Chat
Online
Chat now
7 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 
ICL 15 - Közvetítés
32401 megtekintés
 
Steam account védelem
28955 megtekintés
 
ICL 20 Coverage - DEMÓK
27153 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
25531 megtekintés
 
ICL13 - Coverage
23373 megtekintés
 
ICL 22 - Coverage
22862 megtekintés
 

Beszéd téma

 


BalintGamerHun hozzászólt a(z) Tagfelvétel témájú fórumban. 2 napja
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Így nyerte a LAN-t a mousesports

 
1
 
Villám hírek · ápr. 10., kedd
 
A következő videón azt láthatjátok, hogy a mousesports miként is nyerte meg a Copenhagen Games 2012-őt a Team Alternate ellen a színpadi döntőben. A meccs a de_season pályán dőlt el végleg miután a de_dust2-őt még tudták hozni a németek.
 

Legyen kiemelt a szervered!

 
2
 
CS2HU · ápr. 10., kedd
 
Mint láthattátok, az oldalon van Szerverek menüpont. Ide továbbra is várjuk a szervereket, amiket Ti magatok regisztrált tagként tudtok feltölteni. Most pedig egy új funkcióval is bővült ez a része az oldalnak.
 

Az Anexis búcsút int a Source csapatának

 
1
 
Külföldi scene · ápr. 10., kedd
 
Alig futott be hozzánk a hír, hogy a CPH Wolves elveszíti egy játékosát a CPH Games után, szinte egyből utána egy váratlan döntést közölt a Finn Anexis gárdája.
 

Ketten távoztak az eXtensive-ből

 
1
 
Külföldi scene · ápr. 10., kedd
 
A hétvégén mintha az egész Counter-Strike:Source scene megvadul volna. Itt már volt minden cheaterezés, kirúgás, meglepetések és óriási csalódások. De a CPH-tól függetlenül is azért történtek változások például az eXtension Gaming-ben.
 

Nico búcsút int a Copenhagen Wolves-nak

 
0
 
Külföldi scene · ápr. 10., kedd
 
A CPH Gamesen elért meglehetősen jó eredményeik után a Wolvesnak egy igen kemény problémával kell szembenéznie, hisz Niko elhagyja a gárdát.
 

Két brutál jelenet CPH-ról

 
2
 
Villám hírek · ápr. 09., hétfő
 
A Cadred készített két videót, az egyiken orga 3 AWP killel küldi padlóra a Rasta-Gaminget míg a második videóban a SharkGaming-es purityy darál be három mTw játékos de_infernon AK47-el. Íme a két nem mindennapi jelenet.
 

EDCSSL 20 nevezés indul!

 
1
 
E-sport · ápr. 09., hétfő
 
Visszatér az EnemyDown tornasorozat, és nem is kicsi durranással, hiszen komoly összedíjazásra számíthatunk köszönhetően a CPH Games szponzorainak. A játék pedig természetesen Counter-Strike: Source lesz. Az EDCSSL 20 nyereményeiért, információkért és tervezett ütemtervért klikk a hírbe!
 

Két pro vélemény a CSGO-ról

 
6
 
Interjú · ápr. 09., hétfő
 
Két interjút tett közzé a Valve a hivatalos Counter-Strike:Global Offensive blogján. Az interjúk a múlt héten megrendezésre került Soundblaster CSGO bajnokság után készültek Koppenhágában a Copenhagen Games 2012-őn. Ez volt az első nagyszabású európai CSGO LAN, ahol meghívott 1.6-os és Source csapatok mérték össze tudásukat.
 

A VERYGAMES hivatalos közleménye mK-val kapcsolatban

 
13
 
Külföldi scene · ápr. 08., vasárnap
 
A VeryGames közölte a hivatalos sajtóközleményét a tegnapi sajnálatos esettel kapcsolatban, ugyanis Michael ‘mK’ Zaidi megpróbáta ellopni az FM. Sapphire Portugál játékosának, emotioNnek a laptopját.
 

ICL12 Spring végeredmény

 
39
 
LAN · ápr. 08., vasárnap
 
A nyuszis ünnep legérdekesebb eseménye Counter-Strike:Source-ban a dán Copenhagen Games 2012 mellett a hazai ICL12 Spring volt, amelyen 21 CSS csapat feszült egymásnak köztük kettő külföldi. Végül megszületett a végeredmény. Kérés: Akinek vannak képei és megosztaná a többiekkel írjon rám! Köszönöm.
 

CPH2012 CSS végeredmény

 
4
 
LAN · ápr. 08., vasárnap
 
Véget ért a sokak által 2012 LAN eseményének titulált Copenhagen Games. Nagyszerű esemény volt, a rendezők minden dicséretet megérdemelnek, ám nem mehetünk el a játékosok mellett sem, akik nélkül nem jöhetett volna létre egy ilyen színvonalú megmérettetés.
 

ICL12 CSS közvetítés

 
104
 
LAN · ápr. 06., péntek
 
Elérkezett a nagy hétvége, ahol 20 magyar két cseh csapat méri össze a tudását az ICL 12. tavaszi állomásán Counter-Strike: Source játékban. Ebben a hírben folyamatosan értesítünk titeket az eredményekről a beosztásokról és hírfolyamban tájékoztatunk a legfontosabb mozzanatokról. Ha nem sikerült lejutnod tarts velünk az eredménykért.
április 08.
Köszönjük, hogy a CS2HU-val tartottatok. Ezennel hivatalosan is vége az ICL12 Counter-Strike: Source tornájának. Csókolomsztok!
 
április 08.
16-13-ra nyert az Hungary IMMORTAL ezzel megverte az ICL12 felsőági döntőjében az Hungary iNcentive csapatát és a LAN-t megnyerte!
 
április 08.
Egy sikeresnek induló támadás után veszi a 11. kört is az Hungary iNcentive ezzel kikapnak de_train pályán
 
 

CPH2012 CSS közvetítés

 
8
 
LAN · ápr. 06., péntek
 
Megvannak a Copenhagen Games 2012 Counter-Strike Source tornájának csoportjai. A CGS megszűnése óta az egyik legnagyobb és legnívósabb LAN-ná avanzsált CPH ismét biztosan tartogat majd számos izgalmas mérkőzést. Lássuk a csoportokat, és itt találjátok majd meg az eredményeket is.
április 08.
BRÉKING!!! Ma lesz lejátszva az alsó- és a felső ági döntő is! 1től Dánia Epsilon vs. Germany aTTaX az alsó ágon, majd körülbelül 02:00től a mérkőzés győztese a Anglia mousesports ellen fog játszani.
 
április 08.
MEGDÖBBENTŐ HíREK! A VERYGAMES csapatából "mK"-t lopáson érték, a játékos a portugál FM.Sapphire emotioN laptopját próbálta meglovasítani. A FRAGMASTERS nem akarta közölni a híreket, viszont a VERYGAMES managere Franciaország Jérôme "NIAK" Sudries kiállt a nyílvánosság elé és közölte, hogy "mK" karrierje befejeződött a szervezetükben és minden elkövetkező CPH Gamesről ki lesz tiltva. Közben várunk a VERYGAMES hivatalos sajtóközleményére!
 
április 08.
Most következik az alsó ági döntő az Dánia Epsilon fog megküzdeni az Germany Alternate aTTaX gárdájával!
 
 

ICL12 CSS csoport tervezet

 
0
 
Villám hírek · ápr. 06., péntek
 
Kiszivárgott egy kép, ami alapján elkezdődhetnek a találgatások, hogy vajon miként is fognak alakulni az ICL Spring Counter-Strike:SOurce tornájának csoportjai. Az biztos, hogy hat csapat sorsa már eldőlt. a Többieké még nem teljesen. A képet a cikkben találjátok.
 

Két CPH2012 CSGO VOD a videók között

 
0
 
Villám hírek · ápr. 05., csütörtök
 
A videók közé felkerült két VOD, ami a tegnap este folyamán került rögzítésre. Az egyiken az SK Gaming vs. Copenhagen Wolves mérkőzést láthatjátok (ebbe kicsit bele kell tekerni), a másik videón pedig a két nagy esélyes a mousesports illetve az SK Gaming összecsapását nézhetitek újra az elődöntből.
 

CPH2012 CSS: Selejtező

 
0
 
LAN · ápr. 05., csütörtök
 
Összesen nyolc csapat számára maradt hely a Copenhagen Games 2012 Counter-Strike:Source tornájában, ugyanis ott már helyet foglal 24 meghívott igazán vérprofi CSS team. A Dánok egy selejtező LAN-al döntik el, azt hogy kinek van helye a fő tornában.
április 06.
Ezt mentem!asdasdas dasdasd
 
április 05.
Ezzel vége a CSS kvalifikációnak! Holnap kezdődik az igazi megmérettetés a CSS tornával!
 
április 05.
További kvalifikált csapatok: Norvégia 969, Norvégia SLASH, Norvégia HighSense.net, Dánia Viborg Vipers, Svédország ScandUK
 
 

Az SK Gaming nyerte az első CSGO LAN-t

 
5
 
E-sport · ápr. 05., csütörtök
 
Aki tegnap nézte a CS2HUTV-t az élőben láthatta, hogy az SK Gaming milyen vehemenciával tipor át a mousesports több éve Sourca-al játszó csapatán CSGO-ban. Senki nem számított arra, hogy a döntőben majd két 1.6-os csapat fog versengeni, de így lett…
 

Fasthost Power Torna

 
1
 
Külföldi scene · ápr. 05., csütörtök
 
Holnapi folyamán kezdetét veszi az ICL#12. rendezvénye, azonban mielőtt izgulnánk a csapatokért egy remek verseny van kilátásban, ami talán mindent felül múlhat.
 

Soundblaster CSGO Challenge

 
11
 
LAN · ápr. 04., szerda
 
Ezen a héten, szerdán kerül megrendezésre a Sound Blaster CSGO Challenge, aminek a Copenhagen Games ad otthont. A legjobb CSS és CS1.6 csapatok élesben LAN-on előveszik a Counter-Strike:Global Offensive-et egy playoff erejéig.
április 05.
16:13-ra nyert az Svédország SK Gaming ezzel ők nyerték meg az első igazi európai CS:GO tornát!
 
április 05.
Közel 100 képet töltöttünk fel a galériába a Copenhagen Games 2012 rendezvényről! Nézzétek meg!
 
április 05.
Az Lengyelország ESC Gaming fordított és T-ként hozta a de_dust2-őt az Svédország SK Gaming nem képes talpra állni T-ben két kört már buktak
 
 

Így sorsolták a CPH csoportokat

 
0
 
Villám hírek · ápr. 04., szerda
 
A CPH Games szervezői mindent a véletlenre bíztak, legalábbis ami a Counter-Strike:Source csapatok sorosolását illeti. A módszer egyszerű egy admin olvassa a csoport nevét a másik bekötött szemmel kihúz egy csoport számot. Majd, ha elfogyott minden golyó kezdik előről, amíg van csapat. Tekitnsd meg a videót!
 

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
34120 megtekintés
ICL 15 - Közvetítés
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike:...
32401 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
29120 megtekintés

Archívum

 

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26870 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2599
 
1557
 
 
 
kép 4491
 
7457
 
 
kép 5701
 
1299
 
 
 
kép 4116
 
1116
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu