Chat
Online
Chat now
10 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


jamesbla hozzászólt a(z) Tesoro teszt Vol2, Gungnir egér című cikkhez. 9 órája
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

CS2HU Top10 - Április

 
13
 
CS2HU · máj. 03., péntek
 
Olyan gyorsan közeledik a nyár, mintha muszáj lenne neki… Nem mintha nem lenne muszáj! Egy újabb hónap telt el, ami sok szempontból rosszat jelent, hiszen a középiskolás ballagások után jönnek az írásbeli érettségik, míg az egyetemen május közepétől startol a vizsgaidőszak. Ám félre ezekkel, hiszen itt van a legfrissebb ranglista, méghozzá az áprilisi!
 

HUN Skill - stricken mond valamit

 
0
 
Movie · máj. 03., péntek
 
Az eddigiekre nem volt igaz, hogy kapkodás volt a szabad HUN Skilles napokért, ám most már ez a helyzet... A péntek Katona "stricken" Patrik napja, aki AWP-vel, AK-val, Bizonnal és minden egyéb más fegyverrel, ami a keze ügyébe kerül, képes elintézni a másik csapatot.
 

HUN Skill - neware vs eSpuma.ACD

 
1
 
Movie · máj. 02., csütörtök
 
Az elmúlt napokban csak úgy záporoznak az általatok készített videók! Most Hérics "neware" Dávid volt soron, aki megmutatja, hogy nemcsak streamerként tud kimagaslót nyújtani, hanem játékosként is!
 

CSGO frissítés érkezett

 
18
 
Általános · máj. 02., csütörtök
 
A legutóbbi Counter-Strike: Global Offensive frissítések nem voltak túl hasznosak a játék kompetitív részét tekintve, ám a mostanit bátran nevezhetjük „finom kis frissítésnek”. Többek között a lövés közben bekapott találatok lövésünkre való hatásán is változtattak, és végre hasonlít a desert is egy használható fegyverre.
 

HUN Skill - kilinho miniclip

 
9
 
Movie · máj. 01., szerda
 
Újabb debütáns a HUN Skill rovatban - ezúttal a Begrip Gaming játékosáé, Tóth "kilinho" Bálinté volt a főszerep, aki előbb a WiLD MultiGaming ellen, majd az ancients csapata felett aratott győzelem során csillogtatta meg tudását.
 

HUN Skill - ozy_ vs FlashPoint

 
3
 
Movie · ápr. 30., kedd
 
Nem mondhatni, hogy túlságosan sűrűn érkeznének a HUN Skill rovatunkba a videók, ám most egy igen szép első körös akcióval kedveskedett nekünk Szundi "ozy_" Attila, aki az ESL ICL kvalifikáción a FlashPoint Gaming ellen lőtt egy ötöst. Enjoy!
 

ESL HunCup Series #1 - Final

 
24
 
E-sport · ápr. 29., hétfő
 
A végéhez közeledik az első HunCup szezon, mely két verseny után egy 4 csapatos döntővel ér majd véget. A 4 résztvevő az elmúlt 2 versenyen kimagaslóan szerepelt, a REVOLTE! és a WiLD MultiGaming nyertek is 1-1 kupát, míg az ECOBASH és a ZSAKKRUMPLI a dobogón vagy annak közvetlen közelében tudtak végezni. A döntőre ma este kerül sor!
 

ESEA Season 14 új divíziókkal

 
1
 
E-sport · ápr. 26., péntek
 
Múlt hétvégén ért véget az ESEA Season 13 az Egyesült Államokban megrendezett LAN döntővel, melyet Counter-Strike: Global Offensive versenyszámban a svéd Ninjas in Pyjamas nyert meg. A 14. szezon lassan elstartol, ami összesen mintegy 20 millió forintnyi nyereménnyel várja a résztvevőket.
 

ESL 1on1 AWP & AIM Spring Cup

 
37
 
E-sport · ápr. 25., csütörtök
 
Eddig csak és kizárólag csapatban próbálhattuk ki magunkat ESL-en a hazai Counter-Strike: Global Offensive közösség csapatai ellen, ám jövő héttől minden bizonnyal rendszeressé váló AWP és AIM 1on1 versenyeken is megcsillogtathatjuk tudásunkat!
 

GuardiaN: 'shox a VG-re vár'

 
4
 
Külföldi scene · ápr. 24., szerda
 
Beindult a pletykagyár külföldön, miután Ladislav „GuardiaN” Kovács és Richard „shox” Papillon egymás oldalán tűnt fel a hétvége folyamán egy nemzetközi felállásban, ami egyből egy igen szép sikert könyvelhetett el. A jelek arról tanúskodtak, hogy abban a TCM-Gaming néven futó formációban is van ráció, ám a jelek szerint shox nem akar elhamarkodott döntést hozni.
 

ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók

 
219
 
E-sport · ápr. 23., kedd
 
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt. Mérkőzések lebonyolítása, időpont egyeztetés, wildcard, ESL Wire – és minden, ami fontos lehet!
 

HUN Skill - HsP[A] CSGO movie

 
7
 
Movie · ápr. 21., vasárnap
 
Elég sok kis filmet láthattunk már Herczegh "HsP[A]" Csabától Counter-Strike: Global Offensive-es pályafutása során, de ilyen hosszút még Source-ban sem dobott "piacra" emlékeim szerint. A több, mint 15 perces film magáért beszél - tartalmilag leginkább.
 

ESL HunCup Series #2 18:30-tól!

 
9
 
E-sport · ápr. 19., péntek
 
Újra itt a péntek, így egy újabb ESL HunCup vár ránk ma este! Minden bizonnyal ezen a szép napon is többen döntenek úgy, hogy megméretik magukat az ESL által szervezett egyestés versenyen, ahol már most, kora délután is 20+ csapat nevezését látni. És hol van még 18:30?!
 

ESEA Season 13 Finals - Közvetítés

 
0
 
LAN · ápr. 19., péntek
 
Négy európai és négy tengerentúli csapat csap össze ezen a hétvégén az Egyesült Államokban, Dallas városában. Az ESEA Season 13 Finals elnevezésű verseny LAN döntője olyan együttesekkel startol el, mint a Ninjas in Pyjamas, a Team VeryGames, az ESC Gaming vagy éppen a Quantic Gaming, így ezen a szép tavaszi hétvégén sem fogunk unatkozni!
 

ESL ICL kvalifikáció – Nevezés szombatig!

 
22
 
E-sport · ápr. 18., csütörtök
 
Június végén jön az ICL 16. állomása, melyre ismét lehet ingyen jegyeket szerezni – csak jól kell teljesíteni az aktuális kvalifikáción, ami most az ESL oldalán lesz lebonyolítva. Látva az említett versenyszervező portál CSGO scene felé való nyitottságát és a nightcupok sikerességét, most az ESL-es srácokra bízzuk a kvali lebonyolítását!
 

ESL HunCup Series #2 – Április 19.

 
2
 
E-sport · ápr. 16., kedd
 
Április 19-én kerül megrendezésre a második HunCup verseny az ESL keretein belül, ami megint pontokkal kecsegtet a Counter-Strike: Global Offensive csapatoknak, hogy aztán a hónap végén a legjobbak megküzdhessenek a nyereményért.
 

Go4CSGO Monthly Finals - Március

 
13
 
E-sport · ápr. 16., kedd
 
Megint van magyar érdekeltsége a havi ranglista alapján megrendezésre kerülő Go4CSGO Monthly Finals-nek, hiszen az ancients márciusban is kiválóan szerepelt, az összesítés alapján a legjobb 8 csapat között zárta a tavasz első, ám még hóval fedett hónapját az együttes.
 

Régi vizek felé evez az ancients

 
7
 
Hazai scene · ápr. 15., hétfő
 
Az eddig is világosabb volt a napnál, hogy nagyon komolyan veszi a játékot az új ancients, amely már Counter-Strike: Global Offensive-ben igyekszik elérni azt, amit néhány évvel ezelőtt Source-ban sikerült az elődöknek. Néhány nappal ezelőtt pedig még komolyabbra fordultak a dolgok: Egy tapasztalt brigád foglalta el a menedzsmentben eddig üresen álló helyeket, majd egy igen komoly támogató is csatlakozott a csapathoz!
 

Vitassuk meg – ICL 16 szabályzat

 
40
 
LAN · ápr. 14., vasárnap
 
Bár még több, mint 2 és fél hónap visszavan a következő ICL-ig, a szervezők már most közzétették az új szabályzat első verzióját. Itt az alkalom, hogy újra hangot adjatok nemtetszéseteknek, felvessétek újabb ötleteiteket, mellyel jobbá lehetne varázsolni a következő CSGO LAN-t. Ötletelésre fel!
 

A nagy magyar csapatmustra

 
10
 
Hazai scene · ápr. 13., szombat
 
Sokszor hallhattátok tőlem, hogy nagyon pozitívan látom kicsiny Counter-Strike: Global Offensive közösségünk jövőjét, legyen szó akár csak a hazai porondról, akár egy esetleges nemzetközi kiugrásról. Nagyon erősnek tartom a jelenlegi hazai globálisan támadó mezőnyt, viszont hogy kikre és miért lesz érdemes odafigyelni, azzal eddig még tartoztam. Jöjjön hát a nagy magyar csapatmustra!
 

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
35266 megtekintés
ICL 15 - Közvetítés
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike:...
33181 megtekintés
Steam account védelem
A steam account lopások megszaporodása miatt a Valve egy felhívást tett közzé, melyben leírnak pár alapszabályt, melyeket érdemes betartani, ha nem akarjuk könnyen elveszteni a steam
31681 megtekintés

Archívum

 

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26870 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1189
 
1005
 
 
 
kép 5797
 
1347
 
 
kép 1021
 
1091
 
 
 
kép 1543
 
995
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu