Chat
Online
Chat now
18 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


kanewalt58 hozzászólt a(z) témájú fórumban. 3 órája
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Így nyerte a LAN-t a mousesports

 
1
 
Villám hírek · ápr. 10., kedd
 
A következő videón azt láthatjátok, hogy a mousesports miként is nyerte meg a Copenhagen Games 2012-őt a Team Alternate ellen a színpadi döntőben. A meccs a de_season pályán dőlt el végleg miután a de_dust2-őt még tudták hozni a németek.
 

Legyen kiemelt a szervered!

 
2
 
CS2HU · ápr. 10., kedd
 
Mint láthattátok, az oldalon van Szerverek menüpont. Ide továbbra is várjuk a szervereket, amiket Ti magatok regisztrált tagként tudtok feltölteni. Most pedig egy új funkcióval is bővült ez a része az oldalnak.
 

Az Anexis búcsút int a Source csapatának

 
1
 
Külföldi scene · ápr. 10., kedd
 
Alig futott be hozzánk a hír, hogy a CPH Wolves elveszíti egy játékosát a CPH Games után, szinte egyből utána egy váratlan döntést közölt a Finn Anexis gárdája.
 

Ketten távoztak az eXtensive-ből

 
1
 
Külföldi scene · ápr. 10., kedd
 
A hétvégén mintha az egész Counter-Strike:Source scene megvadul volna. Itt már volt minden cheaterezés, kirúgás, meglepetések és óriási csalódások. De a CPH-tól függetlenül is azért történtek változások például az eXtension Gaming-ben.
 

Nico búcsút int a Copenhagen Wolves-nak

 
0
 
Külföldi scene · ápr. 10., kedd
 
A CPH Gamesen elért meglehetősen jó eredményeik után a Wolvesnak egy igen kemény problémával kell szembenéznie, hisz Niko elhagyja a gárdát.
 

Két brutál jelenet CPH-ról

 
2
 
Villám hírek · ápr. 09., hétfő
 
A Cadred készített két videót, az egyiken orga 3 AWP killel küldi padlóra a Rasta-Gaminget míg a második videóban a SharkGaming-es purityy darál be három mTw játékos de_infernon AK47-el. Íme a két nem mindennapi jelenet.
 

EDCSSL 20 nevezés indul!

 
1
 
E-sport · ápr. 09., hétfő
 
Visszatér az EnemyDown tornasorozat, és nem is kicsi durranással, hiszen komoly összedíjazásra számíthatunk köszönhetően a CPH Games szponzorainak. A játék pedig természetesen Counter-Strike: Source lesz. Az EDCSSL 20 nyereményeiért, információkért és tervezett ütemtervért klikk a hírbe!
 

Két pro vélemény a CSGO-ról

 
6
 
Interjú · ápr. 09., hétfő
 
Két interjút tett közzé a Valve a hivatalos Counter-Strike:Global Offensive blogján. Az interjúk a múlt héten megrendezésre került Soundblaster CSGO bajnokság után készültek Koppenhágában a Copenhagen Games 2012-őn. Ez volt az első nagyszabású európai CSGO LAN, ahol meghívott 1.6-os és Source csapatok mérték össze tudásukat.
 

A VERYGAMES hivatalos közleménye mK-val kapcsolatban

 
13
 
Külföldi scene · ápr. 08., vasárnap
 
A VeryGames közölte a hivatalos sajtóközleményét a tegnapi sajnálatos esettel kapcsolatban, ugyanis Michael ‘mK’ Zaidi megpróbáta ellopni az FM. Sapphire Portugál játékosának, emotioNnek a laptopját.
 

ICL12 Spring végeredmény

 
39
 
LAN · ápr. 08., vasárnap
 
A nyuszis ünnep legérdekesebb eseménye Counter-Strike:Source-ban a dán Copenhagen Games 2012 mellett a hazai ICL12 Spring volt, amelyen 21 CSS csapat feszült egymásnak köztük kettő külföldi. Végül megszületett a végeredmény. Kérés: Akinek vannak képei és megosztaná a többiekkel írjon rám! Köszönöm.
 

CPH2012 CSS végeredmény

 
4
 
LAN · ápr. 08., vasárnap
 
Véget ért a sokak által 2012 LAN eseményének titulált Copenhagen Games. Nagyszerű esemény volt, a rendezők minden dicséretet megérdemelnek, ám nem mehetünk el a játékosok mellett sem, akik nélkül nem jöhetett volna létre egy ilyen színvonalú megmérettetés.
 

ICL12 CSS közvetítés

 
104
 
LAN · ápr. 06., péntek
 
Elérkezett a nagy hétvége, ahol 20 magyar két cseh csapat méri össze a tudását az ICL 12. tavaszi állomásán Counter-Strike: Source játékban. Ebben a hírben folyamatosan értesítünk titeket az eredményekről a beosztásokról és hírfolyamban tájékoztatunk a legfontosabb mozzanatokról. Ha nem sikerült lejutnod tarts velünk az eredménykért.
április 08.
Köszönjük, hogy a CS2HU-val tartottatok. Ezennel hivatalosan is vége az ICL12 Counter-Strike: Source tornájának. Csókolomsztok!
 
április 08.
16-13-ra nyert az Hungary IMMORTAL ezzel megverte az ICL12 felsőági döntőjében az Hungary iNcentive csapatát és a LAN-t megnyerte!
 
április 08.
Egy sikeresnek induló támadás után veszi a 11. kört is az Hungary iNcentive ezzel kikapnak de_train pályán
 
 

CPH2012 CSS közvetítés

 
8
 
LAN · ápr. 06., péntek
 
Megvannak a Copenhagen Games 2012 Counter-Strike Source tornájának csoportjai. A CGS megszűnése óta az egyik legnagyobb és legnívósabb LAN-ná avanzsált CPH ismét biztosan tartogat majd számos izgalmas mérkőzést. Lássuk a csoportokat, és itt találjátok majd meg az eredményeket is.
április 08.
BRÉKING!!! Ma lesz lejátszva az alsó- és a felső ági döntő is! 1től Dánia Epsilon vs. Germany aTTaX az alsó ágon, majd körülbelül 02:00től a mérkőzés győztese a Anglia mousesports ellen fog játszani.
 
április 08.
MEGDÖBBENTŐ HíREK! A VERYGAMES csapatából "mK"-t lopáson érték, a játékos a portugál FM.Sapphire emotioN laptopját próbálta meglovasítani. A FRAGMASTERS nem akarta közölni a híreket, viszont a VERYGAMES managere Franciaország Jérôme "NIAK" Sudries kiállt a nyílvánosság elé és közölte, hogy "mK" karrierje befejeződött a szervezetükben és minden elkövetkező CPH Gamesről ki lesz tiltva. Közben várunk a VERYGAMES hivatalos sajtóközleményére!
 
április 08.
Most következik az alsó ági döntő az Dánia Epsilon fog megküzdeni az Germany Alternate aTTaX gárdájával!
 
 

ICL12 CSS csoport tervezet

 
0
 
Villám hírek · ápr. 06., péntek
 
Kiszivárgott egy kép, ami alapján elkezdődhetnek a találgatások, hogy vajon miként is fognak alakulni az ICL Spring Counter-Strike:SOurce tornájának csoportjai. Az biztos, hogy hat csapat sorsa már eldőlt. a Többieké még nem teljesen. A képet a cikkben találjátok.
 

Két CPH2012 CSGO VOD a videók között

 
0
 
Villám hírek · ápr. 05., csütörtök
 
A videók közé felkerült két VOD, ami a tegnap este folyamán került rögzítésre. Az egyiken az SK Gaming vs. Copenhagen Wolves mérkőzést láthatjátok (ebbe kicsit bele kell tekerni), a másik videón pedig a két nagy esélyes a mousesports illetve az SK Gaming összecsapását nézhetitek újra az elődöntből.
 

CPH2012 CSS: Selejtező

 
0
 
LAN · ápr. 05., csütörtök
 
Összesen nyolc csapat számára maradt hely a Copenhagen Games 2012 Counter-Strike:Source tornájában, ugyanis ott már helyet foglal 24 meghívott igazán vérprofi CSS team. A Dánok egy selejtező LAN-al döntik el, azt hogy kinek van helye a fő tornában.
április 06.
Ezt mentem!asdasdas dasdasd
 
április 05.
Ezzel vége a CSS kvalifikációnak! Holnap kezdődik az igazi megmérettetés a CSS tornával!
 
április 05.
További kvalifikált csapatok: Norvégia 969, Norvégia SLASH, Norvégia HighSense.net, Dánia Viborg Vipers, Svédország ScandUK
 
 

Az SK Gaming nyerte az első CSGO LAN-t

 
5
 
E-sport · ápr. 05., csütörtök
 
Aki tegnap nézte a CS2HUTV-t az élőben láthatta, hogy az SK Gaming milyen vehemenciával tipor át a mousesports több éve Sourca-al játszó csapatán CSGO-ban. Senki nem számított arra, hogy a döntőben majd két 1.6-os csapat fog versengeni, de így lett…
 

Fasthost Power Torna

 
1
 
Külföldi scene · ápr. 05., csütörtök
 
Holnapi folyamán kezdetét veszi az ICL#12. rendezvénye, azonban mielőtt izgulnánk a csapatokért egy remek verseny van kilátásban, ami talán mindent felül múlhat.
 

Soundblaster CSGO Challenge

 
11
 
LAN · ápr. 04., szerda
 
Ezen a héten, szerdán kerül megrendezésre a Sound Blaster CSGO Challenge, aminek a Copenhagen Games ad otthont. A legjobb CSS és CS1.6 csapatok élesben LAN-on előveszik a Counter-Strike:Global Offensive-et egy playoff erejéig.
április 05.
16:13-ra nyert az Svédország SK Gaming ezzel ők nyerték meg az első igazi európai CS:GO tornát!
 
április 05.
Közel 100 képet töltöttünk fel a galériába a Copenhagen Games 2012 rendezvényről! Nézzétek meg!
 
április 05.
Az Lengyelország ESC Gaming fordított és T-ként hozta a de_dust2-őt az Svédország SK Gaming nem képes talpra állni T-ben két kört már buktak
 
 

Így sorsolták a CPH csoportokat

 
0
 
Villám hírek · ápr. 04., szerda
 
A CPH Games szervezői mindent a véletlenre bíztak, legalábbis ami a Counter-Strike:Source csapatok sorosolását illeti. A módszer egyszerű egy admin olvassa a csoport nevét a másik bekötött szemmel kihúz egy csoport számot. Majd, ha elfogyott minden golyó kezdik előről, amíg van csapat. Tekitnsd meg a videót!
 

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
35192 megtekintés
ICL 15 - Közvetítés
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike:...
33141 megtekintés
Steam account védelem
A steam account lopások megszaporodása miatt a Valve egy felhívást tett közzé, melyben leírnak pár alapszabályt, melyeket érdemes betartani, ha nem akarjuk könnyen elveszteni a steam
31579 megtekintés

Archívum

 

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26870 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5745
 
1380
 
 
 
kép 5512
 
2148
 
 
kép 3694
 
1103
 
 
 
kép 5502
 
2104
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu