Chat
Online
Chat now
8 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 
ICL 15 - Közvetítés
32400 megtekintés
 
Steam account védelem
28955 megtekintés
 
ICL 20 Coverage - DEMÓK
27153 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
25531 megtekintés
 
ICL13 - Coverage
23373 megtekintés
 
ICL 22 - Coverage
22862 megtekintés
 

Beszéd téma

 


BalintGamerHun hozzászólt a(z) Tagfelvétel témájú fórumban. 2 napja
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Megjött az Infernon és a Nuke SE pálya CSGO-hoz

 
0
 
Steam · máj. 06., vasárnap
 
A mai naptól minden CSGO Béta felhasználó hozzáférhet az SDK-hoz, ezzel végre megnyílik az út az egyeid pályák készítése elütt. A mostani frissítésben egyébként a Nuke SE és az Inferno SE is megérkezett végre, de lássuk ezen kívül mik is történtek a játékban.
 

Újra van Copenhagen Wolves

 
4
 
Külföldi scene · máj. 05., szombat
 
Most végre, egy kicsit jobban megérthetjük, hogy FeTiSh vált meg korábbi csapatától a Shark Gaming-től. Már a kiválás után lehetett sejteni, hogy a dán scene-ben valami mozog a háttérben, és most végre realizálódott is a dolog. A Copenhagen Wolves ma bejelentette, megvan az új csapata, akikbe bizony igen meglepő játékosok kerültek be.
 

SLEEK THE MOVIE

 
0
 
Movie · máj. 05., szombat
 
A mai estére a Solohouse Pictures legújabb Counter-Strike: Source frag movieját hoztuk el nektek, aminek a főszereplője egy ESEA Main divíziójában játszó játékos SLEEK. Elöljáróban anynit, hogy egy egészen szépen összepakolt CSS filmet láthatunk, pontozzátok!
 

i45 Spring 2012 közvetítés

 
3
 
LAN · máj. 05., szombat
 
Az angolok első számú LAN fesztiválja vette kezdetét a minap. Az Insomnia 45. állomására 54 CSS csapat jutott be, akik több mint három és fél millió forintért küzdenek meg a hétvégén. A Multiplay rendszerének köszönhetően a hírben fellelhető adatok teljesen LIVE érkeznek, de ezen felül megtalálhatjátok a TV címeket és a demókat is. Kellemes szórakozást a hétvégére!
május 07.
A LAN-t a Franciaország VeryGames nyerte meg.
 
május 05.
A rájátszásban holnap játszó döntős csapatok: Franciaország VeryGames, Franciaország Tt. Dragons Alsóágon pedig: Anglia Team CRG, Franciaország CrystalServ, Anglia fm! TOXIC és a Anglia Rasta.Xd
 
május 05.
Felkerült egy az első napon készült video tour. Ezt a videók között találhatjátok meg, így mozgóképben is körülnézhettek a LAN-on
 
 

OGC Invite, az ország CSS krémje egy tornán

 
24
 
E-sport · máj. 05., szombat
 
Egy új verseny nyitja meg kapuit kimondottam meghívásos alapon az Online Gaming Championship első sorozatába nyolc hazai Counter-Strike: Source csapat kapott meghívást, hogy kik ezek a csapatok és mi is ez a torna, arról a hírben olvashattok. Szavazzatok a legesélyesebb csapatra!
 

Hazai LAN Klub összefogás!

 
19
 
E-sport · máj. 04., péntek
 
Egy érdekes és remek hazai összefogásra szeretnénk felhívni a játékosok illetve a netcafe tulajdonosok figyelmét. Az Ace PC, Grade Computers és a Kocka Pc Klub kezdeményezésében, Lan klubbokat összefogó szervezet alakult azzal a céllal, hogy teret biztosítson a folyamatos versenyeknek az egész országban, egy időben félig LAN-on félig net-en, íme a Lan Games Network - LGN
 

SteelSeries döntők a TheBlast LAN-on

 
0
 
LAN · máj. 04., péntek
 
Tegnap megvoltak az utolsó mérkőzések is a SteelSeries Rájátszásában, aminek eredményeképpen megvan az a 4 csapat, amely a TheBlast LAN-on mérkőzik meg a torna végső végeredményéért. A tét 13500 korona, meglepetés pedig nincs a dánok négy legjobbja lesz a végső megmérettetésen.
 

Változások a SharkGaming-ben

 
0
 
Külföldi scene · máj. 04., péntek
 
A SharkGamingben változás történt miután FeTiSh kilépett önszántából a dán csapatból. A team mivel szerepel a dán SteelSeries tornán nem sokat habozhatott, hogy megtalálja az új játékosát, aki a Blight Gamingből érkezett Herden személyében.
 

Te váltanál CSGO-ra?

 
22
 
CS2HU · máj. 03., csütörtök
 
Egy újabb szavazásra invitálunk minden kedves Olvasót. Ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy Ti váltani fogtok-e a Counter-Strike: Global Offensive-re vagy nem? A szavazatokat jobb oldalt tudjátok leadni vagy itt a hírben.
 

Ismét 10 CSGO béta kulcs keresi gazdáját!

 
4
 
Általános · máj. 03., csütörtök
 
Ismét Counter-Strike: Global Offensive kulcsokat osztogat a ClanBase. Ezúttal megint 10 kulcs találhat új gazdára, és ehhez most még az eddiginél is könnyebb dolgot kell végrehajtanunk. Figyelem, aki már nyert a CB-től kulcsot nem játszhat újra.
 

Torqued: mOE megy, DaZeD jön

 
6
 
Külföldi scene · máj. 03., csütörtök
 
Komoly változás állt be az Amerikaiak talán legjobbjaként számon tartott Torqued Gaming csapatában. A team a múlt hónapban-Európában is igen szép eredményt ért el, hiszen a Copenhagen Games 2012 LAN-on egészen a negyedik helyig jutottak. A csapatból mindezek ellenére most mOE távozik, teljesen önszántából.
 

261. Heti Csaj

 
2
 
Általános · máj. 02., szerda
 
A svédek nagy CS-sek hírében álltak/állnak, és bár sajnos a nagy átlagban nem nincsenek túl jó nők náluk, az eheti CSGirl sorozatunkban mégis vadásztunk nektek egy szőke (mi más is lehetne, hiszen svéd) csajt, aki nem más, mint Tindra. Ezen a héten ő mutatkozik be nektek a Heti csaj rovatban.
 

RedLan a hétvégén

 
1
 
LAN · máj. 02., szerda
 
A belgák nem voltak arról híresek eddig, hogy LAN-okat szervezzenek, azonban most itt a RedLan, amely hagyományt kíván teremteni a sör mellé az országban. A versenyt Mouscron városában fogják tartani május 4-6-ig, vagyis ezen a hétvégén. A játékok közül nem hiányozhat a Counter-Strike:Source sem.
 

Jön a Source Engine Linuxra

 
2
 
Steam · máj. 02., szerda
 
Amióta Steam létezik azóta mennek a pletykák, hogy Linux-ra is jön a Valve disztribútor és közösségi rendszere. Persze a cégnél ezt mindig tagadták is, hiszen a fő vonaluk a Windows és később a MAC OS volt. Mivel ezen a téren már igen előre haladott állapotban van a szoftver úgy néz ki a Valve a piaci réseket kívánja betömködni, a Steam és a Source Engine pingvines rendszerre való átültetésével.
 

Már csak egy nap és itt az Nvidia GeForce GTX 690-ese!

 
0
 
Tesztek · máj. 02., szerda
 
Már csak egy nap, és aki összegyűjtötte rá a pénzt, örömtöl könnyes szemmel veheti kézbe az uj GeForce GTX 690-es videokártyáját. Hivatalosan ugyanis május 3-ától elérhető -bár limitált példányszámban ugyan- az Nvidia csúcskártyája a boltok polcain, a rendes piaci értékesítés pedig 7-étől veszi kezdetét.
 

VeryGames at Spiritlan 2012

 
1
 
Movie · máj. 01., kedd
 
Ismét egy Counter-Strike: Source fragmoviet hoztunk el nektek, amiben a mostanság komoly mélyponton átmenő francia Very Games a főszereplő. A videó áprilisban debütált benne pedig a csapat Spirit Lan 9-es lövéseiből válogatott a készítő KnowN.
 

Első hónap. Szerintetek?

 
34
 
CS2HU · máj. 01., kedd
 
Túl vagyunk az első hónapon itt a megújult CS2HU-n, kíváncsiak vagyunk, hogy Ti miként vélekedtek, a megjelent anyagokról. Jók rosszak? Kevesek sokak? Min kéne változtatni? Kíváncsian várunk minden építő jellegű kritikát. A hallgatás pedig beleegyezés abba, hogy minden OK.
 

MadCatz R.A.T. egérsorozat játékosoknak

 
18
 
Tesztek · máj. 01., kedd
 
Nem egyszerű soha egy olyan PC-s kiegészítőröl irni, ami az egyik nélkülözhetetlen, játékosoknál pedig A legfontosabb eleme a szettünknek. Persze ez nézőpont kérdése, mert el lehet bohóckodni anya 2 ezer forintos Tescos egerével dust2-n, még ne adj Isten fragelni is tudsz vele, csupán meg kell szoknod a szutykot. A most bemutatásra kerülő MadCatz sorozatról szóló cikket csak azok olvassák el akik komolyan gondolják a játékot...
 

GuardiaN abbahagyja a játékot

 
9
 
Külföldi scene · ápr. 30., hétfő
 
Szerintem GuardiaN nevét nem kell senkinek bemutatni. a Szlovákok egyik legjobb játékosáról beszélünk, aki hazánkban is megfordult egy-egy LAN erejéig. Most úgy döntött abbahagyja a játékot végleg, amelyet CS1.6-ban kezdett majd CS:S-ben folytatott igen szép sikerrel és eredményekkel.
 

Gamersject CSS közvetítés

 
48
 
LAN · ápr. 30., hétfő
 
Horvátország nem sorolható kimondottan a játékos nemzetek közé, és ez a legnagyobb LAN-juk népszerűségén is látszik. Egy darabig úgy volt, hogy nem lesz megtarva a Counter-Strike: Source versenyszám, azonban a végére csak összejött 14 befizetett csapat. Hazai érdekeltségként az EasyQuest vesz részt a rendezvényen.
május 01.
A LAN-t az Hungary EasyQuest nyerte meg.
 
április 30.
Felkerült pár kép a galériába LAN-ról
 
április 30.
Az ismert eredményeket feltöltöttük, enyi információ van a birtokunkban, elvileg van valami rájátszás jelenleg, de pontos infónk nincs több még.
 
 

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
34119 megtekintés
ICL 15 - Közvetítés
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike:...
32400 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
29120 megtekintés

Archívum

 

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26870 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4963
 
1571
 
 
 
kép 5221
 
1627
 
 
kép 4566
 
971
 
 
 
kép 294
 
1382
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu