Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


Szega hozzászólt a(z) BREAKING! Idén nyáron érkezik a... című cikkhez. március 23.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

HUN Skill - HsP[A] Vol9

 
2
 
Movie · júl. 03., szerda
 
Herczegh "HsP[A]" Csaba ismét jelentkezik. Immáron a 9. videóval lát el bennünket, amelyben a pisztolyok "szakszerű" használatába avatja be a nézőket! A HUN Skill rovat tehát még mindig várja beküldött jeleneteket! Készítsétek el Ti is a saját videótokat, hogy viszontláthassátok itt, a CS2HU-n!
 

MODDII hivatalosan is csatlakozik az Epsilonhoz

 
2
 
Külföldi scene · júl. 02., kedd
 
A napokban terjengő szóbeszéd megerősítettnek látszik, az Epsilon e-Sports a hivatalos oldalán jelentette be MODDII csatlakozását.
 

HURB v1.0 - Egységes versenyszabályzat

 
44
 
CS2HU · júl. 02., kedd
 
Elkészült a Hungarian Ultimate Rulebook első verziója, mellyel szeretnénk egységesíteni a magyar Counter-Strike: Global Offensive versenyeken (legyen szó akár offline vagy online megmérettetésről) használatos szabálykönyvet. Ezen első kiadás természetesen még csak útmutató jellegű, javaslataitok, ötleteitek alapján szeretnénk elkészíteni a végleges verziót.
 

FalleN beolvas a Valve-nek

 
6
 
Külföldi scene · júl. 01., hétfő
 
A Counter-Strike ikon Gabriel "FalleN" Toledo blogjában nyíltan kritizálja a Valve-et a CS:GO támogatásának hiányáért.
 

KGB CM Storm - Közvetítés

 
112
 
LAN · jún. 29., szombat
 
Ahogy ígértük, itt is van a KGB CM Storm szerb LAN közvetítésünk, amely természetesen az egyetlen magyar résztvevő szereplésére igyekszik fókuszálni. A coverage-ben a belgrádi offline rendezvény résztvevőit, csoportjait, eredményeket, ágrajzot, GOTV IP-ket és a CS2HU & WiLD közös streamet is megtaláljátok. Hajrá WiLD!
június 29.
Tehát még egyszer köszönjük, hogy velünk tartottatok!
 
június 29.
Mi ezzel búcsúzunk is a mai napra, természetesen az eredményeket frissítjük a LAN végéig, ám streamelni már nem biztos, hogy fogunk. Ellenben holnap talán a RaidCall EMS One Summer 2013-ról lehetséges stream, de nem garantáljuk.
 
június 29.
Sajnos tehát már a csoportból sem sikerült kijutnia a Hungary WiLD.CM Storm csapatának, így ők már akár ma Magyarország felé vehetik az irányt.
 
 

cajunb helyett smF megy Kölnbe a Copenhagen Wolves-al

 
0
 
Külföldi scene · jún. 28., péntek
 
A Copenhagen Wolves újabb változásokkal állt elő. Most René "cajunb" Borg köszön le, a helyét Danni "smF" Dyg fogja átvenni a hétvégére.
 

RC EMS One Summer 2013 Finals - Közvetítés

 
9
 
LAN · jún. 28., péntek
 
Nincs megállás, sűrű a nemzetközi élmezőny krémjének nyári menetrendje is. Alig, hogy véget ért a DreamHack Summer 2013, jön a RaidCall EMS One Summer 2013. A helyszín most nem Jönköping, hanem Köln, és 16 helyett 8 csapattal rendezik meg a megmérettetést az ESL stúdiójában - hasonlóan a tavaszi tornájukhoz. CS2HU közvetítés az RC EMS One offline rendezvényről.
június 30.
Tehát a RaidCall EMS One Summer 2013 győztese a Franciaország Team VeryGames lett. Ezzel a versenyről a közvetítésünk véget is ért, köszönjük, hogy velünk tartottatok.
 
június 30.
Végeredmény: Franciaország Team VeryGames vs Oroszország Virtus.pro 16-11 @ de_dust2_se, összesítésben 2-0 a franciáknak.
 
június 30.
A félidőben Franciaország Team VeryGames (CT) vs Oroszország Virtus.pro (T) 6-9 @ de_dust2_se (a döntő 2. mapján).
 
 

KGB CM Storm előtt - kHRIS interjú

 
4
 
Interjú · jún. 28., péntek
 
A WiLD csapatának egyik fele már úton van Belgrád felé, míg a másik csak dél magasságában kezdi meg a cirka 380 kilométeres utat. A második hullám egyik tagja Iváncza "kHRIS" Kristóf is, aki vállalta a felkérést, és még a LAN előtt válaszolt a kérdéseimre. Szóba került az ancients, a magyar scene, és az ICL is a KGB CM Storm offline rendezvény mellett.
 

Meghosszabbított nevezési határidő a Prague Challenge-en

 
0
 
LAN · jún. 27., csütörtök
 
A csapatok július 7.-éig adhatják le nevezésüket a 10.000€ összdíjazású tornára. A DISTRICT e-Sports club-ban tartott rendezvény talált egy kommentátort, míg Európa több nagy csapatát hírbe hozták a rendezvénnyel.
 

Az e heti, szokásos CS:GO foltozgatás

 
0
 
Steam · jún. 27., csütörtök
 
Az éjszaka folyamán megkaptuk a már heti rendszerességgel érkező javításokat, illetve újításokat.
 

KGB CM Storm - Esélylatolgatás

 
4
 
LAN · jún. 27., csütörtök
 
Szombaton reggel 10:00-kor már néhány csapat megkezdi a KGB CM Storm Volume 3 elnevezésű szerb LAN-on a szereplését, míg a Magyarországot képviselő WiLD.CM Storm 13 órakor fog harcba szállni a D csoport első körében. A belgrádi megmérettetés apropójából latolgattuk egy kicsit az esélyeket, ám most egy kicsit másképp... Bevontunk néhány hazai játékost is a buliba!
 

A fnatic nem megy Kijevbe

 
4
 
Általános · jún. 27., csütörtök
 
A dán többséggel rendelkező csapat bejelentette, hogy kihagyja az SLTV StarSeries döntőket.
 

EMS One meccsidőpontok és kommentátor csapat

 
10
 
LAN · jún. 26., szerda
 
A hétvégére Kölnbe, Németországba érkező top csapatok mellé hasonló minőségű kommentátorokat ígér az ESL. A már eddig is nagyon jól kinéző stúdió, az előző szezon óta átalakításokon ment keresztül.
 

[POD]Cast Episode #8

 
0
 
E-sport · jún. 26., szerda
 
A Patrik "cArn" Sättermon (@cArncs), Tomi "lurppis" Kovanen (@lurppis_) és Duncan "thorin" Shields (@thooorin) trió által lebonyolított talkshow következő részét hallgathattuk meg tegnap este. Aki lemaradt róla, vagy esetleg elkerülte a figyelmét az most megnézheti az adást a youtube-on.
 

KGB CM Storm - LAN Szerbiában, magyar résztvevővel

 
11
 
LAN · jún. 25., kedd
 
Szombaton egyszerre két nemzetközi offline rendezvény is kezdetét veszi - az európai elitet felvonultató RaidCall EMS One Summer 2013 mellett Szerbiában egy főleg a balkáni térségből érkező nemzetek csapatainak részvételével megrendezésre kerülő LAN-ra is érdemes lesz odafigyelnünk, hiszen kis hazánk is képviselteti magát a WiLD.CM Storm újdonsült felállásával.
 

A Virtus.pro kiharcolta a kijutását Kijevbe

 
12
 
LAN · jún. 25., kedd
 
A NiP, az ESC és a fnatic mellet egy rendkívül szoros párbaj után végül a Virtus.pro-nak sikerült megszereznie a továbbjutáshoz elengedhetetlen pontokat.
 

DreamHack Valencia ízelítő

 
5
 
LAN · jún. 24., hétfő
 
A DreamHack szervezői kiadták a valenciai versenyük csalogató videóját. A spanyolok versenyére 16 CS:GO csapatot várnak, akik az 5.000€-s összedíjazásért küzdhetnek majd meg.
 

SteelShock új CS:GO csapattal

 
0
 
Külföldi scene · jún. 24., hétfő
 
A dánoknál soha nincs megállás, újabb csapat alakult. Az INDIGO e-Sports, - akik most egyesültek a Steelshockkal - bejelentette felkaroltak egy tapasztalt dán játékosokból álló csapatot.
 

10.000€-s CS:GO díjazás a francia EPS-en

 
5
 
E-sport · jún. 23., vasárnap
 
Az Electronic Sports League (ESL) bejelentette, hogy a francia EPS következő szezonjára 10.000€-s CS:GO díjazást tervez. A League of Legends mellé, nagy örömünkre visszakerült a Counter-Strike is, a GO személyében.
 

Július végi határidő a de_tuscan-nak

 
7
 
Általános · jún. 23., vasárnap
 
A de_tuscan július végére lesz alkalmas versenyszerű játékra, erősítette meg a CEVO. Brute nem állt le a munkával, tudtuk meg az egyik admintól.
 

e havi legjobbak

 
BREAKING! Idén nyáron érkezik a Counter-Strike 2
19 évvel ezelőtt, amikor a CS2HU megszületett már voltak pletykák arról, hogy az akkoriban még csak 1.6-os verzió környékén tartó játék eléri a 2-es verziót. Nem így lett......
123 megtekintés
Az első hivatalos CS2 profi mérkőzés
Az ESL keretein belül túl vagyunk az első hivatalos Counter-Strike 2 profi mérkőzésen. A Team 27015 ls a The Beta Boys vegyesválogatott feszült egymásnak.
1 megtekintés

Beszéd téma

 
BREAKING! Idén nyáron érkezik a Counter-Strike 2
19 évvel ezelőtt, amikor a CS2HU megszületett már voltak pletykák arról, hogy az akkoriban még csak 1.6-os verzió környékén tartó játék eléri a 2-es verziót. Nem így lett......
4 hozzászólás
Az első hivatalos CS2 profi mérkőzés
Az ESL keretein belül túl vagyunk az első hivatalos Counter-Strike 2 profi mérkőzésen. A Team 27015 ls a The Beta Boys vegyesválogatott feszült egymásnak.
0 hozzászólás

Legolvasottabb

 
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
39880 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
38959 megtekintés
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
Call of Duty 4-ben megjárták a világ trónját is – sőt, jó ideig meg is tartották pozíciójukat. Most újfent ez a céljuk, ám már egy másik versenyszámban igyekeznek legyűrni...
38614 megtekintés

Archívum

 

2023

2022

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5608
 
1884
 
 
 
kép 2944
 
1398
 
 
kép 4093
 
1264
 
 
 
kép 85
 
1343
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu