Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

EMS X - Első hét

 
3
 
E-sport · máj. 10., csütörtök
 
Lezajlottak az ESL Major Series tízedik szezonjának első csoport mérkőzései. A hírből megtudhatjátok milyen eredmények születtek és a csoportokban milyen pozíciók alakultak ki az első hét után, illetve, hogy milyen csapatnév váltások zavarják össze a tornát követni kívánókat.
 

262. Heti Csaj

 
9
 
Általános · máj. 09., szerda
 
Ezúttal Közép-Európai szépséggel készültünk nektek itt a Heti CS Csaj sorozatunkban. Veronika F egy igazi cseh természetes szépségű bombázó, aki most nektek is megmutatja egy kép erejéig bájait. Ismerjétek meg legújabb CSGirl-ünket.
 

Keresik Németország legjobb játékosát

 
1
 
Külföldi scene · máj. 09., szerda
 
A Computer Bild magazin idén is megkeresi a legjobb német játékosokat, akik közöl az első egy VolksWagen UP-al lesz gazdagabb. Az összedíjazás 17000 Euro, ami nem csekély összeg. A döntőket az idei GamesCom fesztiválra tervezik a szervezők a versenyszámok pedig NFS:W, FIFA12 és HALO lesznek már biztosan.
 

EDCSSL20 Pre Season Csoportok és hazai csapatok

 
1
 
Általános · máj. 09., szerda
 
Az első EDCSSL 20 hétén már túl vagyunk az Enemy Down nagy visszatérő tornáján. A regisztráció után több mint 160 csapatot számlál a torna, akiket majd 10 divízióba osztanak el a szervezők, lássuk milyen csoportok születtek az előszezonban, illetve milyen hazai eredményekke lettünk gazdagabbak
 

CSS Supervisor-t keres a CB

 
0
 
E-sport · máj. 09., szerda
 
Fogytán a ClanBase Counter-Strike Source Admin állománya ezért a torna szervezői úgy döntöttek egy felhívást tesznek közzé, amiben várják új Superviseor-ok jelentkezését a versenysorozathoz.
 

Távoli elérés a Steam-ben?

 
1
 
Steam · máj. 07., hétfő
 
Egy érdekes nem hivatalos információ szerint, a Valve tervezi, a Steam alá az úgynevezett Remote elérést, vagyis mostantól ha otthon be van kapcsolva a számítógépünk, akkor a honlapjukon keresztül bármikor letölthetünk arra játékokat.
 

Minden eddiginél nagyobb lesz idén a NorthCon

 
3
 
LAN · máj. 07., hétfő
 
Harmadik alkalommal kerül megrendezésre Németország legnagyobb LAN-ja a NorthCon, ami a szervezők szerint idén minden eddiginél brutálisabb lesz, ami a nyereményalapra is vonatkozik, hiszen 15000 Euro vagyis 4,5 millió forintért zajlanak majd a harcok az esport arénában.
 

Esti meccs - 4PL Liga döntők

 
0
 
E-sport · máj. 06., vasárnap
 
A mai nappal véget ér a 4Players Professional CSS League harmadik szezonja, ahol Németország legjobb csapatai versengtek azért, hogy kivegyék részüket a 3500 Euros összdíjazásból. Mindössze kettő mérkőzés maradt hátra a tornából, ahol így értelemszerűen négy csapat küzd.
 

Megjött az Infernon és a Nuke SE pálya CSGO-hoz

 
0
 
Steam · máj. 06., vasárnap
 
A mai naptól minden CSGO Béta felhasználó hozzáférhet az SDK-hoz, ezzel végre megnyílik az út az egyeid pályák készítése elütt. A mostani frissítésben egyébként a Nuke SE és az Inferno SE is megérkezett végre, de lássuk ezen kívül mik is történtek a játékban.
 

Újra van Copenhagen Wolves

 
4
 
Külföldi scene · máj. 05., szombat
 
Most végre, egy kicsit jobban megérthetjük, hogy FeTiSh vált meg korábbi csapatától a Shark Gaming-től. Már a kiválás után lehetett sejteni, hogy a dán scene-ben valami mozog a háttérben, és most végre realizálódott is a dolog. A Copenhagen Wolves ma bejelentette, megvan az új csapata, akikbe bizony igen meglepő játékosok kerültek be.
 

SLEEK THE MOVIE

 
0
 
Movie · máj. 05., szombat
 
A mai estére a Solohouse Pictures legújabb Counter-Strike: Source frag movieját hoztuk el nektek, aminek a főszereplője egy ESEA Main divíziójában játszó játékos SLEEK. Elöljáróban anynit, hogy egy egészen szépen összepakolt CSS filmet láthatunk, pontozzátok!
 

i45 Spring 2012 közvetítés

 
3
 
LAN · máj. 05., szombat
 
Az angolok első számú LAN fesztiválja vette kezdetét a minap. Az Insomnia 45. állomására 54 CSS csapat jutott be, akik több mint három és fél millió forintért küzdenek meg a hétvégén. A Multiplay rendszerének köszönhetően a hírben fellelhető adatok teljesen LIVE érkeznek, de ezen felül megtalálhatjátok a TV címeket és a demókat is. Kellemes szórakozást a hétvégére!
május 07.
A LAN-t a Franciaország VeryGames nyerte meg.
 
május 05.
A rájátszásban holnap játszó döntős csapatok: Franciaország VeryGames, Franciaország Tt. Dragons Alsóágon pedig: Anglia Team CRG, Franciaország CrystalServ, Anglia fm! TOXIC és a Anglia Rasta.Xd
 
május 05.
Felkerült egy az első napon készült video tour. Ezt a videók között találhatjátok meg, így mozgóképben is körülnézhettek a LAN-on
 
 

OGC Invite, az ország CSS krémje egy tornán

 
24
 
E-sport · máj. 05., szombat
 
Egy új verseny nyitja meg kapuit kimondottam meghívásos alapon az Online Gaming Championship első sorozatába nyolc hazai Counter-Strike: Source csapat kapott meghívást, hogy kik ezek a csapatok és mi is ez a torna, arról a hírben olvashattok. Szavazzatok a legesélyesebb csapatra!
 

Hazai LAN Klub összefogás!

 
19
 
E-sport · máj. 04., péntek
 
Egy érdekes és remek hazai összefogásra szeretnénk felhívni a játékosok illetve a netcafe tulajdonosok figyelmét. Az Ace PC, Grade Computers és a Kocka Pc Klub kezdeményezésében, Lan klubbokat összefogó szervezet alakult azzal a céllal, hogy teret biztosítson a folyamatos versenyeknek az egész országban, egy időben félig LAN-on félig net-en, íme a Lan Games Network - LGN
 

SteelSeries döntők a TheBlast LAN-on

 
0
 
LAN · máj. 04., péntek
 
Tegnap megvoltak az utolsó mérkőzések is a SteelSeries Rájátszásában, aminek eredményeképpen megvan az a 4 csapat, amely a TheBlast LAN-on mérkőzik meg a torna végső végeredményéért. A tét 13500 korona, meglepetés pedig nincs a dánok négy legjobbja lesz a végső megmérettetésen.
 

Változások a SharkGaming-ben

 
0
 
Külföldi scene · máj. 04., péntek
 
A SharkGamingben változás történt miután FeTiSh kilépett önszántából a dán csapatból. A team mivel szerepel a dán SteelSeries tornán nem sokat habozhatott, hogy megtalálja az új játékosát, aki a Blight Gamingből érkezett Herden személyében.
 

Te váltanál CSGO-ra?

 
22
 
CS2HU · máj. 03., csütörtök
 
Egy újabb szavazásra invitálunk minden kedves Olvasót. Ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy Ti váltani fogtok-e a Counter-Strike: Global Offensive-re vagy nem? A szavazatokat jobb oldalt tudjátok leadni vagy itt a hírben.
 

Ismét 10 CSGO béta kulcs keresi gazdáját!

 
4
 
Általános · máj. 03., csütörtök
 
Ismét Counter-Strike: Global Offensive kulcsokat osztogat a ClanBase. Ezúttal megint 10 kulcs találhat új gazdára, és ehhez most még az eddiginél is könnyebb dolgot kell végrehajtanunk. Figyelem, aki már nyert a CB-től kulcsot nem játszhat újra.
 

Torqued: mOE megy, DaZeD jön

 
6
 
Külföldi scene · máj. 03., csütörtök
 
Komoly változás állt be az Amerikaiak talán legjobbjaként számon tartott Torqued Gaming csapatában. A team a múlt hónapban-Európában is igen szép eredményt ért el, hiszen a Copenhagen Games 2012 LAN-on egészen a negyedik helyig jutottak. A csapatból mindezek ellenére most mOE távozik, teljesen önszántából.
 

261. Heti Csaj

 
2
 
Általános · máj. 02., szerda
 
A svédek nagy CS-sek hírében álltak/állnak, és bár sajnos a nagy átlagban nem nincsenek túl jó nők náluk, az eheti CSGirl sorozatunkban mégis vadásztunk nektek egy szőke (mi más is lehetne, hiszen svéd) csajt, aki nem más, mint Tindra. Ezen a héten ő mutatkozik be nektek a Heti csaj rovatban.
 

e havi legjobbak

 
A MOUZ vihette haza a trófeát a BetBoom Dacha 2024 versenyen
Belgrádban került megrendezésre a BetBoom Dacha 2024 meghívásos Counter-Strike 2 tornája, ahol a tét nem kevesebb volt, mint fél millió amerikai dollár.
380 megtekintés
MOUZ az első helyen: Történelmi siker a HLTV ranglistán
A MOUZ csapata először érte el az első helyet a HLTV világranglistáján, köszönhetően az elmúlt időszak kiemelkedő teljesítményének. A csapat két jelentős tornát nyert meg...
327 megtekintés
Neymar CS2 raktára sok millió forintot ér már most
Neymar, a világhírű futballsztár, nemcsak a pályán kiemelkedő, hanem a Counter-Strike 2 világában is jelentős gyűjteménnyel büszkélkedhet. A gyűjteményének értéke elérte a 70...
205 megtekintés
AMD Anti-Lag 2 már CS2 alá is
Az AMD bemutatta az Anti-Lag2 technológiát, mely mostantól elérhető béta változatban a Counter-Strike 2 játékban is. Ez a technológia jelentősen csökkenti a késleltetést, így a...
205 megtekintés

Beszéd téma

 
A MOUZ vihette haza a trófeát a BetBoom Dacha 2024 versenyen
Belgrádban került megrendezésre a BetBoom Dacha 2024 meghívásos Counter-Strike 2 tornája, ahol a tét nem kevesebb volt, mint fél millió amerikai dollár.
0 hozzászólás
CS2 anti-cheat update közeleg
A Counter-Strike 2 megjelenése óta számos probléma merült fel, különösen a csalások terén. A játékosok most egy új trükköt fedeztek fel, amellyel megfagyaszthatják az időt a...
0 hozzászólás
MOUZ az első helyen: Történelmi siker a HLTV ranglistán
A MOUZ csapata először érte el az első helyet a HLTV világranglistáján, köszönhetően az elmúlt időszak kiemelkedő teljesítményének. A csapat két jelentős tornát nyert meg...
0 hozzászólás
Neymar CS2 raktára sok millió forintot ér már most
Neymar, a világhírű futballsztár, nemcsak a pályán kiemelkedő, hanem a Counter-Strike 2 világában is jelentős gyűjteménnyel büszkélkedhet. A gyűjteményének értéke elérte a 70...
0 hozzászólás

Legolvasottabb

 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
Call of Duty 4-ben megjárták a világ trónját is – sőt, jó ideig meg is tartották pozíciójukat. Most újfent ez a céljuk, ám már egy másik versenyszámban igyekeznek legyűrni...
46078 megtekintés
EC2013 – Újabb 6 keret
Nincs megállás, napról napra egyre több nemzet hozza nyilvánosságra válogatott keretét. Most az észteken, a litvánokon, a bosnyákokon, az oroszokon, a norvégokon és a luxemburgiakon...
45101 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
44458 megtekintés

Archívum

 

2024

2023

2022

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3563
 
1682
 
 
 
kép 4817
 
2462
 
 
de_nuke_442
 
1472
 
 
 
kép 5502
 
2807
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu