Chat
Online
Chat now
14 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


ketia12345 hozzászólt a(z) témájú fórumban. 3 órája
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Elindult az ICL+ oldala és a nevezés

 
4
 
Villám hírek · júl. 04., szerda
 
Ahogy azt beharangoztuk, a mai nappal megnyitotta az ICL+ a kapuit. Az oldal természetesen béta fázisban van nincs rajta sok desig,n de a nevezés máris megkezdődött a szokásos keretek között. Lássuk tehát az első információkat a rendezvényről.
 

Frissítések jönnek és egyre jobban lövünk!

 
3
 
Általános · júl. 03., kedd
 
A Counter-Strike: Global Offensive mostanában nem kapott nagyobb frissítést, pedig a béta kulcsok nagy mennyiségben szaporodnak és ennek megfelelően egyre többen is játszanak a béta állapotban lévő, azonban kevesebb, mint két hónap múlva érkező játékkal.
 

EMS X - A döntő

 
7
 
E-sport · júl. 03., kedd
 
A döntőjéhez érkezett az ESL Major Series X Counter-Strike: Source versenyszáma, ahol is két francia csapat, a Team VeryGames és az Anexis eSports találkozik egymással szerda este 21:00-kor. Izgalmas mérkőzésnek nézünk elébe!
 

ICL13 - Coverage

 
98
 
LAN · júl. 01., vasárnap
 
Elérkeztünk hát a 13. ICL-hez, a Counter-Strike2.hu hasábjain a Counter-Strike: Source versenyszám történéseit, eredményeit és egyéb infóit követhetitek figyelemmel! A háttérben HeNtEs, n0Rb1, sbK és sultankah tevékenykedik. Stream a CS2HUTV-re kattintva a Team EMERALD e.V. jóvoltából!
július 01.
Az Hungary iNcentive veretlenül zárta be az ICL 13. állomását. A döntőben a Hungary Team ROCK.ALIENWARE csapatát múlták felül. Hozzátenném, hogy különösebb erőlködés nélkül nyerték meg az ICL13-at. Így az első helyen az iNcentive gárdája végzett, a második helyen a Team ROCK.ALIENWARE, míg a harmadik az Csehország eXtatus.EIZO végzett. Köszönetet szeretnék mondani a kitartó nézőknek illetve a coverage-t segítő embereknek. További szép napot kívánok mindenkinek!
 
július 01.
Nos, elérkeztünk ide is. Az ICL 13. állomásának a döntő mérkőzése e percekben veszi kezdetét az Hungary iNcentive és a Hungary Team ROCK.ALIENWARE között. Az első map train lesz. Streamen is követhető lesz a mérkőzés sultankah és zing előadásában.
 
július 01.
A Hungary Team ROCK.ALIENWARE vs Csehország eXtatus.EIZO mérkőzésen 2:0 arányban a csehek maradtak alul, ami nem más jelent, mint hogy a döntőben az Hungary iNcentive gárdája a ROCK csapatával fog összecsapni. A mérkőzés streamen is követhető lesz, ami előreláthatólag 12:30-kor fog kezdődni.
 
 

ICL 13 - Esélylatolgatás

 
32
 
LAN · jún. 28., csütörtök
 
Sokak számára a 13 egy baljós szám, egyszer már nekem is meggyűlt vele a bajom, ám a tűzszüneti egyezményünk után már nem háborgatott semmilyen irányból. Az Infinity Csarnok LAN szervezői nem tudom hogy állnak a „13-as kérdéshez”, de az szinte biztos, hogy a Counter-Strike: Source csapatok egy része boldog, más része pedig szomorú lesz a rendezvény végeztével. Nézzük is meg, ki milyen esélyekkel vág neki a váci offline eseménynek!
 

269. Heti Csaj

 
0
 
Általános · jún. 28., csütörtök
 
Újabb hét újabb szexi lány itt a CS2HU hasábjain, és ilyen forróságban jól is jönne a medence partján egy ilyen teremtés. Ezúttal fiatalabb nézőink is betekintést nyerhetnek, hiszen az eheti CSGirl nagy általánosságban sem szokott levetkőzni fehérneműnél és bikininél jobban.
 

CMStorm CSGO: ROCKSTAR vs G0wnage

 
0
 
Movie · jún. 28., csütörtök
 
Aki lemaradt volna a CM Storm CSGO elődöntőjéről, annak most mázlija van, hiszen bár a felvett demókkal egyelőre csak olyanok tudnak valamit is kezdeni, akik gyakran túrják a fórumokat, másrészről viszont elengedhetetlen lenne, hogy meg legyen a játék is. E kettőt váltják ki a videók.
 

EURO2012: Németország vs. Olaszország elődöntő

 
2
 
Általános · jún. 28., csütörtök
 
Tökre semmi köze nincs a CS-hez, de ma azok, akik szeretik a focit biztosan este a war helyett inkább a TV elé huppannak le. Este az utolsó előtti mérkőzést láthatjátok a foci EB-n. Fogadás indul!
 

CMStorm CSGO döntő

 
10
 
E-sport · jún. 27., szerda
 
A meccset nem mára tervezték, de úgy néz, ki hogy végre sikerült mindkét csapatnak megállapodni, és közel egy óra múlva megkezdődik a CM Storm CSGO tornájának döntője.
június 27.
Két pályán gyakorlatilag átgyalogolt a Svédország ROCKSTAR a Finnország CodeRed csapatán! Ezzel ők nyerik meg a CM Storm CSGO tornáját! Végeredmény: ROCKSTAR 02:00 CodeRed
 
június 27.
NYER A ROCKSTAR!!
 
június 27.
A bomba csipog!
 
 

GSB felsőágon már csak a WiLD

 
4
 
E-sport · jún. 27., szerda
 
Aki éppen nem a CMStorm CSGO torna döntőjét nézi a CS2HUTV-ben az izgulhat az egyetlen felsőágon maradt csapatnak a GameShadow Battles, ahol már csak kettő magyar team található meg.
 

Go4CSGO, nagyszabású pénzdíjas CSGO torna indul

 
0
 
E-sport · jún. 27., szerda
 
Ismét a CM Storm támogatásával indul és szintén Counter-Strike: Global Offensive torna, azonban itt már nem kulcsokért, hanem komoly pénznyereményekért. A nevezés ismét mindenki számára adott, azonban a végére csak a legjobbak maradhatnak.
 

A nyári szezonban nem lesz CS a ClanBase-en

 
0
 
Általános · jún. 27., szerda
 
A Tavaszi Counter-Strike: Source Clan Base tragikusan indult és tragikusan is fejeződött be. Nem elég, hogy még indulás előtt törölni kellett az EuroCup-ot a teljes érdektelenség miatt, de maga az Open Cup-on is a meccsek alig negyedét játszották le a nevezettek. Ezek után már nem is olyan melepő a döntés.
 

Alienware GameShow – Húzzatok bele!

 
6
 
LAN · jún. 27., szerda
 
Bár bizonyára a legtöbb olvasó és játékos is a közelgő ICL-re fókuszál, ám jó lesz lassan a távoli jövőbe tekinteni, hiszen augusztus végén első ízben kerül megrendezésre az Alienware GameShow a Hungexpo G épületében. Jelen felhívásunk leginkább a TUP, azaz a Non-BYOC versenyszámra vonatkozik, ám jó lesz lassan a BYOC résztvevőinek is belehúzni, hiszen az első befizetési időszak július közepével lejár.
 

Indul a 3DMAX Show

 
9
 
E-sport · jún. 25., hétfő
 
Egy igen érdekes koncepcióval állt elő a 3DMAX szervezete, amire eddig túl sok példát nem láthattunk játékos szervezettől. A pontos részletekről, avagy a 3DMAX Show-ról megjöttek az első információk benne a kiválasztott csapatokkal és a nyereményekkel.
 

mTw @ CPHGames - The movie

 
3
 
Movie · jún. 24., vasárnap
 
Megérkezett a Kevin "tweeday" Tweedale által beígért, az mTw csapatáról készült cirka 20 perces film, melyet a Copenhagen Games-en készült videófelvételek, na meg persze a SourceTV recordok ihlettek.
 

CSGO CM Storm közvetítés

 
5
 
E-sport · jún. 24., vasárnap
 
Tizennégy óra után nem sokkal kezdetét vette az ESL CSGO CM Storm versenye, melyen a várakozásoknak megfelelően nem 1700, hanem „csak” 610 együttes képviselteti magát. Természetesen ennek megfelelően a nevezett listához képest a konkrét magyar résztvevők száma is megcsappant, ám így sem panaszkodhatunk.
 

OGC Hetedik kör, fogadással

 
24
 
E-sport · jún. 24., vasárnap
 
Elértkeztünk az Online Gaming Championship utolsó köréhez, ahol persze még néhány elmaradt mérkőzést is pótolni fognak az érintettek - remélhetőleg. Két szakaszra oszlottak a csapatok, alsóházra, illetve felsőházra, ezek keveredéséhez bravúrgyőzelmek kellenének. Nézzük is a ma esti programot!
 

ICL13 nevezés vége, CSS csapatok listája

 
44
 
Általános · jún. 22., péntek
 
A tegnapi nappal lezárult a nevezés az ICL 13 LAN-ra. Úgy néz ki, hogy Counter-Strike:Source-ból összejön a 16-17 csapat. Ezen csapatok listáját felállással együtt illetve további érdekes friss információkat a LAN-ról a cikkben találhattok.
 

268. Heti Csaj

 
0
 
Általános · jún. 22., péntek
 
Erre a hétre ismét egy olyan hölgyet hoztunk, akinek nem zörögnek a csontjai, ha fúj a szél. A Heti Csaj rovatban bemutatkozik Charley, akinek életében nem ez volt az első vetkőzése. Jöjjön tehát a CSGirl sorozat legújabb gyöngyszeme.
 

Az IEM, az 1.6, és a többiek...

 
8
 
Interjú · jún. 22., péntek
 
Mint tudjuk, az IEM száműzte az 1.6-ot a főcímek közül. Ezen aprópóból kapta el a HLTV.org Michal "Carmac" Blicharzot, a Pro Gaming igazgatót. Sokak szerint ezzel a lépéssel talán most teret kap a Source, vagy a GO, de csalódniuk kell: nem lesz sem Source sem CS:GO a főcímek között a hetedik szezonban. Ugyanakkor Carmac azt is elmondja, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy ezen változtassunk!
 

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
35198 megtekintés
ICL 15 - Közvetítés
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike:...
33143 megtekintés
Steam account védelem
A steam account lopások megszaporodása miatt a Valve egy felhívást tett közzé, melyben leírnak pár alapszabályt, melyeket érdemes betartani, ha nem akarjuk könnyen elveszteni a steam
31582 megtekintés

Archívum

 

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26870 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 666
 
1145
 
 
 
kép 5217
 
1721
 
 
kép 1269
 
1036
 
 
 
kép 4665
 
1107
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu