Chat
Online
Chat now
18 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


kanewalt58 hozzászólt a(z) témájú fórumban. 2 órája
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Megjött az Infernon és a Nuke SE pálya CSGO-hoz

 
0
 
Steam · máj. 06., vasárnap
 
A mai naptól minden CSGO Béta felhasználó hozzáférhet az SDK-hoz, ezzel végre megnyílik az út az egyeid pályák készítése elütt. A mostani frissítésben egyébként a Nuke SE és az Inferno SE is megérkezett végre, de lássuk ezen kívül mik is történtek a játékban.
 

Újra van Copenhagen Wolves

 
4
 
Külföldi scene · máj. 05., szombat
 
Most végre, egy kicsit jobban megérthetjük, hogy FeTiSh vált meg korábbi csapatától a Shark Gaming-től. Már a kiválás után lehetett sejteni, hogy a dán scene-ben valami mozog a háttérben, és most végre realizálódott is a dolog. A Copenhagen Wolves ma bejelentette, megvan az új csapata, akikbe bizony igen meglepő játékosok kerültek be.
 

SLEEK THE MOVIE

 
0
 
Movie · máj. 05., szombat
 
A mai estére a Solohouse Pictures legújabb Counter-Strike: Source frag movieját hoztuk el nektek, aminek a főszereplője egy ESEA Main divíziójában játszó játékos SLEEK. Elöljáróban anynit, hogy egy egészen szépen összepakolt CSS filmet láthatunk, pontozzátok!
 

i45 Spring 2012 közvetítés

 
3
 
LAN · máj. 05., szombat
 
Az angolok első számú LAN fesztiválja vette kezdetét a minap. Az Insomnia 45. állomására 54 CSS csapat jutott be, akik több mint három és fél millió forintért küzdenek meg a hétvégén. A Multiplay rendszerének köszönhetően a hírben fellelhető adatok teljesen LIVE érkeznek, de ezen felül megtalálhatjátok a TV címeket és a demókat is. Kellemes szórakozást a hétvégére!
május 07.
A LAN-t a Franciaország VeryGames nyerte meg.
 
május 05.
A rájátszásban holnap játszó döntős csapatok: Franciaország VeryGames, Franciaország Tt. Dragons Alsóágon pedig: Anglia Team CRG, Franciaország CrystalServ, Anglia fm! TOXIC és a Anglia Rasta.Xd
 
május 05.
Felkerült egy az első napon készült video tour. Ezt a videók között találhatjátok meg, így mozgóképben is körülnézhettek a LAN-on
 
 

OGC Invite, az ország CSS krémje egy tornán

 
24
 
E-sport · máj. 05., szombat
 
Egy új verseny nyitja meg kapuit kimondottam meghívásos alapon az Online Gaming Championship első sorozatába nyolc hazai Counter-Strike: Source csapat kapott meghívást, hogy kik ezek a csapatok és mi is ez a torna, arról a hírben olvashattok. Szavazzatok a legesélyesebb csapatra!
 

Hazai LAN Klub összefogás!

 
19
 
E-sport · máj. 04., péntek
 
Egy érdekes és remek hazai összefogásra szeretnénk felhívni a játékosok illetve a netcafe tulajdonosok figyelmét. Az Ace PC, Grade Computers és a Kocka Pc Klub kezdeményezésében, Lan klubbokat összefogó szervezet alakult azzal a céllal, hogy teret biztosítson a folyamatos versenyeknek az egész országban, egy időben félig LAN-on félig net-en, íme a Lan Games Network - LGN
 

SteelSeries döntők a TheBlast LAN-on

 
0
 
LAN · máj. 04., péntek
 
Tegnap megvoltak az utolsó mérkőzések is a SteelSeries Rájátszásában, aminek eredményeképpen megvan az a 4 csapat, amely a TheBlast LAN-on mérkőzik meg a torna végső végeredményéért. A tét 13500 korona, meglepetés pedig nincs a dánok négy legjobbja lesz a végső megmérettetésen.
 

Változások a SharkGaming-ben

 
0
 
Külföldi scene · máj. 04., péntek
 
A SharkGamingben változás történt miután FeTiSh kilépett önszántából a dán csapatból. A team mivel szerepel a dán SteelSeries tornán nem sokat habozhatott, hogy megtalálja az új játékosát, aki a Blight Gamingből érkezett Herden személyében.
 

Te váltanál CSGO-ra?

 
22
 
CS2HU · máj. 03., csütörtök
 
Egy újabb szavazásra invitálunk minden kedves Olvasót. Ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy Ti váltani fogtok-e a Counter-Strike: Global Offensive-re vagy nem? A szavazatokat jobb oldalt tudjátok leadni vagy itt a hírben.
 

Ismét 10 CSGO béta kulcs keresi gazdáját!

 
4
 
Általános · máj. 03., csütörtök
 
Ismét Counter-Strike: Global Offensive kulcsokat osztogat a ClanBase. Ezúttal megint 10 kulcs találhat új gazdára, és ehhez most még az eddiginél is könnyebb dolgot kell végrehajtanunk. Figyelem, aki már nyert a CB-től kulcsot nem játszhat újra.
 

Torqued: mOE megy, DaZeD jön

 
6
 
Külföldi scene · máj. 03., csütörtök
 
Komoly változás állt be az Amerikaiak talán legjobbjaként számon tartott Torqued Gaming csapatában. A team a múlt hónapban-Európában is igen szép eredményt ért el, hiszen a Copenhagen Games 2012 LAN-on egészen a negyedik helyig jutottak. A csapatból mindezek ellenére most mOE távozik, teljesen önszántából.
 

261. Heti Csaj

 
2
 
Általános · máj. 02., szerda
 
A svédek nagy CS-sek hírében álltak/állnak, és bár sajnos a nagy átlagban nem nincsenek túl jó nők náluk, az eheti CSGirl sorozatunkban mégis vadásztunk nektek egy szőke (mi más is lehetne, hiszen svéd) csajt, aki nem más, mint Tindra. Ezen a héten ő mutatkozik be nektek a Heti csaj rovatban.
 

RedLan a hétvégén

 
1
 
LAN · máj. 02., szerda
 
A belgák nem voltak arról híresek eddig, hogy LAN-okat szervezzenek, azonban most itt a RedLan, amely hagyományt kíván teremteni a sör mellé az országban. A versenyt Mouscron városában fogják tartani május 4-6-ig, vagyis ezen a hétvégén. A játékok közül nem hiányozhat a Counter-Strike:Source sem.
 

Jön a Source Engine Linuxra

 
2
 
Steam · máj. 02., szerda
 
Amióta Steam létezik azóta mennek a pletykák, hogy Linux-ra is jön a Valve disztribútor és közösségi rendszere. Persze a cégnél ezt mindig tagadták is, hiszen a fő vonaluk a Windows és később a MAC OS volt. Mivel ezen a téren már igen előre haladott állapotban van a szoftver úgy néz ki a Valve a piaci réseket kívánja betömködni, a Steam és a Source Engine pingvines rendszerre való átültetésével.
 

Már csak egy nap és itt az Nvidia GeForce GTX 690-ese!

 
0
 
Tesztek · máj. 02., szerda
 
Már csak egy nap, és aki összegyűjtötte rá a pénzt, örömtöl könnyes szemmel veheti kézbe az uj GeForce GTX 690-es videokártyáját. Hivatalosan ugyanis május 3-ától elérhető -bár limitált példányszámban ugyan- az Nvidia csúcskártyája a boltok polcain, a rendes piaci értékesítés pedig 7-étől veszi kezdetét.
 

VeryGames at Spiritlan 2012

 
1
 
Movie · máj. 01., kedd
 
Ismét egy Counter-Strike: Source fragmoviet hoztunk el nektek, amiben a mostanság komoly mélyponton átmenő francia Very Games a főszereplő. A videó áprilisban debütált benne pedig a csapat Spirit Lan 9-es lövéseiből válogatott a készítő KnowN.
 

Első hónap. Szerintetek?

 
34
 
CS2HU · máj. 01., kedd
 
Túl vagyunk az első hónapon itt a megújult CS2HU-n, kíváncsiak vagyunk, hogy Ti miként vélekedtek, a megjelent anyagokról. Jók rosszak? Kevesek sokak? Min kéne változtatni? Kíváncsian várunk minden építő jellegű kritikát. A hallgatás pedig beleegyezés abba, hogy minden OK.
 

MadCatz R.A.T. egérsorozat játékosoknak

 
18
 
Tesztek · máj. 01., kedd
 
Nem egyszerű soha egy olyan PC-s kiegészítőröl irni, ami az egyik nélkülözhetetlen, játékosoknál pedig A legfontosabb eleme a szettünknek. Persze ez nézőpont kérdése, mert el lehet bohóckodni anya 2 ezer forintos Tescos egerével dust2-n, még ne adj Isten fragelni is tudsz vele, csupán meg kell szoknod a szutykot. A most bemutatásra kerülő MadCatz sorozatról szóló cikket csak azok olvassák el akik komolyan gondolják a játékot...
 

GuardiaN abbahagyja a játékot

 
9
 
Külföldi scene · ápr. 30., hétfő
 
Szerintem GuardiaN nevét nem kell senkinek bemutatni. a Szlovákok egyik legjobb játékosáról beszélünk, aki hazánkban is megfordult egy-egy LAN erejéig. Most úgy döntött abbahagyja a játékot végleg, amelyet CS1.6-ban kezdett majd CS:S-ben folytatott igen szép sikerrel és eredményekkel.
 

Gamersject CSS közvetítés

 
48
 
LAN · ápr. 30., hétfő
 
Horvátország nem sorolható kimondottan a játékos nemzetek közé, és ez a legnagyobb LAN-juk népszerűségén is látszik. Egy darabig úgy volt, hogy nem lesz megtarva a Counter-Strike: Source versenyszám, azonban a végére csak összejött 14 befizetett csapat. Hazai érdekeltségként az EasyQuest vesz részt a rendezvényen.
május 01.
A LAN-t az Hungary EasyQuest nyerte meg.
 
április 30.
Felkerült pár kép a galériába LAN-ról
 
április 30.
Az ismert eredményeket feltöltöttük, enyi információ van a birtokunkban, elvileg van valami rájátszás jelenleg, de pontos infónk nincs több még.
 
 

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
35191 megtekintés
ICL 15 - Közvetítés
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike:...
33141 megtekintés
Steam account védelem
A steam account lopások megszaporodása miatt a Valve egy felhívást tett közzé, melyben leírnak pár alapszabályt, melyeket érdemes betartani, ha nem akarjuk könnyen elveszteni a steam
31579 megtekintés

Archívum

 

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26870 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1214
 
919
 
 
 
kép 4162
 
1149
 
 
kép 5541
 
1368
 
 
 
kép 5895
 
1828
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu