Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

NetCups ICL kvalifikáció - Nevezésre fel!

 
14
 
E-sport · jan. 20., vasárnap
 
Egy néhány hetes bajnokság keretein belül kerül megrendezésre a soron következő ICL online kvalifikációja, melyre minimum 12, maximum 16 csapat nevezését várjuk. A kupa a megszokottaktól ellentétben nem itt, a CS2HU hasábjain kerül lebonyolításra – a NetCups-szal karöltve rendezzük meg ezt a kvalifikációs tornát.
 

Visszatért a BuyKey

 
1
 
Általános · jan. 19., szombat
 
A BuyKey minden LAN-on, amin részt vett rendkívül jó szereplést értek el és mégis röviddel a jó szereplések után a szervezet bezárta kapuit. Most újult erővel és új felállással vágnak neki a franciák.
 

A Farkasok visszatérnek

 
3
 
Általános · jan. 19., szombat
 
A Copenhagen Wolves nevezetű csapat legutolsó felállása CS:GO-ban nem volt túl hosszú életű, hiszen már Karácsony előtt feloszlottak. Most viszont visszatértek egy vadi új felállással.
 

HUN Skill - HsP[A] miniclip vol6

 
9
 
Movie · jan. 18., péntek
 
Lassan ez a rovat már nem HUN, hanem HsP[A] Skill lesz. Újfent az iNcentive egykori játékosa mutatja meg, hogy milyen az, amikor elemében van - spanyol ellenfelei saját bőrükön is megtapasztalhatták ezt. Az ASES Club ellen összehozott néhány szép jelenetet, másfél percben kiváló zenei kísérettel meg is örökítette ezeket.
 

Magyar Nemzeti CStrike-ot!?

 
155
 
Hazai scene · jan. 17., csütörtök
 
Egy új szavazást indítottunk az oldalon, ami egy kicsit talán célzásnak is tekinthető. Kényes témában indítottuk ezért szeretnénk mindenkitől maximális vérmérsékletet kérni. Inkább az építő jellegű dolgokról írjatok ne arról, hogy mennyire utáljátok a másikat.
 

VeryGames - ScreaM & Shout

 
1
 
Külföldi scene · jan. 16., szerda
 
Amire számítani is lehetett, az a mai napon hivatalossá vált: A játéktól visszavonuló RpK helyét az Imaginary Gaming egykori játékosa, ScreaM veszi át. A VeryGames ezzel nem gyengült egy cseppet sem véleményem szerint, sőt…
 

ALTERNATE aTTaX @ CPH 2012

 
0
 
Movie · jan. 16., szerda
 
A Copenhagen Games 2012 felvételeiből válogatott S1cko amikor összerakta a németek legjobbjának számító ALTERNATE aTTaX frag movie-t. Jöjjön tehát egy nagyobb lélegzetvételű alkotás, ahol bizony szép lövésekből nincs hiány.
 

290. Heti Csaj

 
0
 
Általános · jan. 16., szerda
 
Heti Csaj sorozatunk a 290. részéhez ért, ami azt is jelenti, hogy 10 hét múlva meg lesz a 300. dögös és kemény csaj itt a CS2HU legrégebbi sorozatában. Ezúttal Lengyelországból hoztunk el minden 18 év feletti olvasónknak egy lányt, aki MELLesleg igazán rendben van! Íme a CSGirl ezen a héten.
 

CS2HU SKILLS - Már csak rajtatok a sor!

 
4
 
CS2HU · jan. 16., szerda
 
Még a TOTALCS-s időkben több esetben is volt lehetőségetek beküldeni nekünk legszebb jeleneteitek SourceTV felvételeit, melyeket egy időben cr00py és MOLTES öntött videó formájába. Akkoriban még egy verseny is folyt SkillSeries néven - a verseny egyelőre még várat magára, ám újfent itt a lehetőség saját jeleneteitek beküldésére!
 

Beautiful Things

 
5
 
Movie · jan. 14., hétfő
 
Ismét egy short frag moviet hoztunk el nektek szintén a tavalyi év végéről. A Sparkles Productions jóvoltából készült el a Beautiful Things, amely a DOOMSDAY-hez hasonlóan leginkább képi és zenei világával próbálja alig több mint két percig lekötni a kedves nézőket.
 

Sikerre éhesen – HELLO KITTY

 
9
 
Hazai scene · jan. 13., vasárnap
 
Call of Duty 4-ben megjárták a világ trónját is – sőt, jó ideig meg is tartották pozíciójukat. Most újfent ez a céljuk, ám már egy másik versenyszámban igyekeznek legyűrni aktuális ellenfeleiket. Globális támadás az Anexis.CoD4-től.
 

HUN Skill - HsP[A] miniclip vol5

 
6
 
Movie · jan. 13., vasárnap
 
HsP[A] gyakorlatilag kibérelte magának a HUN Skill rovatunkat, sorozatban ez immáron a 3. alkalom, hogy az ő jeleneteit nézhetjük. Ezzel meg is előzte vetélytársát, boE-t, aki szintén 2 videóval állt a képzeletbeli ranglistán. HsP[A] most 2 percben örökítette meg legszebb mozzanatait.
 

DOOMSDAY

 
1
 
Általános · jan. 13., vasárnap
 
Néha úgy érezhetjük, hogy már nem is készülnek jó Counter-Strike moviek, azonban mindig jön egy-egy újabb alkotás, amely szertefoszlatja ezeket a bűnös gondolatokat. Valahogy így voltunk vTR filmjével is, amely ugyan nem lett túl hosszú, de összepakolását tekintve igazán magas mércét állít.
 

TOP10 CS:GO lövés 2012-ben

 
0
 
Movie · jan. 12., szombat
 
Ahogy a CS1.6-os videót is úgy a Counter-Strike: Global Offensive videót is összerámolta a HLTV.org így végre egy műben csodálhatjuk meg a 2012-es év legszebb CSGO lövéseit természetesen a legjobb játékosoktól a legextrémebb körülményeknek köszönhetően.
 

UV-Gaming - Hazai reménysugár?

 
11
 
Hazai scene · jan. 11., péntek
 
Rég volt, talán igaz sem volt… Talán beindulnak az események idehaza, talán ott leszünk újfent egy nemzetközi tornán, talán visszakerülünk arra a bizonyos térképre. Sok a talán, de egy biztos: Újra van hivatalos keretek között a játékkal foglalkozó csapatunk. Itt az UV-Gaming!
 

Esports Heaven Vienna - Bejelentve

 
24
 
LAN · jan. 11., péntek
 
Ahogy ígérték is, nem állnak le egy offline rendezvénynél az Esports Heavennél, november vége után februárban is megrendezik a LAN-jukat – persze most már más helyszínen. Február 23-24., Bécs, Imperial Riding School Renaissance Vienna Hotel, Esports Heaven Vienna.
 

Itt a világ első gamer tabletje a Razertől

 
2
 
Általános · jan. 11., péntek
 
A mai napon ér véget a CES 2013, ami bizony hozott pár jó dolgot a játékosok számára is. Pár cikk erejéig megpróbálunk nektek bemutatni olyan cuccokat, amelyek a jövőben valószínűleg elengedhetetlen kellékei lesznek egy hardcore játékos otthonának. Rögtön vágjunk is bele íme a világ első kimondottan játékosoknak fejlesztett tablet-je, kitől mástól is mint a Razertől.
 

CSGO TOP 20 - 2012 December

 
1
 
Általános · jan. 11., péntek
 
A Cadred most egy kicsit lemaradt az európai Counter-Strike: Global Offensive toplista készítésben, viszont nem maradtok összesítés nélkül. Elkészült ugyanis a 2012 decemberére egy TOP20-as lista, amin megtekinthetitek a világ legjobb CSGO team-jeit.
 

Javította a Valve az interpolációs CSGO hibát

 
12
 
Általános · jan. 10., csütörtök
 
Január elején egy profi amerikai Counter-Strike játékos világított rá a Counter-Strike: Global Offensive egy a cl_interp alacsony értékénél előjövő hibára, amivel akár némi előnyre is szert lehetett tenni a játékban. A Valve a bejelentés után rekordidő alatt kijavított a bug-ot a tegnapi frissítésben, de vajon mi is volt ez a rejtélyes probléma.
 

Jelenthetjük CSGO szervereket

 
0
 
Steam · jan. 10., csütörtök
 
A tegnapi napon egy frissítés érkezett a Counter-Strike: Global Offensive-hez, amelynek a legnagyobb újítása, hogy bekerült egy Report lehetőség, amin keresztül jelentéseket készíthetünk az aktuális szerverről ezzel is segítve a többi játékos választását.
 

e havi legjobbak

 
A MOUZ vihette haza a trófeát a BetBoom Dacha 2024 versenyen
Belgrádban került megrendezésre a BetBoom Dacha 2024 meghívásos Counter-Strike 2 tornája, ahol a tét nem kevesebb volt, mint fél millió amerikai dollár.
321 megtekintés
MOUZ az első helyen: Történelmi siker a HLTV ranglistán
A MOUZ csapata először érte el az első helyet a HLTV világranglistáján, köszönhetően az elmúlt időszak kiemelkedő teljesítményének. A csapat két jelentős tornát nyert meg...
277 megtekintés
Neymar CS2 raktára sok millió forintot ér már most
Neymar, a világhírű futballsztár, nemcsak a pályán kiemelkedő, hanem a Counter-Strike 2 világában is jelentős gyűjteménnyel büszkélkedhet. A gyűjteményének értéke elérte a 70...
173 megtekintés
Az 5 legolcsóbb Desert Eagle skin a CS2-ben
A Counter-Strike 2 külsőségeinek piaca virágzik, de nem mindenki engedheti meg magának a legdrágább skineket. Emiatt összegyűjtöttük az öt legolcsóbb, mégis stílusos Desert Eagle...
172 megtekintés

Beszéd téma

 
Új hangbeállítások érkeznek a Counter-Strike 2-be
A Counter-Strike 2 hamarosan új, régóta várt hangbeállításokkal bővül, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy különböző játékmódokhoz egyedi hangprofilokat...
0 hozzászólás
A Fnatic blameF erősíti a lineupot
A Fnatic bejelentette, hogy szerződtették Benjamin "blameF" Bremer-t az Astralis csapatától, és Can "kyuubii" Ali helyére lép a csapat aktív keretében. blameF február óta a kispadon...
0 hozzászólás
Az 5 legolcsóbb Desert Eagle skin a CS2-ben
A Counter-Strike 2 külsőségeinek piaca virágzik, de nem mindenki engedheti meg magának a legdrágább skineket. Emiatt összegyűjtöttük az öt legolcsóbb, mégis stílusos Desert Eagle...
0 hozzászólás
A MOUZ vihette haza a trófeát a BetBoom Dacha 2024 versenyen
Belgrádban került megrendezésre a BetBoom Dacha 2024 meghívásos Counter-Strike 2 tornája, ahol a tét nem kevesebb volt, mint fél millió amerikai dollár.
0 hozzászólás

Legolvasottabb

 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
Call of Duty 4-ben megjárták a világ trónját is – sőt, jó ideig meg is tartották pozíciójukat. Most újfent ez a céljuk, ám már egy másik versenyszámban igyekeznek legyűrni...
45965 megtekintés
EC2013 – Újabb 6 keret
Nincs megállás, napról napra egyre több nemzet hozza nyilvánosságra válogatott keretét. Most az észteken, a litvánokon, a bosnyákokon, az oroszokon, a norvégokon és a luxemburgiakon...
44956 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
44365 megtekintés

Archívum

 

2024

2023

2022

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5104
 
2427
 
 
 
kép 2698
 
2620
 
 
kép 1240
 
1450
 
 
 
kép 4474
 
16225
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu