Chat
Online
Chat now
25 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 
ICL 15 - Közvetítés
32371 megtekintés
 
Steam account védelem
28908 megtekintés
 
ICL 20 Coverage - DEMÓK
27121 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
25455 megtekintés
 
ICL13 - Coverage
23343 megtekintés
 
ICL 22 - Coverage
22828 megtekintés
 

Beszéd téma

 


Thomeee hozzászólt a(z) Tagfelvétel témájú fórumban. 4 órája
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Elindult az ICL+ oldala és a nevezés

 
4
 
Villám hírek · júl. 04., szerda
 
Ahogy azt beharangoztuk, a mai nappal megnyitotta az ICL+ a kapuit. Az oldal természetesen béta fázisban van nincs rajta sok desig,n de a nevezés máris megkezdődött a szokásos keretek között. Lássuk tehát az első információkat a rendezvényről.
 

Frissítések jönnek és egyre jobban lövünk!

 
3
 
Általános · júl. 03., kedd
 
A Counter-Strike: Global Offensive mostanában nem kapott nagyobb frissítést, pedig a béta kulcsok nagy mennyiségben szaporodnak és ennek megfelelően egyre többen is játszanak a béta állapotban lévő, azonban kevesebb, mint két hónap múlva érkező játékkal.
 

EMS X - A döntő

 
7
 
E-sport · júl. 03., kedd
 
A döntőjéhez érkezett az ESL Major Series X Counter-Strike: Source versenyszáma, ahol is két francia csapat, a Team VeryGames és az Anexis eSports találkozik egymással szerda este 21:00-kor. Izgalmas mérkőzésnek nézünk elébe!
 

ICL13 - Coverage

 
98
 
LAN · júl. 01., vasárnap
 
Elérkeztünk hát a 13. ICL-hez, a Counter-Strike2.hu hasábjain a Counter-Strike: Source versenyszám történéseit, eredményeit és egyéb infóit követhetitek figyelemmel! A háttérben HeNtEs, n0Rb1, sbK és sultankah tevékenykedik. Stream a CS2HUTV-re kattintva a Team EMERALD e.V. jóvoltából!
július 01.
Az Hungary iNcentive veretlenül zárta be az ICL 13. állomását. A döntőben a Hungary Team ROCK.ALIENWARE csapatát múlták felül. Hozzátenném, hogy különösebb erőlködés nélkül nyerték meg az ICL13-at. Így az első helyen az iNcentive gárdája végzett, a második helyen a Team ROCK.ALIENWARE, míg a harmadik az Csehország eXtatus.EIZO végzett. Köszönetet szeretnék mondani a kitartó nézőknek illetve a coverage-t segítő embereknek. További szép napot kívánok mindenkinek!
 
július 01.
Nos, elérkeztünk ide is. Az ICL 13. állomásának a döntő mérkőzése e percekben veszi kezdetét az Hungary iNcentive és a Hungary Team ROCK.ALIENWARE között. Az első map train lesz. Streamen is követhető lesz a mérkőzés sultankah és zing előadásában.
 
július 01.
A Hungary Team ROCK.ALIENWARE vs Csehország eXtatus.EIZO mérkőzésen 2:0 arányban a csehek maradtak alul, ami nem más jelent, mint hogy a döntőben az Hungary iNcentive gárdája a ROCK csapatával fog összecsapni. A mérkőzés streamen is követhető lesz, ami előreláthatólag 12:30-kor fog kezdődni.
 
 

ICL 13 - Esélylatolgatás

 
32
 
LAN · jún. 28., csütörtök
 
Sokak számára a 13 egy baljós szám, egyszer már nekem is meggyűlt vele a bajom, ám a tűzszüneti egyezményünk után már nem háborgatott semmilyen irányból. Az Infinity Csarnok LAN szervezői nem tudom hogy állnak a „13-as kérdéshez”, de az szinte biztos, hogy a Counter-Strike: Source csapatok egy része boldog, más része pedig szomorú lesz a rendezvény végeztével. Nézzük is meg, ki milyen esélyekkel vág neki a váci offline eseménynek!
 

269. Heti Csaj

 
0
 
Általános · jún. 28., csütörtök
 
Újabb hét újabb szexi lány itt a CS2HU hasábjain, és ilyen forróságban jól is jönne a medence partján egy ilyen teremtés. Ezúttal fiatalabb nézőink is betekintést nyerhetnek, hiszen az eheti CSGirl nagy általánosságban sem szokott levetkőzni fehérneműnél és bikininél jobban.
 

CMStorm CSGO: ROCKSTAR vs G0wnage

 
0
 
Movie · jún. 28., csütörtök
 
Aki lemaradt volna a CM Storm CSGO elődöntőjéről, annak most mázlija van, hiszen bár a felvett demókkal egyelőre csak olyanok tudnak valamit is kezdeni, akik gyakran túrják a fórumokat, másrészről viszont elengedhetetlen lenne, hogy meg legyen a játék is. E kettőt váltják ki a videók.
 

EURO2012: Németország vs. Olaszország elődöntő

 
2
 
Általános · jún. 28., csütörtök
 
Tökre semmi köze nincs a CS-hez, de ma azok, akik szeretik a focit biztosan este a war helyett inkább a TV elé huppannak le. Este az utolsó előtti mérkőzést láthatjátok a foci EB-n. Fogadás indul!
 

CMStorm CSGO döntő

 
10
 
E-sport · jún. 27., szerda
 
A meccset nem mára tervezték, de úgy néz, ki hogy végre sikerült mindkét csapatnak megállapodni, és közel egy óra múlva megkezdődik a CM Storm CSGO tornájának döntője.
június 27.
Két pályán gyakorlatilag átgyalogolt a Svédország ROCKSTAR a Finnország CodeRed csapatán! Ezzel ők nyerik meg a CM Storm CSGO tornáját! Végeredmény: ROCKSTAR 02:00 CodeRed
 
június 27.
NYER A ROCKSTAR!!
 
június 27.
A bomba csipog!
 
 

GSB felsőágon már csak a WiLD

 
4
 
E-sport · jún. 27., szerda
 
Aki éppen nem a CMStorm CSGO torna döntőjét nézi a CS2HUTV-ben az izgulhat az egyetlen felsőágon maradt csapatnak a GameShadow Battles, ahol már csak kettő magyar team található meg.
 

Go4CSGO, nagyszabású pénzdíjas CSGO torna indul

 
0
 
E-sport · jún. 27., szerda
 
Ismét a CM Storm támogatásával indul és szintén Counter-Strike: Global Offensive torna, azonban itt már nem kulcsokért, hanem komoly pénznyereményekért. A nevezés ismét mindenki számára adott, azonban a végére csak a legjobbak maradhatnak.
 

A nyári szezonban nem lesz CS a ClanBase-en

 
0
 
Általános · jún. 27., szerda
 
A Tavaszi Counter-Strike: Source Clan Base tragikusan indult és tragikusan is fejeződött be. Nem elég, hogy még indulás előtt törölni kellett az EuroCup-ot a teljes érdektelenség miatt, de maga az Open Cup-on is a meccsek alig negyedét játszották le a nevezettek. Ezek után már nem is olyan melepő a döntés.
 

Alienware GameShow – Húzzatok bele!

 
6
 
LAN · jún. 27., szerda
 
Bár bizonyára a legtöbb olvasó és játékos is a közelgő ICL-re fókuszál, ám jó lesz lassan a távoli jövőbe tekinteni, hiszen augusztus végén első ízben kerül megrendezésre az Alienware GameShow a Hungexpo G épületében. Jelen felhívásunk leginkább a TUP, azaz a Non-BYOC versenyszámra vonatkozik, ám jó lesz lassan a BYOC résztvevőinek is belehúzni, hiszen az első befizetési időszak július közepével lejár.
 

Indul a 3DMAX Show

 
9
 
E-sport · jún. 25., hétfő
 
Egy igen érdekes koncepcióval állt elő a 3DMAX szervezete, amire eddig túl sok példát nem láthattunk játékos szervezettől. A pontos részletekről, avagy a 3DMAX Show-ról megjöttek az első információk benne a kiválasztott csapatokkal és a nyereményekkel.
 

mTw @ CPHGames - The movie

 
3
 
Movie · jún. 24., vasárnap
 
Megérkezett a Kevin "tweeday" Tweedale által beígért, az mTw csapatáról készült cirka 20 perces film, melyet a Copenhagen Games-en készült videófelvételek, na meg persze a SourceTV recordok ihlettek.
 

CSGO CM Storm közvetítés

 
5
 
E-sport · jún. 24., vasárnap
 
Tizennégy óra után nem sokkal kezdetét vette az ESL CSGO CM Storm versenye, melyen a várakozásoknak megfelelően nem 1700, hanem „csak” 610 együttes képviselteti magát. Természetesen ennek megfelelően a nevezett listához képest a konkrét magyar résztvevők száma is megcsappant, ám így sem panaszkodhatunk.
 

OGC Hetedik kör, fogadással

 
24
 
E-sport · jún. 24., vasárnap
 
Elértkeztünk az Online Gaming Championship utolsó köréhez, ahol persze még néhány elmaradt mérkőzést is pótolni fognak az érintettek - remélhetőleg. Két szakaszra oszlottak a csapatok, alsóházra, illetve felsőházra, ezek keveredéséhez bravúrgyőzelmek kellenének. Nézzük is a ma esti programot!
 

ICL13 nevezés vége, CSS csapatok listája

 
44
 
Általános · jún. 22., péntek
 
A tegnapi nappal lezárult a nevezés az ICL 13 LAN-ra. Úgy néz ki, hogy Counter-Strike:Source-ból összejön a 16-17 csapat. Ezen csapatok listáját felállással együtt illetve további érdekes friss információkat a LAN-ról a cikkben találhattok.
 

268. Heti Csaj

 
0
 
Általános · jún. 22., péntek
 
Erre a hétre ismét egy olyan hölgyet hoztunk, akinek nem zörögnek a csontjai, ha fúj a szél. A Heti Csaj rovatban bemutatkozik Charley, akinek életében nem ez volt az első vetkőzése. Jöjjön tehát a CSGirl sorozat legújabb gyöngyszeme.
 

Az IEM, az 1.6, és a többiek...

 
8
 
Interjú · jún. 22., péntek
 
Mint tudjuk, az IEM száműzte az 1.6-ot a főcímek közül. Ezen aprópóból kapta el a HLTV.org Michal "Carmac" Blicharzot, a Pro Gaming igazgatót. Sokak szerint ezzel a lépéssel talán most teret kap a Source, vagy a GO, de csalódniuk kell: nem lesz sem Source sem CS:GO a főcímek között a hetedik szezonban. Ugyanakkor Carmac azt is elmondja, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy ezen változtassunk!
 

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
34068 megtekintés
ICL 15 - Közvetítés
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike:...
32371 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
29047 megtekintés

Archívum

 

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26870 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2824
 
1158
 
 
 
kép 1315
 
1120
 
 
kép 4027
 
1188
 
 
 
kép 5650
 
2372
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu