Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

EC2013 - Megjött a svéd keret is!

 
3
 
Külföldi scene · júl. 22., hétfő
 
Nem kellett sokat várnunk Svédország Counter-Strike: Global Offensive keretére sem, hiszen a legesélyesebbek között számon tartott nemzet a tegnapi nap folyamán hozta nyilvánosságra a 10 főből álló válogatott csapatát.
 

HUN Skill - Dis TRuve is on FIRE

 
16
 
Movie · júl. 22., hétfő
 
A HUN Skill rovatban most debütál Bozsó "TRuve" Péter, aki az 1 perc 1 másodperc hosszú videóját a tegnapi CS2HU Summer ESL Cup Series #1 elnevezésű torna után készítette el - hiszen a jelenetet ott lőtte a későbbi elődöntős Hungarian Elite Force ellen.
 

EC2013 - Megvan a kapitányunk!

 
24
 
Hazai scene · júl. 21., vasárnap
 
Kedd óta tartott az első Counter-Strike: Global Offensive Team-Hungary kapitányi pozíciójára jelentkezőkre való szavazás. Gyakorlatilag nem volt kétséges, hogy kié lesz a megtiszteltetés, egyértelmű eredmény született. 20:00-ával lezártuk a szavazást, az NT kapitánya pedig...
 

EC2013 – Újabb 6 keret

 
2
 
Külföldi scene · júl. 21., vasárnap
 
Nincs megállás, napról napra egyre több nemzet hozza nyilvánosságra válogatott keretét. Most az észteken, a litvánokon, a bosnyákokon, az oroszokon, a norvégokon és a luxemburgiakon volt a sor.
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #1 - 20:00-tól!

 
12
 
E-sport · júl. 21., vasárnap
 
Ma este 20:00-tól kerül megrendezésre az első CS2HU és ESL közös rendezésű online megmérettetés, melyre még mindig nyitott a nevezés - egészen 19:59-ig, hiszen 20:00 után néhány perccel érkezik az ágrajz. Tehát aki még nem nevezett, az sincs még elkésve! A check-int pedig ne felejtsétek el!
 

CS2HU Summer ESL Cup Series - Vasárnap start!

 
14
 
E-sport · júl. 19., péntek
 
Néhány hét elmúlt a legutóbbi Counter-Strike: Global Offensive kupa óta, ám mostantól heti rendszerességgel mérhetik össze erejüket a hazai csapatok. Az első CS2HU & ESL közös rendezésű online megmérettetésre holnap után, azaz július 21-én, vasárnap kerül sor 20:00-tól.
 

EC2013 - Újabb 5 keret került napvilágra

 
0
 
Külföldi scene · júl. 19., péntek
 
Csak jönnek és jönnek a szeptemberben kezdődő European Championship 2013-ra készülő válogatott keretek. Most éppen a hollandok, a kazahok, a görögök, a horvátok és az izraeliek fedték fel felállásukat.
 

Na`Vi és VP fúzió – Astana Dragons

 
8
 
Külföldi scene · júl. 19., péntek
 
Tegnap még csak találgatni lehetett, hogy milyen formáció fog létrejönni a Na`Vi és a Virtus.pro háza tájáról érkező hírek után, ma pedig már hivatalossá vált az új CIS felállás. Egy kazahsztáni projekt, mely Astana Dragons néven fog futni a jövőben, és olyan játékosok alkotják a felállást, mint…
 

Na`Vi – Távozik markeloff, új formáció a láthatáron

 
7
 
Általános · júl. 18., csütörtök
 
Huge shock – fejezte ki magát ekképpen néhány fórumozó a külföldi portálokon a mai nap történéseit látva. Előbb a Virtus.pro oszlásáról cikkezett a HLTV.org, majd egy legenda, Mariusz „Loord” Cybulski visszavonulása volt a téma, most pedig Yegor „markeloff” Markelov távozása és új csapata szerepel a „címlapokon”.
 

Viszlát, Virtus.pro!

 
6
 
Külföldi scene · júl. 18., csütörtök
 
Óriási meglepetésként érte a közvéleményt a mai hír, mely szerint a Virtus.pro orosz szervezet eltávolítja Counter-Strike: Global Offensive divízióját. Elég szűkszavúan indokolták meg a döntésüket, de néhányan már sejteni vélik, hogy mi állhat az ügy hátterében.
 

EC2013 - A szlovák, a cseh és a dán keret

 
0
 
Külföldi scene · júl. 18., csütörtök
 
A tegnapi nap folyamán még újabb 3 válogatott hozta nyilvánosságra a European Championship 2013-ra készülő keretét. Itt van a szlovák, a cseh és a dán keret is!
 

ESL – CSGO admin kerestetik

 
0
 
E-sport · júl. 17., szerda
 
Február-március környékén indult el az ESL oldalán a magyar CSGO szekció, azóta két adminnal igyekeztek kielégíteni a magyar közösség igényeit. Most viszont adminfelvételt hirdetnek, mellyel szeretnék még gördülékenyebbé tenni a versenyek lebonyolítását.
 

EC2013 – A bolgár és a szlovén keret

 
3
 
Külföldi scene · júl. 17., szerda
 
Amíg nálunk javában folyik a Team-Hungary kapitányának megválasztásáról szóló szavazás, addig két nemzet már hivatalos kerettel készül az EC2013-ra, ugyanis itt van a bolgár és a szlovén keret is!
 

Több milliót is lehet keresni videojátékkal

 
2
 
E-sport · júl. 17., szerda
 
A legtöbb 20-40 éves ember csak álmodozik arról, hogy számítógépes játékkal keresse meg a kenyérre valót, vannak azonban olyanok a világon, akiknek ez összejön. Egyrészt ott vannak a játékokról hírt adó újságok és internetes oldalak munkatársai (mint például mi), bár az ő esetükben a munka nem kizárólag abból áll, hogy játszanak, valamikor az újságot is össze kell rakni, ami bár még mindig nem uránbányászat, azért nem is olyan vidám, mint sokan gondolják.
 

EC2013 - A pályázatok és a szavazás

 
49
 
Hazai scene · júl. 16., kedd
 
Beérkezett majdnem az összes, szám szerint 4 pályázat a European Championship 2013 versenyén induló Team-Hungary kapitányi pozíciójára. A cikkben megtalálható Deep, n0Rb1, stricken és XeRox bejegyzése is, míg InZert pályázat nélkül indul. A cikk megjelenésével egy időben a szavazás is elindult, szavazni egészen vasárnap 19:59-ig lehet!
 

EC2013 - A kapitányjelöltek

 
11
 
Hazai scene · júl. 14., vasárnap
 
Vasárnap este 20:00-val lejárt a jelentkezési határidő a European Championship 2013 elnevezésű nemzeti csapatok számára szeptemberben induló online megmérettetés magyar kapitányi pozíciójára. Összesen 5 jelentkezőnk van, de hogy kik is ők, azt a hírben szemügyre vehetitek.
 

European Championship 2013 – Jönnek a válogatottak

 
11
 
E-sport · júl. 12., péntek
 
A címeres mezben való szereplés az élsportolók számára mindig egy pluszt jelent, melyet klubcsapataik szerelése nem feltétlenül tud megadni. Az eSportolók számára is valami hasonló érzés lehet az adott nemzet prefixét viselni a nickjük előtt, szeptember 1-től pedig CSGO-ban, illetve DotA 2-ben is megnyílik az esély erre a hazai játékosoknak is!
 

ESA Ozone Open Cups - Újabb vasárnapi elfoglaltság

 
0
 
E-sport · júl. 12., péntek
 
Eddig bérelt helye volt a Go4CSGO-nak a Counter-Strike: Global Offensive játékosok naptárában, ám ezentúl ez lehet, hogy változni fog. Az ESA az Ozone Gaming Gear támogatásával egészen augusztus 4-ig minden vasárnap elindítja a bárki számára elérhető versenyét.
 

A fnatic oszlik, Xyp9x és Friis a Cph Wolves-ban köt ki

 
3
 
Külföldi scene · júl. 10., szerda
 
A fnatic bejelentette, hogy a CS:GO csapatuk feloszlik, de tervezik a jövőben másik CS osztag bevonását. Martin "trace" Heldt visszavonul, míg Michael "Friis" Jørgensen és Andreas "Xypnix" Højsleth csatlakozik a Copenhagen Wolves csapatához.
 

A Na'Vi, a VP.mix és a /10/ is utazik Prágába

 
14
 
LAN · júl. 08., hétfő
 
A Natus Vincere, a /10/ és az ezúttal két beugróval játszó, vagyis mix csapatnak tekinthető Virtus.pro játékosai megerősítették, hogy részt vesznek a Mad Catz támogatásával, a hétvégén, Prágában megre ndezett versenyen.
 

e havi legjobbak

 
A MOUZ vihette haza a trófeát a BetBoom Dacha 2024 versenyen
Belgrádban került megrendezésre a BetBoom Dacha 2024 meghívásos Counter-Strike 2 tornája, ahol a tét nem kevesebb volt, mint fél millió amerikai dollár.
321 megtekintés
MOUZ az első helyen: Történelmi siker a HLTV ranglistán
A MOUZ csapata először érte el az első helyet a HLTV világranglistáján, köszönhetően az elmúlt időszak kiemelkedő teljesítményének. A csapat két jelentős tornát nyert meg...
277 megtekintés
Neymar CS2 raktára sok millió forintot ér már most
Neymar, a világhírű futballsztár, nemcsak a pályán kiemelkedő, hanem a Counter-Strike 2 világában is jelentős gyűjteménnyel büszkélkedhet. A gyűjteményének értéke elérte a 70...
173 megtekintés
Az 5 legolcsóbb Desert Eagle skin a CS2-ben
A Counter-Strike 2 külsőségeinek piaca virágzik, de nem mindenki engedheti meg magának a legdrágább skineket. Emiatt összegyűjtöttük az öt legolcsóbb, mégis stílusos Desert Eagle...
172 megtekintés

Beszéd téma

 
Új hangbeállítások érkeznek a Counter-Strike 2-be
A Counter-Strike 2 hamarosan új, régóta várt hangbeállításokkal bővül, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy különböző játékmódokhoz egyedi hangprofilokat...
0 hozzászólás
A Fnatic blameF erősíti a lineupot
A Fnatic bejelentette, hogy szerződtették Benjamin "blameF" Bremer-t az Astralis csapatától, és Can "kyuubii" Ali helyére lép a csapat aktív keretében. blameF február óta a kispadon...
0 hozzászólás
Az 5 legolcsóbb Desert Eagle skin a CS2-ben
A Counter-Strike 2 külsőségeinek piaca virágzik, de nem mindenki engedheti meg magának a legdrágább skineket. Emiatt összegyűjtöttük az öt legolcsóbb, mégis stílusos Desert Eagle...
0 hozzászólás
A MOUZ vihette haza a trófeát a BetBoom Dacha 2024 versenyen
Belgrádban került megrendezésre a BetBoom Dacha 2024 meghívásos Counter-Strike 2 tornája, ahol a tét nem kevesebb volt, mint fél millió amerikai dollár.
0 hozzászólás

Legolvasottabb

 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
Call of Duty 4-ben megjárták a világ trónját is – sőt, jó ideig meg is tartották pozíciójukat. Most újfent ez a céljuk, ám már egy másik versenyszámban igyekeznek legyűrni...
45954 megtekintés
EC2013 – Újabb 6 keret
Nincs megállás, napról napra egyre több nemzet hozza nyilvánosságra válogatott keretét. Most az észteken, a litvánokon, a bosnyákokon, az oroszokon, a norvégokon és a luxemburgiakon...
44945 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
44353 megtekintés

Archívum

 

2024

2023

2022

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4476
 
2546
 
 
 
kép 228
 
1881
 
 
kép 4920
 
2325
 
 
 
kép 3298
 
1711
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu