Chat
Online
Chat now
19 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 
ICL 15 - Közvetítés
30027 megtekintés
 
ICL 20 Coverage - DEMÓK
24967 megtekintés
 
Steam account védelem
21934 megtekintés
 
ICL13 - Coverage
21175 megtekintés
 
ICL 22 - Coverage
20441 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
19298 megtekintés
 

Beszéd téma

 


tiiidzse hozzászólt a(z) Tagfelvétel témájú fórumban. 3 órája
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Megszűnt a CSSMixes

 
6
 
E-sport · jan. 24., csütörtök
 
Egy ideje a CSSMixes már JoltPlay néven üzemelt, de most az oldal tulajdonosa és az egész kitalálója Garthfield végleg lehúzta a rolót. Egyszerű motiváció hiányra hivatkozva zárta le az oldalt örökre.
 

CSGO frissítés, itt a DeathMatch mód

 
5
 
Steam · jan. 24., csütörtök
 
Egy ideig mentek a találgatások, hogy szükség lesz-e a CSGO-hoz Deathmatch MOD-ot gyártani, a Valve azonban már meg is adta a választ a legutóbbi frissítéssel. Alaposan belenyúltak a fegyverek recoiljába, de ami még ennél is fontosabb, hogy bizony kiadták a hivatalos a Counter-Strike: Global Offensive Deathmatch játékmódot.
 

DHW 12 Movie by MsTsN

 
1
 
Movie · jan. 23., szerda
 
MsTsN a VaKarM.net videó készítője újra munkához látott és elkészített egy hihetetlen múvit a tőle megszokott módon. Helyszín DreamHack Winter 2012, a játék pedig nem más, mint a CS:GO.
 

291. Heti Csaj

 
8
 
Általános · jan. 23., szerda
 
Új hét új kemény csaj a CSGirls sorozatunkban, méghozzá egy olyan valaki, aki bizony már megjárta a Playboy címlapját is 2010-ben az USA-ban. Ismerkedjetek meg Heather-el a szőke bombázóval itt a CS2HU hasábjain.
 

friberg 2013-as céljai a NiP-ben

 
4
 
Interjú · jan. 21., hétfő
 
Jó formán az új év első hónapjának lassan a végén járunk és az ESPlanet.net belelendült egy sorozatba, ahol a top játékosok véleményeit illetve céljaikat kérdezik ki tőlük egy hangulatos interjú formájában, nem is húznám az időt a személy, mint sejthetitek a svéd titán Adam "friberg" Friberg-ről lesz szó.
 

CS2HU SKILLS - Első hét

 
2
 
Movie · jan. 21., hétfő
 
Nem telt el egészen 1 hét a bejelentésünk óta, máris itt van az első CS2HU SKILLS rész - köszönhetően ASZPinak és természetesen Nektek is, hiszen a demóitok nélkül nem készült volna el az első rész!
 

Az mTw-affér

 
2
 
Külföldi scene · jan. 21., hétfő
 
Ami az elmúlt fél évben összejött a német szervezetnél, az nem éppen mesébe illő. A kifogásokkal teletűzdelt Global Offensive-történet után, vagy éppen vele egy időben financiális problémák is felütötték a fejüket, melynek következtében a kulcs már bekerült a zárba, annak elfordításához pedig igen közel járunk a hírek szerint.
 

Visszatért az LDLC

 
4
 
Általános · jan. 20., vasárnap
 
Ahogy a hír címe is mutatja a nagy múltú LDLC férfi csapata újra akcióba lendül. A női csapat már több mint egy hónapja feloszlott, ami utat nyitott a férfi csapatba, ahová rengeteg francia játékos szivesen csatlakozott volna.
 

NetCups ICL kvalifikáció - Nevezésre fel!

 
14
 
E-sport · jan. 20., vasárnap
 
Egy néhány hetes bajnokság keretein belül kerül megrendezésre a soron következő ICL online kvalifikációja, melyre minimum 12, maximum 16 csapat nevezését várjuk. A kupa a megszokottaktól ellentétben nem itt, a CS2HU hasábjain kerül lebonyolításra – a NetCups-szal karöltve rendezzük meg ezt a kvalifikációs tornát.
 

Visszatért a BuyKey

 
1
 
Általános · jan. 19., szombat
 
A BuyKey minden LAN-on, amin részt vett rendkívül jó szereplést értek el és mégis röviddel a jó szereplések után a szervezet bezárta kapuit. Most újult erővel és új felállással vágnak neki a franciák.
 

A Farkasok visszatérnek

 
3
 
Általános · jan. 19., szombat
 
A Copenhagen Wolves nevezetű csapat legutolsó felállása CS:GO-ban nem volt túl hosszú életű, hiszen már Karácsony előtt feloszlottak. Most viszont visszatértek egy vadi új felállással.
 

HUN Skill - HsP[A] miniclip vol6

 
9
 
Movie · jan. 18., péntek
 
Lassan ez a rovat már nem HUN, hanem HsP[A] Skill lesz. Újfent az iNcentive egykori játékosa mutatja meg, hogy milyen az, amikor elemében van - spanyol ellenfelei saját bőrükön is megtapasztalhatták ezt. Az ASES Club ellen összehozott néhány szép jelenetet, másfél percben kiváló zenei kísérettel meg is örökítette ezeket.
 

Magyar Nemzeti CStrike-ot!?

 
155
 
Hazai scene · jan. 17., csütörtök
 
Egy új szavazást indítottunk az oldalon, ami egy kicsit talán célzásnak is tekinthető. Kényes témában indítottuk ezért szeretnénk mindenkitől maximális vérmérsékletet kérni. Inkább az építő jellegű dolgokról írjatok ne arról, hogy mennyire utáljátok a másikat.
 

VeryGames - ScreaM & Shout

 
1
 
Külföldi scene · jan. 16., szerda
 
Amire számítani is lehetett, az a mai napon hivatalossá vált: A játéktól visszavonuló RpK helyét az Imaginary Gaming egykori játékosa, ScreaM veszi át. A VeryGames ezzel nem gyengült egy cseppet sem véleményem szerint, sőt…
 

ALTERNATE aTTaX @ CPH 2012

 
0
 
Movie · jan. 16., szerda
 
A Copenhagen Games 2012 felvételeiből válogatott S1cko amikor összerakta a németek legjobbjának számító ALTERNATE aTTaX frag movie-t. Jöjjön tehát egy nagyobb lélegzetvételű alkotás, ahol bizony szép lövésekből nincs hiány.
 

290. Heti Csaj

 
0
 
Általános · jan. 16., szerda
 
Heti Csaj sorozatunk a 290. részéhez ért, ami azt is jelenti, hogy 10 hét múlva meg lesz a 300. dögös és kemény csaj itt a CS2HU legrégebbi sorozatában. Ezúttal Lengyelországból hoztunk el minden 18 év feletti olvasónknak egy lányt, aki MELLesleg igazán rendben van! Íme a CSGirl ezen a héten.
 

CS2HU SKILLS - Már csak rajtatok a sor!

 
4
 
CS2HU · jan. 16., szerda
 
Még a TOTALCS-s időkben több esetben is volt lehetőségetek beküldeni nekünk legszebb jeleneteitek SourceTV felvételeit, melyeket egy időben cr00py és MOLTES öntött videó formájába. Akkoriban még egy verseny is folyt SkillSeries néven - a verseny egyelőre még várat magára, ám újfent itt a lehetőség saját jeleneteitek beküldésére!
 

Beautiful Things

 
5
 
Movie · jan. 14., hétfő
 
Ismét egy short frag moviet hoztunk el nektek szintén a tavalyi év végéről. A Sparkles Productions jóvoltából készült el a Beautiful Things, amely a DOOMSDAY-hez hasonlóan leginkább képi és zenei világával próbálja alig több mint két percig lekötni a kedves nézőket.
 

Sikerre éhesen – HELLO KITTY

 
9
 
Hazai scene · jan. 13., vasárnap
 
Call of Duty 4-ben megjárták a világ trónját is – sőt, jó ideig meg is tartották pozíciójukat. Most újfent ez a céljuk, ám már egy másik versenyszámban igyekeznek legyűrni aktuális ellenfeleiket. Globális támadás az Anexis.CoD4-től.
 

HUN Skill - HsP[A] miniclip vol5

 
6
 
Movie · jan. 13., vasárnap
 
HsP[A] gyakorlatilag kibérelte magának a HUN Skill rovatunkat, sorozatban ez immáron a 3. alkalom, hogy az ő jeleneteit nézhetjük. Ezzel meg is előzte vetélytársát, boE-t, aki szintén 2 videóval állt a képzeletbeli ranglistán. HsP[A] most 2 percben örökítette meg legszebb mozzanatait.
 

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
ICL 15 - Közvetítés
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike:...
30027 megtekintés
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
30012 megtekintés
ICL 20 Coverage - DEMÓK
Immáron 20. alkalommal rendezik meg a volt hajógyár csarnokában az ICL-t. Az OVS Fesztivál után egy héttel megnézhetjük, hogy mennyire tud felborulni az ott kialakult sorrend.
24967 megtekintés

Archívum

 

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26867 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 
mani admin plugin fórum
április 29.
 
Nagy csapatok fórum
április 29.
 
606 állapota
április 18.
 
Whale Hosting -... fórum
augusztus 30.
 
Logo fórum
augusztus 30.
 
Minden második... fórum
augusztus 30.
 
St. Gellert fórum
augusztus 30.
 
balint0829 állapota
május 02.
 
siga42 állapota
január 10.
 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5952
 
780
 
 
 
kép 3402
 
917
 
 
kép 3273
 
1086
 
 
 
kép 5957
 
862
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu