Chat
Online
Chat now
17 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


ketia12345 hozzászólt a(z) témájú fórumban. 3 órája
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Fnatic - A király visszatér

 
14
 
Külföldi scene · máj. 21., kedd
 
Bátran kijelenthetjük, hogy a dán Counter-Strike: Global Offensive szcéna az egyik legerősebb mindközül, és egyre csak erősödnek és erősödnek. Bár a legnagyobb mozgás is náluk szokott lenni, és ez most sincs másképp, hiszen a „forgatások” terén az élen álló Fnatic ismételten cserélt egyet.
 

CS2HU Cup #3 by ESEA - Csütörtökön

 
16
 
E-sport · máj. 20., hétfő
 
Hogy ne csak ESL-es versenyek legyenek a terítéken, illetve a CS2HU saját kupái se merüljenek feledésbe, ezen a héten csütörtökön egy Single-Elemination ágrajzon megrendezendő egyestés megmérettetésre szeretnénk invitálni a hazai Counter-Strike: Global Offensive scene csapatait. A főnyeremény a győztes csapat számára 1 hónapos ESEA prémium hozzáférés.
 

CS2HU Skills - dMk által újratöltve

 
3
 
CS2HU · máj. 18., szombat
 
Még január közepén hirdettük meg CS2HU Skills névre hallgató akciónkat, melynek keretében elküldhettétek nekünk legszebb jeleneteitek GOTV felvételeit, amelyet egy általunk felkért filmkészítő öntött videó formába. Szeretnénk újra feléleszteni ezt a rovatot, melyben segítségünkre lesz dMk is.
 

HUN Skill - twist vs embrace

 
9
 
Movie · máj. 18., szombat
 
Eddig is tudtuk, hogy a glock egy elég veszélyes fegyver a terroristák kezében, főleg, ha pisztolykörről beszélünk. Kiss "twist" Arnold is erről tesz tanúbizonyságot, 4 embertelen fejessel gyakorlatilag lehozza csapatának, a WiLD.CM Stormnak az első kört.
 

ESL 1on1 AIM NightCup #2 - Május 22.

 
1
 
E-sport · máj. 18., szombat
 
A sikerre való tekintettel immáron másodszor kerül megrendezésre jövő hét szerdán az ESL 1on1 AIM NightCup. A nevezés már nyitott mindenki számára, aki érvényes regisztrációval rendelkezik az ESL oldalán. Eddig 18 ember jelezte nevezési szándékát, és hol van még szerda?!
 

HUN Skill - Biohazard_rex @ Eco Buster

 
2
 
Movie · máj. 17., péntek
 
A mai HUN Skill videónk főszereplője a FlashPoint-Gaming játékosa, Rácz "Biohazard_rex" Gergely, egy egy HE gránáttal és egy famas-szal hatástalanította az ellenfél csapatát, ezzel megakadályozva egy esetleges sikeres eco kört.
 

Delpan és a citromkutyák

 
3
 
Külföldi scene · máj. 17., péntek
 
Nem mondható éppen új keletű névnek a Lemondogs a Counter-Strike térképén, hiszen 1.6-ban már több nagy nevekből álló felállás is megfordult a szervezet zászlaja alatt. Counter-Strike: Global Offensive-ben is letettek már ezt-azt az asztalra, és még nagyobb sikerekre hivatottak új felállásuknak köszönhetően.
 

KGB CM Storm online kvalifikáció

 
1
 
LAN · máj. 16., csütörtök
 
Tegnap egy cseh offline rendezvényről számoltunk be nektek, amely július közepén kerül megrendezésre Prágában, ám még előtte 2 héttel Szerbiában, Belgrád városában is megrendezésre kerül egy LAN, amelyre online kvalifikáció útján lehet bekerülni.
 

DISTRICT.Prague – Nemzetközi LAN a cseheknél

 
7
 
LAN · máj. 15., szerda
 
Elég szép pénzdíjazással várja az érdeklődő csapatokat a DISTRICT.Prague elnevezésű rendezvény, mely eddig csak a Call of Duty szériákban volt érdekelt. A szervezők most úgy döntöttek, hogy új vizekre eveznek, amelynek nyomán július közepén megrendezik első CSGO offline rendezvényüket a cseh fővárosban.
 

HUN Skill - InZert miniclip

 
3
 
Movie · máj. 13., hétfő
 
Ismételten egy új arcot köszönthetünk a HUN Skill rovatban! Név szerint Farády "InZert" Tamás debütáló videóját hoztam el ma este nektek. A Hard2Believe játékosa 5v5 mérkőzések mellett 2v2 és 3v3 összecsapásokon is jeleskedett, ezt nézhetitek meg ebben a kicsivel több, mint 2 perces videóban.
 

ESL 1on1 AWP NightCup #2 - Május 15.

 
1
 
E-sport · máj. 11., szombat
 
Az 5on5 mellett az 1on1 versenyek tekintetében sincs megállás, jövő héten szerdán jön a második AWP NightCup, amire a szervezők megint legalább 32 játékos nevezését várják. AWP-re fel!
 

ESL HunCup Series #3 - Május 11.

 
15
 
E-sport · máj. 11., szombat
 
Májusban újabb két ESL HunCup egyestés kupa vár ránk, ebből is az első ezen a héten szombaton kerül megrendezésre maximálisan 32 csapat részvételével. Nevezni a szokásos módon az ESL oldalán kell, míg check-inelni újfent a kupa kezdete előtt 30 perccel lehetséges. HunCupra fel!
 

Tesoro Aegis X3: A teszt

 
17
 
Tesztek · máj. 10., péntek
 
A cím sokat elárul és egyben unalmassá is teszi már előre a hír tartalmát. Teszt. Ez a szó engem a nyers, számokkal és teljesen irreleváns adatokkal teletömött irományra emlékeztet. Megpróbálom ezt a tesztet minél érdekesebben és hasznosabban megszerkeszteni az olvasók számára.
 

HUN Skill - HsP[A] vol8

 
13
 
Movie · máj. 08., szerda
 
Herczegh "HsP[A]" Csaba bár nem is oly' régen adta ki több, mint 15 perces Counter-Strike: Global Offensive filmjét, most egy újabbal jelentkezik, ami kicsivel több, mint 3 és fél percesre sikeredett. A HUN Skill rovat tehát még mindig dübörög, az arra érdemes videók ezentúl is megtalálhatóak lesznek a CS2HU hasábjain!
 

VeryGames - kennyS ment, shox érkezett

 
22
 
Külföldi scene · máj. 07., kedd
 
A NiP már jó ideje a világ trónján ül, csak a Virtus.pro elleni kisiklásuk jelentett némi felfrissülést, de ez sem tartott túl sokáig. a VeryGames már nagyon közel állt ahhoz, hogy elkapja a svédeket, és most talán még közelebb lehet az eszközölt cserével, kennyS helyét ugyanis shox vette át.
 

HUN Skill - a hódító bodito...

 
7
 
Movie · máj. 07., kedd
 
Bizony megszaporodtak a magyar játékosok skill videói, ma sem maraduk efféle étek nélkül. A mai menü a BLAFF csapatából a zsenge és fiatal Boda "bodito" Patrik! Ifjú titánunk mindössze 15 éves, és aligha vitathatja bárki, hogy ezen videója alapján nagy jövő előtt áll CS:GO-ban, érdemes rá odafigyelni...
 

Hármas csere a WiLD-ban, avagy itt a wildgare

 
16
 
Hazai scene · máj. 06., hétfő
 
Még nem telt el egészen 1 hónap a WiLD bejelentése óta, mely szerint az utóbbi néhány ICL egyeduralkodója - ha kicsit megkésve is, de - vált az új Counter-Strike jövevényre. A jelek szerint ez a bő 3 hét nem telt el felhőtlenül a csapat háza táján, hiszen hármat is cseréltek a vadak.
 

Go4CSGO Monthly Final - Április

 
7
 
E-sport · máj. 06., hétfő
 
Egy hónap nemcsak a CS2HU Top10-et kapcsán repült el, hanem az ESL által minden vasárnap megrendezett Go4CSGO tekintetében is, ami azt is jelenti, hogy itt van az áprilisi Go4CSGO Monthly Final, ahol is nem 1, hanem egyenesen 2 magyar csapatért szoríthatunk. Hajrá magyarok!
 

HUN Skill - trizden highlight

 
5
 
Movie · máj. 05., vasárnap
 
Eddig az volt a kérdés, hogy mikor jön a következő HUN Skill videó - most pedig már ott tartunk lassan, hogy az a kérdés, hogy mikor lesz egy olyan nap, amikor nem kerül ki a CS2HU hasábjaira ilyesfajta filmecske. A mai főszereplő Lőrinczi "trizden" Attila, a BLAFF játékosa!
 

HUN Skill - BIGTOMI EcoClip

 
5
 
Movie · máj. 04., szombat
 
Beindult a gyártósor a moviemaker részlegen! Sokan ma ballagnak, míg a Hard2Believe játékosa, Nagy "BIGTOMI" Tamás a CS2HU hasábjain tűnik fel debütáló videójával, melyben megmutatja, hogy milyen sokféleképpen le lehet hozni az eco köröket.
 

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
35198 megtekintés
ICL 15 - Közvetítés
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike:...
33143 megtekintés
Steam account védelem
A steam account lopások megszaporodása miatt a Valve egy felhívást tett közzé, melyben leírnak pár alapszabályt, melyeket érdemes betartani, ha nem akarjuk könnyen elveszteni a steam
31582 megtekintés

Archívum

 

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26870 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4695
 
1037
 
 
 
kép 3564
 
1108
 
 
kép 5637
 
3704
 
 
 
kép 592
 
996
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu