Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

GSB Első kör, fogadással

 
53
 
Általános · máj. 23., szerda
 
A mai este folyamán megtelik az éter reményekkel teli Counter-Strike:Source csapatokkal, méghozzá 128-al, hogy 64 meccsen döntsék el a GameShadow Battle első körében ki az erősebb. Mi az egész torna alatt kimondottan a magyar csapatok menetelésével foglakozunk a csoportkörök alatt, íme mérkőzések fogadással és némi előrejelzéssel.
 

A CPLAY két csapatot is leigazolt

 
0
 
Általános · máj. 23., szerda
 
A 4Players Pro sorozat harmadik helye után a német COREPLAY szervezete úgy döntött hogy két divíziót is leigazoltat, amelyek egyébként külön versenyeken is indulnak majd. Az egyik team kimondottan a EPS következő szezonjára szerződött míg a másik a 4PL soron következő tornáján indul majd első sorban.
 

Elindult az Alienware GameShow honlapja

 
16
 
LAN · máj. 23., szerda
 
A BECUP 2012-ről egyelőre semmi információ, viszont az ország legfrissebb LAN-ja az Alienware Gameshow megnyitotta kapuit, ami a hivatalos oldalt illeti. Ezzel együtt tehát meg is kezdődött a nevezés többek között a Counter-Strike:Source versenyszámra is.
 

Counter-Strike: Global Offensive frissítés

 
5
 
Általános · máj. 23., szerda
 
Ahogy azt ígérték a a múlt héten a Counter-Stirke: Global Offensive is kapott egy frissítést, amiben a legnagyobb változtatás, hogy immáron már oldalanként 15 spawn helyet tartalmaznak a beépített pályák, hogy akár 30-an is lehessen játszani rajtuk. A másik igen fontos frissítés, hogy felkerültek a csirkék az Infero pályára. A frissítések listáját angolul itt a hírben megtalálhatjátok.
 

Counter-Strike: Source frissítés érkezett

 
8
 
Steam · máj. 22., kedd
 
Ezekben a percekben érkezett egy frissítés kedvenc játékunkhoz a Counter-Strike:Source-hoz. A februári frissítés óta a Valve leginkább a CSGO fejlesztésével van elfoglalva, ezért érthető hogy a CSS kicsit el lett hanyagolva most viszont jött 12 pontos update. Íme a részletek.
 

Új felállásban a Tt.Dragons német divíziója

 
1
 
Külföldi scene · máj. 22., kedd
 
Ahogy arról nemrég beszámoltunk a Tt. Dragons felszámolta a teljes nemzetközi csapatát, az elmaradt teljesítmények miatt, most pedig a teljes német felállását megújította, a választás pedig az ország legjobb játékosára esett.
 

A világ első hűtött egere a Tt eSPORTS-tól

 
8
 
Tesztek · máj. 22., kedd
 
A Tt eSPORTS egy viszonylag új márka a piacon, amely ahogy a neve is mutatja a Thermaltake alvállalata. Kizárólag e-sporthoz szükséges termékeket gyártanak, az innováció legmagasabb fokán. Ennek az innovációnak köszönhetően született meg a Black Element Cyclone Gaming Mouse, beépített hűtéssel.
 

EMS X - Harmadik hét

 
3
 
E-sport · máj. 21., hétfő
 
A múlt héten kettő mérkőzés kivételével lejátszották az ESL Major Series harmadik játékhetének mérkőzéseit. Elvileg vasárnapig már a negyedik hétnek kellett volna lezajlania, azonban nagyjából egy hetes csúszásban vannak a mérkőzések. Lássuk, hogy a harmadik körben milyen eredmények születtek és hogyan állnak a csoportok.
 

Sourcemod CSGO alá

 
2
 
Villám hírek · máj. 21., hétfő
 
Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikor érkezik a Source MOD a Counter-Strike: Global Offensive alá, de szinte biztos, hogy lesz, így fellélegezhetünk ha valami nem raknak bele a játékba, vagy rossz lesz benne, azt pluginekkel kompenzálni lehet majd.
 

Visszatér a CPL

 
1
 
LAN · máj. 21., hétfő
 
Úgy néz ki visszatér az egykoron szebb időket is megélt LAN sorozat a Cyberathlete Professional League, vagy ahogy többen emlékeznek rá a CPL. A torna pontosan 2007 óta nem kerül megrendezésre, de előtte a legnívósabb Counter-Strike versenyek egyikeként tartották számon.
 

Copenhagen games 2013

 
0
 
LAN · máj. 21., hétfő
 
Alig két hónapja ért véget a Copenhagen Games 2012, ami Európa legnagyobb és legnívósabb LAN-jává nőtte ki magát és, amelynek szervezői nem bíznak semmit a véletlenre. Bejelentették a jövő évi esemény pontos dátumát.
 

OGC Második kör, fogadással!

 
23
 
E-sport · máj. 20., vasárnap
 
Ahogy azt a mai beharangozás után tudhatja mindenki elkezdődött az OGC Invite második játékhete, ahol az ország 8 legjobb csapata méri össze tudását. Ahogy az első héten úgy most is fogadással csaphatjátok el az unalmas meccsekre várakozós perceiteket!
 

Esti meccs: CBOC Spring utolsó csoportmeccsek

 
0
 
E-sport · máj. 20., vasárnap
 
A ClanBase nem egészen úgy alakul, ahogy azt a szervezők megálmodták. Az OpenCup Spring 2012- négy csoportjának ugyanis ma este van az utolsó mérkőzésük. Hogyan? Úgy hogy a kezdeti 32 team helyett már csak 15 játszik köztük kitartóan 3 magyar, akik ha elég sokáig húzzák potya dobogós helyezéseket zsebelhetnek be.
 

A héten nincs CSGO frissítés

 
0
 
Villám hírek · máj. 20., vasárnap
 
A héten hiába is várna bárki Counter-Strike: Global Offensive frissítést, most nem lesz. Az ígérik, hogy a jövő hét elején lesznek újítások, de addig senki ne számítson rá, az okokól egyelőre semmit nem lehet tudni, tehát marad a várakozás.
 

HUN LAN Rulebook új kiadás

 
12
 
LAN · máj. 20., vasárnap
 
Bár sokban nem változott a régiekhez képest a HUN LAN Rulebook, viszont mindenképp érdemes átolvasni mindenkinek, akik valaha itthon LAN-ozni menne, mert a nagyobb eseményeken (ICL, BECUP, Alienware) nagy valószínűséggel a következő szabályzat szerint kell viselkedünk
 

Visszavágnak a csirkék és a túszok

 
2
 
Villám hírek · máj. 20., vasárnap
 
Van fogalmatok arról, hogy kik haltak meg a legtöbbször cs_office és cs_italy pályákon a Counter-Strike létezése óta? Nincs? Természetesen a csirkék és a túszok! De most visszavágnak és minden eddigi sérelmüket nagyon durván megtorolják a következő videóban!
 

ROCCAT KOVA+ a kétkezes trónkövetelő

 
2
 
Tesztek · máj. 19., szombat
 
Eltelt lassan 15 év, mióta a Microsoft 1997-ben piacra dobta az IntelliMouse 1.1-es szériát. Az akkori összes kritériumnak megfelelt minden szempontból, majd miután a gamer szegmens is felfedezte magának ezt a kétkezes egeret, onnantól vált igazi legendává. Azóta számtalaszor próbálták meg letaszítani a trónjáról, de eddig senkinek sem sikerült. Mostani tesztünk alanya, a Roccat Kova [+] is megpróbálkozik a lehetetlennel, lássuk sikerül-e neki.
 

Közvélemény kutatás

 
0
 
CS2HU · máj. 18., péntek
 
Mint talán már észre is vettétek általános közvélemény kutatást indítottunk az oldalon, továbbá egy modullal lehetőséget adunk, arra hogy ötleteiteket, hibákat elmondjátok a fórumon túl témakörökbe szedni. Mindenkinek nagyon köszönjük, az eddigi bizalmat, reméljük, a válaszokkal tovább javíthatunk az oldal színvonalán!
 

Gyorssegély a Yournamee?-nak

 
0
 
Külföldi scene · máj. 18., péntek
 
Az eltávolított Copenhagen Games Counter-Strike: Source osztályának segélye érkezett. A szervezet áprilisban menesztette a srácokat és azóta a Yournamee? név alatt játszottak. Megvan az új szponzor és ezzel a csapat új neve is, ami a kR.Management, de azért a történet nem ilyen egyszerű és nem is olyan tartós
 

The Blast 2012 közvetítés

 
1
 
Általános · máj. 18., péntek
 
A tegnapi nappal megkezdődött a beköltözés a The Blast LAN,ra amelynek eredményeiről folyamatosan olvashattok majd itt a CS2HU hasábjain is. A hétvégén 46 CSS csapat fog megküzdeni egymással, hogy eldöntsék ki Dánia legjobb csapata.
május 20.
Az eredményeket frissítettük köszönjük, hogy velünk tartottatok. Ez volt a CS2HU The Blast LAN 2012 közvetítése.
 
május 20.
A döntőben kikapott az Dánia epsilon eSports a Dánia Copenhagen Games csapatától, így mostantól bár új felállással de ismét a farkasok számítanak a legjobbnak a Dániában!
 
május 20.
Ezekben a pillanatokban is zajlik a The Blast nagydöntője az Dánia Epsilon és a Dánia Copenhagen Woves között! A meccset a streamen nézhetitek végig!
 
 

e havi legjobbak

 
A MOUZ vihette haza a trófeát a BetBoom Dacha 2024 versenyen
Belgrádban került megrendezésre a BetBoom Dacha 2024 meghívásos Counter-Strike 2 tornája, ahol a tét nem kevesebb volt, mint fél millió amerikai dollár.
379 megtekintés
MOUZ az első helyen: Történelmi siker a HLTV ranglistán
A MOUZ csapata először érte el az első helyet a HLTV világranglistáján, köszönhetően az elmúlt időszak kiemelkedő teljesítményének. A csapat két jelentős tornát nyert meg...
326 megtekintés
Neymar CS2 raktára sok millió forintot ér már most
Neymar, a világhírű futballsztár, nemcsak a pályán kiemelkedő, hanem a Counter-Strike 2 világában is jelentős gyűjteménnyel büszkélkedhet. A gyűjteményének értéke elérte a 70...
205 megtekintés
AMD Anti-Lag 2 már CS2 alá is
Az AMD bemutatta az Anti-Lag2 technológiát, mely mostantól elérhető béta változatban a Counter-Strike 2 játékban is. Ez a technológia jelentősen csökkenti a késleltetést, így a...
204 megtekintés

Beszéd téma

 
A MOUZ vihette haza a trófeát a BetBoom Dacha 2024 versenyen
Belgrádban került megrendezésre a BetBoom Dacha 2024 meghívásos Counter-Strike 2 tornája, ahol a tét nem kevesebb volt, mint fél millió amerikai dollár.
0 hozzászólás
CS2 anti-cheat update közeleg
A Counter-Strike 2 megjelenése óta számos probléma merült fel, különösen a csalások terén. A játékosok most egy új trükköt fedeztek fel, amellyel megfagyaszthatják az időt a...
0 hozzászólás
MOUZ az első helyen: Történelmi siker a HLTV ranglistán
A MOUZ csapata először érte el az első helyet a HLTV világranglistáján, köszönhetően az elmúlt időszak kiemelkedő teljesítményének. A csapat két jelentős tornát nyert meg...
0 hozzászólás
Neymar CS2 raktára sok millió forintot ér már most
Neymar, a világhírű futballsztár, nemcsak a pályán kiemelkedő, hanem a Counter-Strike 2 világában is jelentős gyűjteménnyel büszkélkedhet. A gyűjteményének értéke elérte a 70...
0 hozzászólás

Legolvasottabb

 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
Call of Duty 4-ben megjárták a világ trónját is – sőt, jó ideig meg is tartották pozíciójukat. Most újfent ez a céljuk, ám már egy másik versenyszámban igyekeznek legyűrni...
46076 megtekintés
EC2013 – Újabb 6 keret
Nincs megállás, napról napra egyre több nemzet hozza nyilvánosságra válogatott keretét. Most az észteken, a litvánokon, a bosnyákokon, az oroszokon, a norvégokon és a luxemburgiakon...
45101 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
44458 megtekintés

Archívum

 

2024

2023

2022

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5406
 
2335
 
 
 
kép 1507
 
1479
 
 
kép 3710
 
1516
 
 
 
kép 4340
 
1792
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu