Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

ICL12 Spring végeredmény

 
39
 
LAN · ápr. 08., vasárnap
 
A nyuszis ünnep legérdekesebb eseménye Counter-Strike:Source-ban a dán Copenhagen Games 2012 mellett a hazai ICL12 Spring volt, amelyen 21 CSS csapat feszült egymásnak köztük kettő külföldi. Végül megszületett a végeredmény. Kérés: Akinek vannak képei és megosztaná a többiekkel írjon rám! Köszönöm.
 

CPH2012 CSS végeredmény

 
4
 
LAN · ápr. 08., vasárnap
 
Véget ért a sokak által 2012 LAN eseményének titulált Copenhagen Games. Nagyszerű esemény volt, a rendezők minden dicséretet megérdemelnek, ám nem mehetünk el a játékosok mellett sem, akik nélkül nem jöhetett volna létre egy ilyen színvonalú megmérettetés.
 

ICL12 CSS közvetítés

 
104
 
LAN · ápr. 06., péntek
 
Elérkezett a nagy hétvége, ahol 20 magyar két cseh csapat méri össze a tudását az ICL 12. tavaszi állomásán Counter-Strike: Source játékban. Ebben a hírben folyamatosan értesítünk titeket az eredményekről a beosztásokról és hírfolyamban tájékoztatunk a legfontosabb mozzanatokról. Ha nem sikerült lejutnod tarts velünk az eredménykért.
április 08.
Köszönjük, hogy a CS2HU-val tartottatok. Ezennel hivatalosan is vége az ICL12 Counter-Strike: Source tornájának. Csókolomsztok!
 
április 08.
16-13-ra nyert az Hungary IMMORTAL ezzel megverte az ICL12 felsőági döntőjében az Hungary iNcentive csapatát és a LAN-t megnyerte!
 
április 08.
Egy sikeresnek induló támadás után veszi a 11. kört is az Hungary iNcentive ezzel kikapnak de_train pályán
 
 

CPH2012 CSS közvetítés

 
8
 
LAN · ápr. 06., péntek
 
Megvannak a Copenhagen Games 2012 Counter-Strike Source tornájának csoportjai. A CGS megszűnése óta az egyik legnagyobb és legnívósabb LAN-ná avanzsált CPH ismét biztosan tartogat majd számos izgalmas mérkőzést. Lássuk a csoportokat, és itt találjátok majd meg az eredményeket is.
április 08.
BRÉKING!!! Ma lesz lejátszva az alsó- és a felső ági döntő is! 1től Dánia Epsilon vs. Germany aTTaX az alsó ágon, majd körülbelül 02:00től a mérkőzés győztese a Anglia mousesports ellen fog játszani.
 
április 08.
MEGDÖBBENTŐ HíREK! A VERYGAMES csapatából "mK"-t lopáson érték, a játékos a portugál FM.Sapphire emotioN laptopját próbálta meglovasítani. A FRAGMASTERS nem akarta közölni a híreket, viszont a VERYGAMES managere Franciaország Jérôme "NIAK" Sudries kiállt a nyílvánosság elé és közölte, hogy "mK" karrierje befejeződött a szervezetükben és minden elkövetkező CPH Gamesről ki lesz tiltva. Közben várunk a VERYGAMES hivatalos sajtóközleményére!
 
április 08.
Most következik az alsó ági döntő az Dánia Epsilon fog megküzdeni az Germany Alternate aTTaX gárdájával!
 
 

ICL12 CSS csoport tervezet

 
0
 
Villám hírek · ápr. 06., péntek
 
Kiszivárgott egy kép, ami alapján elkezdődhetnek a találgatások, hogy vajon miként is fognak alakulni az ICL Spring Counter-Strike:SOurce tornájának csoportjai. Az biztos, hogy hat csapat sorsa már eldőlt. a Többieké még nem teljesen. A képet a cikkben találjátok.
 

Két CPH2012 CSGO VOD a videók között

 
0
 
Villám hírek · ápr. 05., csütörtök
 
A videók közé felkerült két VOD, ami a tegnap este folyamán került rögzítésre. Az egyiken az SK Gaming vs. Copenhagen Wolves mérkőzést láthatjátok (ebbe kicsit bele kell tekerni), a másik videón pedig a két nagy esélyes a mousesports illetve az SK Gaming összecsapását nézhetitek újra az elődöntből.
 

CPH2012 CSS: Selejtező

 
0
 
LAN · ápr. 05., csütörtök
 
Összesen nyolc csapat számára maradt hely a Copenhagen Games 2012 Counter-Strike:Source tornájában, ugyanis ott már helyet foglal 24 meghívott igazán vérprofi CSS team. A Dánok egy selejtező LAN-al döntik el, azt hogy kinek van helye a fő tornában.
április 06.
Ezt mentem!asdasdas dasdasd
 
április 05.
Ezzel vége a CSS kvalifikációnak! Holnap kezdődik az igazi megmérettetés a CSS tornával!
 
április 05.
További kvalifikált csapatok: Norvégia 969, Norvégia SLASH, Norvégia HighSense.net, Dánia Viborg Vipers, Svédország ScandUK
 
 

Az SK Gaming nyerte az első CSGO LAN-t

 
5
 
E-sport · ápr. 05., csütörtök
 
Aki tegnap nézte a CS2HUTV-t az élőben láthatta, hogy az SK Gaming milyen vehemenciával tipor át a mousesports több éve Sourca-al játszó csapatán CSGO-ban. Senki nem számított arra, hogy a döntőben majd két 1.6-os csapat fog versengeni, de így lett…
 

Fasthost Power Torna

 
1
 
Külföldi scene · ápr. 05., csütörtök
 
Holnapi folyamán kezdetét veszi az ICL#12. rendezvénye, azonban mielőtt izgulnánk a csapatokért egy remek verseny van kilátásban, ami talán mindent felül múlhat.
 

Soundblaster CSGO Challenge

 
11
 
LAN · ápr. 04., szerda
 
Ezen a héten, szerdán kerül megrendezésre a Sound Blaster CSGO Challenge, aminek a Copenhagen Games ad otthont. A legjobb CSS és CS1.6 csapatok élesben LAN-on előveszik a Counter-Strike:Global Offensive-et egy playoff erejéig.
április 05.
16:13-ra nyert az Svédország SK Gaming ezzel ők nyerték meg az első igazi európai CS:GO tornát!
 
április 05.
Közel 100 képet töltöttünk fel a galériába a Copenhagen Games 2012 rendezvényről! Nézzétek meg!
 
április 05.
Az Lengyelország ESC Gaming fordított és T-ként hozta a de_dust2-őt az Svédország SK Gaming nem képes talpra állni T-ben két kört már buktak
 
 

Így sorsolták a CPH csoportokat

 
0
 
Villám hírek · ápr. 04., szerda
 
A CPH Games szervezői mindent a véletlenre bíztak, legalábbis ami a Counter-Strike:Source csapatok sorosolását illeti. A módszer egyszerű egy admin olvassa a csoport nevét a másik bekötött szemmel kihúz egy csoport számot. Majd, ha elfogyott minden golyó kezdik előről, amíg van csapat. Tekitnsd meg a videót!
 

Két CSS cheater a CB szégyenfalán

 
6
 
Villám hírek · ápr. 04., szerda
 
A ClanBase minden hónapban közkézre teszi azon játékosok csalását, akik csaltak valamelyik tornán. A Counter-Strike: Source szekcióba ezúttal két finn játékos került be kabaneg és kuningas. Mindketten multihackeltek és ha mindez nem elég csapattársak is voltak. A SteamID-jüket a CB lebanolta.
 

CBEC XXV eltörölve!

 
3
 
E-sport · ápr. 04., szerda
 
Kellemetlen hírre kelhetett fel na a Counter-Strike közösség, ugyanis a ClanBase EuroCup két supervisora MazteR és LoSah bejelentették, hogy a 2012-es tavaszi idényben nem kerül megrendezésre Európa kupa a ClanBase-en. A miértekről, és hogy mi lesz az OpenCup-al a cikkben olvashattok.
 

Copenhagen Games 2012 helyzetjelentés

 
11
 
LAN · ápr. 03., kedd
 
A Copenhagen Games az egyik legnagyobb Counter-Strike:Source LAN Európában. A torna azért is igen kiemelkedő, mert a szervezők nem bízzák a véletlenre a felhozatalt. Az idei versenyre 24 csapatot hívtak meg, akik mind el is fogadták a felkérést, és hozzájuk csatlakozik majd 8 selejtezőt játszó CSS team is.
 

SLE #12

 
0
 
Villám hírek · ápr. 03., kedd
 
Mivel a húsvéti hétvége már igen telített LAN-okban így, az South Lan Event 12. állomását a szervezők egy héttel későbbre szervezték. Az ötlet úgy néz ki jó bevált, hiszen 24 CSS csapat már szinte biztos, hogy megjelenik majd az 1600 Euro összdíjazású versenyen Franciaországban St-Gély-du-Fesc városában. Bővebb infók a LAN honlapján.
 

EMS X CSS második kör

 
19
 
E-sport · ápr. 03., kedd
 
A tegnapi nappal megkezdődött az EMS X CSS második köre, ami április 8-ig tart majd. A csapatok három selejtezőn át küzdenek a bekerülésért, köztük pedig van hazai érdekeltség is az INCENTIVE személyében, akik az első körben már szereztek győztes meccset a no.name szlovák csapat ellen. Jöjjön a második kör beosztása, illetve egy kis összefoglaló az első körből.
 

NBK vs. TT.Dragons

 
5
 
Villám hírek · ápr. 02., hétfő
 
Esti mese helyett jöjjön Nathan "NBK" Schmit brutális módon elkövetettt ötös gyilkosság sorozata AK47-el de _inferno pályán a Spirit LAN-ról. A TT.Dragons összes játékosa megborult NGK tudása előtt.
 

Shox a legjobb CSS rifle játékos

 
3
 
E-sport · ápr. 02., hétfő
 
A Cadred olvasói megszavazták a világ legjobb rifle játékosát, a szavazás végeredménye az lett, hogy Richard „Shox” Pappillon kezei a legjobban ezeket a puskákat, és most íme egy videó, amiben meg is mutatja tudását 4 VeryGames játékos ellen a SpiritLAN-on.
 

ICL12 CSS Infócsomag

 
4
 
LAN · ápr. 02., hétfő
 
Most inkább az ICL12-re menő csapatok figyeljenek, hiszen a hírben megtalálhatjátok a LAN teljes szabályzatát, letölthetitek a GUI-t, amit használnotok kell, illetve a lebonyolítás és ütemezési tervet is elolvashatjátok.
 

ICL12 CSS Csoportok

 
15
 
LAN · ápr. 02., hétfő
 
Egy kicsit behozzuk a lemaradást hazai LAN szinten, hiszen már csak négy nap van hátra az Infinity Csarnok LAN 12. állomásának kezdéséig. Első körben jöjjeneke a  Counter-Strike: Source versenyszám csoportbeosztásai.
 

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
Call of Duty 4-ben megjárták a világ trónját is – sőt, jó ideig meg is tartották pozíciójukat. Most újfent ez a céljuk, ám már egy másik versenyszámban igyekeznek legyűrni...
42715 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
41804 megtekintés
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
41159 megtekintés

Archívum

 

2023

2022

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3275
 
1560
 
 
 
kép 2979
 
1467
 
 
kép 4947
 
2253
 
 
 
kép 611
 
1354
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu