 1.6 "gedörről". Most szorgos kis csapatuk igyekszik ugyanezt meghonosítani, csak éppen GO-ban! Alább Sexer 'csab1k' Csaba blogbejegyzését olvashatjátok.
 

VERSUS őrület!

 
5
 
E-sport · máj. 24., péntek
 
Már eddig is el voltunk kényeztetve, már ami a CS:GO versenyek számát illeti, gyakorlatilag a hét minden napjára jut egy tournament. De a nyeremények nagysága azért még hagy maga után kívánni valót… most ennek is vége!
 

Újabb változások a WiLD-ban

 
7
 
Hazai scene · máj. 23., csütörtök
 
Hiába a jó eredmények, a jó szereplés, a WiLD.CM Storm alig több mint 2 hetes felállásán ismét változtatni kényszerült. Az újonnan érkező volgare-os trió távozott a csapatból, a hónap elején a vadaktól távozó duó pedig érkezett egy korábbi ancients játékossal karöltve.
 

CS2HU Cup #3 by ESEA - Közvetítés

 
6
 
E-sport · máj. 23., csütörtök
 
Ma este 20:00-ás kezdettel egy újabb egyestés megmérettetés vár a magyar Counter-Strike: Global Offensive közösségre, amely most a CS2HU keretein belül kerül megrendezésre. Az ESEA által támogatott nightcupra összesen 16 csapat nevezését várjuk 19:00-ig! Nevezettek, Steam ID-k, ágrajz, szabályzat és minden egyéb fontos információ megtalálható ebben a hírben.
május 24.
A döntőt az IMMORTAL a NeverQuit ellen 2:0 arányban lehozta, köszönjük mindenkinek , aki velünk tartott, és gratulálunk az IMMORTAL csapatának!
 
május 23.
Éééés, pörög a második kör! Kommentben várjuk az ötleteket, melyik meccset szeretnétek streamen látni a 3. körből!
 
május 23.
Jönnek az eredmények: volgare vs. Reloaded 16-2; toptitok vs. big_niggaz 16-1
 
 

Fnatic - A király visszatér

 
14
 
Külföldi scene · máj. 21., kedd
 
Bátran kijelenthetjük, hogy a dán Counter-Strike: Global Offensive szcéna az egyik legerősebb mindközül, és egyre csak erősödnek és erősödnek. Bár a legnagyobb mozgás is náluk szokott lenni, és ez most sincs másképp, hiszen a „forgatások” terén az élen álló Fnatic ismételten cserélt egyet.
 

CS2HU Cup #3 by ESEA - Csütörtökön

 
16
 
E-sport · máj. 20., hétfő
 
Hogy ne csak ESL-es versenyek legyenek a terítéken, illetve a CS2HU saját kupái se merüljenek feledésbe, ezen a héten csütörtökön egy Single-Elemination ágrajzon megrendezendő egyestés megmérettetésre szeretnénk invitálni a hazai Counter-Strike: Global Offensive scene csapatait. A főnyeremény a győztes csapat számára 1 hónapos ESEA prémium hozzáférés.
 

CS2HU Skills - dMk által újratöltve

 
3
 
CS2HU · máj. 18., szombat
 
Még január közepén hirdettük meg CS2HU Skills névre hallgató akciónkat, melynek keretében elküldhettétek nekünk legszebb jeleneteitek GOTV felvételeit, amelyet egy általunk felkért filmkészítő öntött videó formába. Szeretnénk újra feléleszteni ezt a rovatot, melyben segítségünkre lesz dMk is.
 

HUN Skill - twist vs embrace

 
9
 
Movie · máj. 18., szombat
 
Eddig is tudtuk, hogy a glock egy elég veszélyes fegyver a terroristák kezében, főleg, ha pisztolykörről beszélünk. Kiss "twist" Arnold is erről tesz tanúbizonyságot, 4 embertelen fejessel gyakorlatilag lehozza csapatának, a WiLD.CM Stormnak az első kört.
 

ESL 1on1 AIM NightCup #2 - Május 22.

 
1
 
E-sport · máj. 18., szombat
 
A sikerre való tekintettel immáron másodszor kerül megrendezésre jövő hét szerdán az ESL 1on1 AIM NightCup. A nevezés már nyitott mindenki számára, aki érvényes regisztrációval rendelkezik az ESL oldalán. Eddig 18 ember jelezte nevezési szándékát, és hol van még szerda?!
 

HUN Skill - Biohazard_rex @ Eco Buster

 
2
 
Movie · máj. 17., péntek
 
A mai HUN Skill videónk főszereplője a FlashPoint-Gaming játékosa, Rácz "Biohazard_rex" Gergely, egy egy HE gránáttal és egy famas-szal hatástalanította az ellenfél csapatát, ezzel megakadályozva egy esetleges sikeres eco kört.
 

Delpan és a citromkutyák

 
3
 
Külföldi scene · máj. 17., péntek
 
Nem mondható éppen új keletű névnek a Lemondogs a Counter-Strike térképén, hiszen 1.6-ban már több nagy nevekből álló felállás is megfordult a szervezet zászlaja alatt. Counter-Strike: Global Offensive-ben is letettek már ezt-azt az asztalra, és még nagyobb sikerekre hivatottak új felállásuknak köszönhetően.
 

KGB CM Storm online kvalifikáció

 
1
 
LAN · máj. 16., csütörtök
 
Tegnap egy cseh offline rendezvényről számoltunk be nektek, amely július közepén kerül megrendezésre Prágában, ám még előtte 2 héttel Szerbiában, Belgrád városában is megrendezésre kerül egy LAN, amelyre online kvalifikáció útján lehet bekerülni.
 

DISTRICT.Prague – Nemzetközi LAN a cseheknél

 
7
 
LAN · máj. 15., szerda
 
Elég szép pénzdíjazással várja az érdeklődő csapatokat a DISTRICT.Prague elnevezésű rendezvény, mely eddig csak a Call of Duty szériákban volt érdekelt. A szervezők most úgy döntöttek, hogy új vizekre eveznek, amelynek nyomán július közepén megrendezik első CSGO offline rendezvényüket a cseh fővárosban.
 

HUN Skill - InZert miniclip

 
3
 
Movie · máj. 13., hétfő
 
Ismételten egy új arcot köszönthetünk a HUN Skill rovatban! Név szerint Farády "InZert" Tamás debütáló videóját hoztam el ma este nektek. A Hard2Believe játékosa 5v5 mérkőzések mellett 2v2 és 3v3 összecsapásokon is jeleskedett, ezt nézhetitek meg ebben a kicsivel több, mint 2 perces videóban.
 

ESL 1on1 AWP NightCup #2 - Május 15.

 
1
 
E-sport · máj. 11., szombat
 
Az 5on5 mellett az 1on1 versenyek tekintetében sincs megállás, jövő héten szerdán jön a második AWP NightCup, amire a szervezők megint legalább 32 játékos nevezését várják. AWP-re fel!
 

ESL HunCup Series #3 - Május 11.

 
15
 
E-sport · máj. 11., szombat
 
Májusban újabb két ESL HunCup egyestés kupa vár ránk, ebből is az első ezen a héten szombaton kerül megrendezésre maximálisan 32 csapat részvételével. Nevezni a szokásos módon az ESL oldalán kell, míg check-inelni újfent a kupa kezdete előtt 30 perccel lehetséges. HunCupra fel!
 
1 2 »

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
33811 megtekintés
ICL 15 - Közvetítés
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike:...
32204 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
28589 megtekintés

Archívum

 

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26870 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3980
 
980
 
 
 
kép 2655
 
1545
 
 
kép 1320
 
883
 
 
 
kép 4089
 
1033
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu